Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • برنامه برای تست

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    Bahar**banooB
    @Nastranbanoo درسته پس از اونایی که مهم ترن استفاده میکنم٬ممنون
  • حل معضل وقت کشی در سال کنکور یک بار برای همیشه !

10
    19 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    858 بازدیدها
    NastranbanooN
    @romisa مثل همه ی مقالاتشون واقعا تاثیرگذار بود:face_blowing_a_kiss: :clapping_hands:
  • #مدیریت_زمان #مشاوره

2
    5 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    NastranbanooN
    @samanmo @دانش-آموزان-آلاء
  • بهترین دبیرریاضی وفیزیک نظام قدیم تجربی ازنظرشما؟؟

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    U
    @milad91 ممنون بله حق باشماست مگه اینکه شمافقط میومدین تواین تاپیک واسه پاسخ بقیه:face_without_mouth: ممنونم😊 اخلاقتون واقعاتحسین آوره👏😊
  • آزمون

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    S
    درود و خسته نباشید ممنون میشم یکی از دوستانی ک قلم چی میره منو راهنمایی کنه ک مثلا برنامش چطوریه من از پیش واحد نگه داشتم ایا میتونم خودم انتخاب کنم ک جامع باشه یعنی از سال ۲ شروع کنم و برنامه مرورش چطوره ممنون میشم جواب بدین
  • اطلاعیه های سازمان سنجش کشور

منتقل شده
    63
    8 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    9k بازدیدها
    M
    @فااطمه در اطلاعیه های سازمان سنجش کشور گفته است: نتایج اعلام شد http://92.242.195.146/RSSar97Final/ ان شاءالله ک همه آلایی ها بهترین نتایجو گرفته باشند 💖💖 با آرزوی بهترینها برای همه @دانش-آموزان-آلاء امیدوارم بچه ها ثمره ی تلاششونو گرفته باشن و منم سال دیگه همچین روزی از نتیجه کار الانم خوشحال باشم:heart_suit: :rose:
  • پزشکی اطفال

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    M
    @امید-غفاری-هروی پاسخ سوالتون:index_pointing_up: :index_pointing_up: :index_pointing_up: :index_pointing_up: یاعلی
  • برنامه ریزی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    mohammadReza19M
    @zoro سایت مشاوره رایگان مشاوره سیر تا پیاز مطالعه و برنامه ریزی در تابستان
  • کمک کنید🙏

منتقل شده
    36
    0 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    paripariP
    @Dr-Lila هرسال همینطوره عزیزم
  • سبک مطالعه دروس

83
    2 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    paripariP
    اما نباید مرور کردنت وسواسی باشه طوریکه چند روزتو درگیر کنه و وقتت تلف بشه مرور شما باید بصورت تستی باشه حتی اگر مباحث فراموشت شده اشکال نداره با تست یادت میاد چون اون مبحثو قبلا خوندی کامل ویاد گرفتی اما اگر سرسری خوندی باید دوباره بخونیش اگر مبحث تست خیزی هستش مثلا فصل احتمال ریاضی تست خیزه مرورش ضرر نداره
  • برنامه ریزی کنکور

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    romisaR
    @farimah در برنامه ریزی کنکور گفته است: سلام به همه میدونم سوالم یکم خارج از بحثه شنیدم که میگن کنکور 98 آخرین کنکور نظام قدیمه واقعا اینطوره ؟ کجا میتونم جواب دقیق سوالم رو بگیرم؟ فعلا که اینطور تصویب شده
  • خود هیپنوتیزم

23
    6 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    925 بازدیدها
    khkjhyhuytfK
    @maziar-aevien یه هدفون خوب تهیه میکنی فایل هارو میزاری راحت دراز میکشی تمرکزتو میزاری رو صدا
  • راهنمایی برای شرکت در ازمون ازمایشی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    ع
    @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء خیلی کلی میگم :گاج و ماز رو بندازین دور فقط تبلیغات دارن که انقد پررنگ شدن سنجش :بیشتر به درد کسایی میخوره چن سال کنکور دادن و دیگه زیاد احتیاجی به داشتن فضای رقابتی و تو این فازا بودن ندارن و کلا برای یاداوری و درصدبالاتر زدن درس میخونن هرسه هفته ی بار برگزار میشه ومعمولا این گروه خودشون بلدن چیکارکنن گزینه دو:بیشتر به درد کسانی که به ازمون اینترنتی هم (علاوه برحضوری ) احتیاج دارند ازمونای حضوریش هرسه هفته یکبار و غیرحضوریش هر دو هفته یکبار برگزار میشه درضمن سوالاش هم نسبت به قلمچی استانداردتره(به کنکور شبیه تره) ولی جامعه اماریش درحد قلمچی نیست قلمچی: اگه جزو دو دسته ی بالا نیستید ویا این که مطمعن نیستین کدوم ازمون شرکت کنین بنظرم قلمچی بنویسین هردو هفته ی بار برگزار میشه بودجه بندی ازموناش خیلی خوبه جو رقابتیش عالیه جامعه اماریش از بقیه بالاتره ولی بدیش اینه که سوالات غیراستاندارد و متفاوت باسبک کنکور داره ولی کمه زیاد نگران نباشین (البته طبیعیم هست وقتی تو فاصله ی دوهفته ای ازمون ها مثلا تو درس زیست فقط قراره از دوفصل سوال بدن مسلما سوالات غیراستانداردم بینشون میشینه) درمورد ثبت نام تو قلمچی:هزینه کتاباش جداست ولی ازمون هاش و پشتیبانش باهمه یعنی ن میذارن فقط ازمونای جامعشو شرکت کنی و ن میذارن ازموناشو بدون پشتیبان برداری
  • ثبت نام در دانشگاه امام صادق بعد از کنکور

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    فااطمهف
    @sohrab در ثبت نام در دانشگاه امام صادق بعد از کنکور گفته است: just for test سلام از قوانین انجمن اینه که فارسی تایپ کنیم 😶 لطفا رعایت کنیم 😄😄😅 ببخشید ولی قانونه آقا سهراب.
  • جمع بندی در تابستان

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    529 بازدیدها
    3
    @XxCrepsleyxX منم مثل توهسم اولا همش نا امید بودم .اولا اصلا فکر نکن عقبی بعدش سعی کن ب دیگران فکر نکنی بعضی ده ویازده رو تموم کردن بدون کیفت مهم کیفیته ن کمیت. موفق باشی
  • همیار سابق

3
    8 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    321 بازدیدها
    elhame.HE
    @mahdis127 من که کلی سوال ریاضی دارم خودتو اماده کن همیار جون
  • کارت اعتباری برای ازاد

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    M
    @Dr-Lila سلام. تو انتخاب رشته با آزمون مثلا شما رشته تجربی هستین میخواین انتخاب رشته بکنین میرین تو سایت وارد سیستم میشید وقتی میخواید انتخاب رشته کنید خودش لینک میده میرید داخل درگاه پرداخت و 38 تومن پرداخت میکنید. نیاز به خرید کارت و اینا مثل سنجش نیست
  • اضطراری:من که کنکور دادم میتونم کارت بدون آزمون آزاد بخرم؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    elhame.HE
    @dr-Irani خاهش میکنم
  • کمککک:تجربیم چطوری روانشناسی آزاد انتخاب کنم؟

روانشناسی آزاد انتخاب رشته
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    L
    دوستان خیلی ممنون بایت راهنمایی .ظاهرا کانال معرفی شده مشکلم رو برطرف کرد.ما تجربی ها فقط اجازه داریم روانشناسی بدون آزمون بزنیم نه با آزمون.ضمنا در بدون آزمون هم باید تیک انسانی بزنیم.
  • ظرفیت خودگردان دانشگاه ازاد

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @مبیناااااا خواهش عزیزم فقط حواست باش کارت اشتباه نخریااااا