Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • انتخاب رشته دانشگاه ازاد

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    shima31S
    @Dr-Lila استاد افشار دیر جواب میدن اگر در کانال پرسش پاسخ سوال پرسیدین
  • سوابق تحصیلی برای کنکور 98 ویژه فارغ التحصیلان رشته ریاضی

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    Rahaa1999R
    هر دم از این باغ بری میرسد:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
  • حال ندارم درس بخونم چیکار کنم ؟

21
    12 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @mriaw خواهش عزیز
  • بهِ یاد

منتقل شده
    12
    10 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    fateme_mllhF
    چه تاپیک خوبیه اینجا! چرا هیچوقت ندیده بودمش کاش بیشتر تگ میکردین خیلی مفیده
  • پادکست چگونه ساعت مطالعه خود را افزایش دهیم؟ (کنکور 98 - 99)

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    mohammadReza19M
    @علیم خدا قوت دلاور :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
  • انتخاب رشته زبان و خوابگاه های دانشجویی

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    471 بازدیدها
    paripariP
    @PARIZAHRA ادبیات و اموزش زبان دبرای خارج کشور داوطلب بیشتر داره من دوستانم با ادبیات زبان دارن میرن خارج بازار کار مترجمی واسه ترجه داخل خونه وقناعت ب حقوق اندک خوبه
  • درخواست دفترچه

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    M
    کسی دیگه نمیتونه کمکم کنه؟ لطفا
  • محدودیت سن

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    ooooooooO
    @mobinakmp تربیت علوم اشبا شده تو اموزش پرورش منطقه ما پروندش با دکتری استخدام نمیشه ولی قراردادی رو نمیدونم اگه ازمون استخدامی بدی برا هیچ رشته ای محدودیت نداری:slightly_smiling_face:
  • قسمت یک (:

39
    15 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @D-fateme-r شما که استادی شکسته نفسی نفرمایید
  • انتخاب منبع کمک درسی برای دوم تجربی😊

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    A
    سلام امسال کلاس یازدهم هستم رشته ام تجربیه برای تسلط کامل بر کتاب ها و انواع تست ها چه کتاب هایی رو پیشنهاد می کنید. امسال که کلاس ده رو خوندم کمک درسی فقط تخصصی ها رو گرفتم میخوام برای کلاس یازدهم کتاب هایی رو بگیرم که هر دو پایه توش باشه کم ده و هم یازده البته فقط برای عمومی
  • گروه ساعت مظالعه

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    612 بازدیدها
    mozhgansamM
    رو منم حساب کنید:smiling_face_with_sunglasses: :cowboy_hat_face:
  • مشاوره فردی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    M.anM
    برای پرسیدن سوالات فردی از مشاوران آلا می تونید سوال خودتون رو به صورت فایل صوتی در سایت آلا آپلود کنید تا مشاوران جواب بدن برای این منظور از سایت آلا / سوال مشاوره ای به لینک زیر استفاده کنید لینک
  • انتخاب رشته قبل از کنکور

25
    3 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    romisaR
    [image: 1534106999448-03cfecaa-7c1b-404d-94c5-bc756f3ce7c8-image.png]
  • پنج درس اختصاصی و چهار درس عمومی! چگونه بخوانم؟!

2
    1
    6 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    Rahaa1999R
    @ali-esmailian در پنج درس اختصاصی و چهار درس عمومی! چگونه بخوانم؟! گفته است: سلام رفقا...:raised_hand: به خواست خدا به زودی آموزشی رو در انجمن آلا کلید می زنم که به عقیده بنده بیشتر از 90 درصد داوطلبان کنکور در فراگیری آن مشکل دارند... بحث شیرینی که بسیاری از مشاوران به جای بیان نکات کاربردی ، سعی در سردرگم کردن داوطلبان دارند و خلاصه این که بحث را می پیچانند:winking_face: :winking_face: ... از اهمیت بحث هایی که مطرح خواهد شد همین بس که امسال با داوطلبی رو به رو شدم با درصد 94 در درس زیست شناسی در آخرین آزمون آزمایشی قبل از کنکور خود:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: که با درصد 20 در درس زیست شناسی کنکور 97 ، رتبه ای بهتر از 72 هزار:fearful_face: :fearful_face: :fearful_face: به دست نیاورد و روزانه غیر مجاز شد!!! اما چه شد داوطلبی که به قول خودش بیشتر از ده ها بار کتاب های سه گانه زیست شناسی را خوانده و مسلط بر مباحث آن بوده ،این چنین در جلسه کنکور هاج و واج می ماند؟!!:dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: پاسخ این سوال را در روز های آینده مفصلا با هم واکاوی خواهیم کرد...** به شما قول می دهم پس از پایان مباحث دید بسیار روشنی نسبت به نحوه مطالعه دروس پیدا خواهید کرد... پس بزنید بریم: slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_smiling_eyes: [image: 1534068585852-1-resized.png] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
  • برنامه مرور یک ماهه

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    A
    سلام کسی برنامه مرور پایه دهم تجربی داره . تو مدرسه کتاب ها رو نصفه خوندیم می خوام الان تمام کنم. کمک درسی هم دارم
  • اولویت بندی در انتخاب رشته

22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    657 بازدیدها
    M.anM
    @Dr-Lila در اولویت بندی در انتخاب رشته گفته است: @M-an چرا مثلاً ت دفترچه نوشته بومی بهتر گزینش میشه چون هر بوم سهمیه بیشتری برای داوطلبانی که تو اون بوم هستن میده ! اما بازم این هیچ تاثیری توی ترتیب قرار گرفتن نداره بهتر گزینش میشه یعنی شانس قبولی بیشتره فک کرن توی بوم تو قراره 80 نفر از آدمای همون بوم گزینش بشه 20 نفر از بوم های دیگه مسلما شانس قبولی تو بیشتره
  • کنکور تجربی برای بزرگسالان

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    735 بازدیدها
    M
    @یاحسین :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
  • برنامه ریزی کنکور 98 از شهریور

برنامه ریزی
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    shima31S
    @avaye_fakhteh رو پروفایل من کلیک کنید و رو صفحه 3نقطه درکنارش هست پیام بدین
  • مشاوره برای کنکور

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    avaye_fakhtehA
    سلام دنبال یه مشاور از آلا هستم مهمه، چجور پیدا کنم؟
  • قبول شدن در پرستاری دانشگاه آزاد

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    آسِمان آبیآ
    @shahramshokolat ۴۳ هزار سهمیه یا کشوری:thinking_face: خود تبریزو فک نکنم:thinking_face: ولی شهرای اطرافشو نمیدونم تو نت بزنید اخرین قبولیای شهرا رو میاره