اولویت بندی در انتخاب رشته
-
سلام .اولویت بندی تو انتخاب رشته مهمه ؟؟؟؟پیش دومشاور رفتم یکی میگه مهمه یکی نه. فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل حامیان-آلاء-مشاور همیار
-
منظورن اینکه مثلا یکی میگه پرستاری مشهد تو اولدیت اول یا ششم باشه فرقی نداره واون یکی میگه نه اونیکه پرستاری مشهده رو اولویت اول زده احتمال قبولی بالاتری داره.
ثامن
فیلم انتخاب رشته امینی راد رو ببین جوابتو پیدا می کنی -
ثامن
فیلم انتخاب رشته امینی راد رو ببین جوابتو پیدا می کنی -
@moein0614 ببخشید عذرخواهم اگه امکان داره میشه همینجا بگین فیلما برام باز نمیشه .اینترنتمون قطع ووصل میشه
ثامن
آقای راد تو اواخر فیلم می گفت 50 رشته اول رو طوری بزنید که انگار رتبه 1 شدید و هیچ محدودیتی ندارید
رشته 50 تا 100 رو واقع بینانه انتخاب کنین ( تذکر داد که ارز سامانه انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش استفاده کنی)
و در آخر گفت 50 تا رشته آخر رو بد بینانه انتخاب کن
البته اینو هم گفت که دفتر چه رو خودتون یه بار بخونید
بازم توصیه می کنم خودتون فیلم رو ببینید خیلی کمک می کنه -
ثامن
آقای راد تو اواخر فیلم می گفت 50 رشته اول رو طوری بزنید که انگار رتبه 1 شدید و هیچ محدودیتی ندارید
رشته 50 تا 100 رو واقع بینانه انتخاب کنین ( تذکر داد که ارز سامانه انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش استفاده کنی)
و در آخر گفت 50 تا رشته آخر رو بد بینانه انتخاب کن
البته اینو هم گفت که دفتر چه رو خودتون یه بار بخونید
بازم توصیه می کنم خودتون فیلم رو ببینید خیلی کمک می کنه -
ثامن
100 درصد مهمه
سر همین اولویت سرنوشت عوض میشه
خیلی دقت کنید -
سلام .اولویت بندی تو انتخاب رشته مهمه ؟؟؟؟پیش دومشاور رفتم یکی میگه مهمه یکی نه. فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل حامیان-آلاء-مشاور همیار
-
-
@Dr-Lila
والا من یه بار به یکی گفتم دنبالم کن اگه سوالی داشتی که نشد عمومی بپرسی بیا دنبالم کن و تو چت بپرس ....
چشمت روز بد نبینه 2 دقیقه ای کلی اخطار بهم دادن
حالا نمی دونم ایشون چجوری داره این حرفارو میزنه و کسی هیچ چی نمیگه -
@Dr-Lila
والا من یه بار به یکی گفتم دنبالم کن اگه سوالی داشتی که نشد عمومی بپرسی بیا دنبالم کن و تو چت بپرس ....
چشمت روز بد نبینه 2 دقیقه ای کلی اخطار بهم دادن
حالا نمی دونم ایشون چجوری داره این حرفارو میزنه و کسی هیچ چی نمیگه -
سلام.
این لینکی که فرستادید میگه که:
"خیر الویت اول یا دوم یا بیستم بودن هیچگونه سهیمه خاص و برتری برای قبولی ندارد"
چون اینجوریه که رشته هایی که انتخاب کردید، به ترتیب بررسی میشند، هر کدوم که ظرفیتش پر نشده بود، اونجا قبول میشید.
مثلا فرض کنید که یکی اینجوری انتخاب رشته کرده:
1-برق شریف،
2-برق تهران،
3-برق امیرکبیر،
4-برق علم و صنعت،
5-برق خواجه
خب حالا بررسی میکنه برای، مثلا فرض کنید افرادی که رتبه بهتری داشتند و قبل از این فرد بررسی شدند، ظرفیت دو انتخاب اول دیگه تکمیل شده و دیگه ظرفیت نداره، ولی انتخاب سوم و چهارم و پنجم، ظرفیت داره و هنوز پر نشده، منتها چون برق امیرکبیر بالاتر از برق علم و صنعت و... انتخاب شده، برق امیرکبیربه عنوان رشته قبولی میشه. هر چند علم و صنعت و خواجه هم قبول میشد. این که میگه اولویت تاثیر داره، منظورش این تاثیر هست. وگرنه تاثیری در قبولی نداره. مثلا فرض کنید اگه برق خواجه رو اول میزد، چون برای رتبه ای که آورده، ظرفیت داشته، همون جا قبول میشده و به عنوان رشته قبولی اعلام میشه در صورتی که خب بهتر بود امیرکبیر رو بالاتر انتخاب میکرد، چون دانشگاه بهتریه و میتونه اولویت بیشتری داشته باشه. مگه اینکه خود فرد خواجه رو برتری بده به امیرکبیر و شریف و...
ترتیب انتخاب رشته باید بر اساس علاقه باشه به نظرم. -
سلام
بالا یا پایین نوشتن کد رشته محلی هیچ تاثیری تو قبولی نداره !
سیستم میاد از اولین انتخاب نگاه می کنه و رتبت به هر کدوم خورد اون رو برات ثبت می کنه
اینکه یه رشته تو شماره x نوشته باشه یا y تاثیر نداره
با توجه به پارامترهایی که مد نظرت هست بچین کد رشته محل ها رو
از فیلم راهنمای انتخاب رشته آلا آقای امینی راد هم می تونی کمک بگیری -
@faezeh-r در اولویت بندی در انتخاب رشته گفته است:
ثامن دنبالم کن بگم چجوریه :)) مرسی
عمومی بگو فائزه بانو