Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    00muzan000
    سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه. یه سوالی داشتم.من رشتم تجربیه.تو ماز هستم.امسال که دارم میرم یازدهم برنامه دارم که بیشتر کارمو از لحاظ یادگیری،تست و نهایی با ماز جلو برم چون خدمات فوق العاده ای داره و واقعا دوسش دارم.از یه طرف دیگه هم مدرسه خودمون خیلی معلمای خفنی نداره که بخوام باهاشون خوب برم جلو.برا همین مدرسه رو بیشتر برا مرور استفاده میخوام بکنم. معلمای ماز برای معرفی کتاب تست همش میگفتن کتاب های QB خوبه و ما از اون ها بهتون مشق میدیم و... . البته به عنوان منبع دوم از کتاب های انتشارات پر طرفدار هم نام میبرن ولی خیلی رو QB ها تاکید دارن. ازونجایی که این کتاب هارو خود ماز نوشته و بالاخره یه سودی ازشون داره نمیتونم تشخیص بدم نیتشون خیره یا بد . یعنی نمیدونم واقعا کتابای خوبی هست یا نه. خودم یه چند روزی هست اینور اونور میگردم و میخونم ببینم کتاباش چجوریه.کتاباش جامعه هر 3 پایه هست.درسنامه نداره.فقط تست داره.تست هاشم سطح بندی شده هست .سه سطح آسون متوسط و سخت. هر فصل هم تستاش جداست. من خودم ازونجایی که کلاسشو دارم و جزوه خود معلماش، خیلی دنبال جزوه های مختلف از فلان درس نیستم.یعنی اینکه درسنامه نداره اصلا برام مهم نیست تازه خیلی هم خوبه چون من فقط تست هارو لازم دارم.نمیخوام از هر درس 10 تا جزوه داشته باشم چون این تجربه در دهم بود و خیلی بد بود.چند منبعی نمیخوام باشم.میخوام با یه معلم یه جزوه و یه کتاب تست(شایدم دوتا اگه تستاش تموم شد و خواستم یکی دیگه بزنم) تا تهش برم و هی ازین شاخه به اون شاخه نپرم. خوبی دیگه ای که داره اینه که قیمت به شدت بهتری نسبت به بقیه کتابا داره و همشو تو یه پک بهمون میدن.بقیه کتابا گرون تره. پاسخنامه کلیدی فقط داره و پاسخنامه تشریحی هم داره ولی تو سایت دیجی ماز هست و از طریق کیوآر کد بهش دسترسی داریم.خیلی با این مشکلی ندارم. خواستم بدونم نظرتون چیه و اگه داشتین یا کسی از اطرافیان داشته نظرش چی بوده و آیا کتابای خوب و بدرد بخوری هستن از لحاظ کیفیت و کارآیی و.... یا نه؟ خیلی ممنون میشم یه راهنمایی بهم بکنین. بعد به خود معلمای ماز هم که میشه اعتماد کرد برای درس و جزوه ای که میدن درسته؟خوب و کامل هست و با این برنامه ای که دارم میتونم به یه نتیجه خوب برسم؟؟ ببخشید زیاد شد.ممنون که وقت گذاشتین.
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • حـذفیـات کنکور۹۷

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    971 بازدیدها
    fatemeh201678F
    حذفیات کنکور ۹۷ http://s8.picofile.com/file/8311340334/IMG_20171109_121553.jpg http://s9.picofile.com/file/8311340484/IMG_20171109_121549.jpg @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @
  • تموم کردن درسها

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    22ستاره2
    @منتظرالمهدی در تموم کردن درسها گفته است: @22ستاره واقعا؟ ینی تا اواسط اردی بهشت خیلی ضایست؟ نه بستگی به خودت داره ولی دراصل نرمالش همینه حالا من خودمم وسطا اردیبهشت شاید تموم کنم دلیلی بر این نیس که عقب افتاده باشیم مهم همون تموم کردنه تا کنکور
  • نیاز مند برنامه ریزی برای مطالعه سال یازدهم ریاضی و فیزیک هستم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    mahdiwwe4M
    لطفا کمکم کنین شماره تلفنم: 09334901363
  • انتشار کارنامه واحترام به همه باهر رتبه ای حتی رتبه99999999999999

87
    1
    7 رای ها
    87 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    MM.zahedM
    @sahba چون که زیست شناسی که ضریبش 12است وشیمی که ضریبش 9رو بیش تر زده
  • برنامه ریزی برای درس خواندن لطفا کمکم کنید

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    404 بازدیدها
    satiiS
    @daneshamooz سلام شما فیلم اقای امینی راد رو که روش برنامه ریزی رو اموزش داده ببین مشکلت برطرف میشه
  • کتاب های سه سطحی

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    924 بازدیدها
    aaalizadeh79A
    @سجاد96 بنظرم همون آی کیو رو همه تستاش و تستای کنکور داخلش رو بزنید برا تسلط کافیه، چون تستاش همه یه قلق خاصی داره و باعث میشه از هر چی خوندی بهره بگیری
  • نمیتونم شروع کنم، همش حواسم پرت میشه :(

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    565 بازدیدها
    nila.khanomN
    @iamamir ببین اصلا فک نکن که دیره تو فقط شروع کن و توکل کن به خدا با قدرت درس بخون هیچوقت برای اینکه بهترین خودت باشی دیر نیست هیچوقت برای اینکه حال خودتو خوب کنی دیر نیست پس چه بهتر که هرچه زودتر برای خوب کردن حال خودت تلاش کنی تو یه نفری و مطمئن باش تو دنیا هیچکس مثل تو نیست هرکسی منحصر به فرده تو سعی کن علاوه بر اینکه خودت میدونی منحصر به فردی بقیه هم اینو بفهمن دنبالت میکنم تا سال بعد شاهد موفقیتت باشم :)
  • نیازمند برنامه درسی!!

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    527 بازدیدها
    M
    @satii خیلییی ممنونم:))) حتما میرم میبینم فیلماشونو🙏
  • تحلیل ازمون گزینه 2 رشته تجربی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    22ستاره2
    بچها تو تاپیک زیست خوانی تحلیل میکنن سوالات گزینه رو دیگه تکراری نشه از اونجا میتونین تحلیلشو ببینین
  • منبع کمک آموزشی فلسفه پیش

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    ArashSrA
    @arash_4u در منبع کمک آموزشی فلسفه پیش گفته است: سلام دوستان کسی ی منبع کمک آموزشی خوب واسه فلسفه پیش دانشگاهی سراغ داره؟ سلام منبع خوب به اونصورت نیست واسه فلسفه ، من ندیدم حداقل واسه درسنامه گاج نقره ای خوب هست ،واسه تست هم همینو با آبی قلم چی و سه سطحی مکمل استفاده میکنم نشر مشاوران هم میگن خوبه ، من روانشناسیش رو دارم راضی ام ، از فلسفه اش هم تعریف میکردن( یکم مقادماتی تر هست البته )
  • همایش 26 آذر ...با حضور رتبه های برتر

23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    11k بازدیدها
    J
    @دانش-آموزان-آلاء پ.ن: محمد احمدی چرا اینطوری نشسته :/ یه لحظه فکر کردم نامزد هستند :/
  • به نظرتون دير شده؟ ميتونم به هدفم برسم؟

راهنمايي
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    752 بازدیدها
    AmirbernosiA
    این سوال خیلی خیلی خیلی زوده پرسیدنش!
  • انتخاب فیلم درسی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    romisaR
    کتابا تغییر چندانی نداشتن
  • تاپیک ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان فقط تا امروز

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    fatemeh201678F
    @zahra-m1999 نمیدونم شب ساعت۱۱تا۱۲بیابپرس
  • سه کلمه ی جادویی در زندگی

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    572 بازدیدها
    22ستاره2
    @afshani در سه کلمه ی جادویی در زندگی گفته است: @22ستاره ای ولااااااااااااا اقا چطور رای مثبت بدم بهت خوشحالم که عزیزم به دردت خورده
  • نحوه ی مطالعه ی صحیح

1
    1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    22ستاره2
    [image: 1509038508253-images.jpg] نحوه مطالعه صحیح مطالعه یک فرد کنکوری باید به نحوی باشد که حتما مثمر ثمر باشد چه بسا کسانی هستند که ساعت مطالعه زیادی دارند این ساعت مطالعه زیاد ان ها نتیجه بخش نیست لذا ما در این مقاله سعی داریم که نکاتی را که برای مطالعه صحیح نیاز هست را بگوییم. ۱-اولین گام برای مطالعه انتخاب مکان مناسب میباشد که انتخاب میشود باید مکانی دور از هر گونه سر و صدا و با نور کافی باشدبعضی از افراد هستند که مکان های شلوغ و پر سر و صدا و حتی رختخواب را برای مطالعه انتخاب می کنند و انتظار یادگیری در سطح مطلوب هم دارند ولی در حقیقت این مکان ها بدترین مکان برای برای مطالعه هستند . ۲-قبل از شروع مطالعه باید حتما یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید شروع درس بدون برنامه قبلی باعث پریشان خاطری دانش اموز شده و تمرکز وی را کاهش می دهد و هم چنین باید فرد ارامش کافی و تغذیه درست و سالم را داشته باشد تا در درس خواندن موفق شود. ۳-خیلی از افراد هستند که می گویند با وجود اینکه همه مطالب را می خوانند ولی وقتی سر ازمون حضور می یابند همه ی مطالب را فراموش می کنند برای حل این مشکل ول باید به ان مطلبی که می خوانیم علاقه داشته باشیمو مورد بعد اینکه ان مطلب را صرفا حفظ نکنیم بلکه ان را یاد بگیریم و بفهمیم به طوریکه بتوانیم بین خوانده های جدید و خوانده های قبلی پیوند و ارتباط برقرار کنیم و هم چنین گذاشتن رمز حین درس خواندن به فراموش نشدن مطلب کمک می کند. ۴-باید حین درس خواندن باید ازنوشتن و خط کشیدن زیر نکات مهم استفاده کرداین روش باعث افزایش تمرکز و یادگیری می شود. ۵- وقتی فردی مطلبی را می خواند این مطلب وارد حافظه ی کوتاه مدت وی شده و به زودی به فراموشی سپرده می شود پس برای جلوگیری از این موضوع و انتقال این مطلب به حافظه ی بلند مدت باید بعد از یادگیری مطلب حتما ان را بارها و بارها مرور کرد. ۶-بعد از اینکه مطلبی را خواندید ان را برای خود یا کسانی دیگر توضیح دهید این روش هم باعث تثبیت مطلب در ذهن شما می شود. ۷-هیچ وقت مدت طولانی و بدون وقفه مطالعه نکنیداین کار باعث خستگی شما و کاهش کیفیت درس خواندن شما می شود سعی کنید هر۹۰-۱۲۰دقیقه ای که درس می خوانید حداقل ۱۵ دقیقه استراحت کنید تا refresh شوید. ۸- در هنگام مطالعه سعی کنید تمام تمرکز و فکر خود را روی موضوع مورد مطالعه جمع کنید بعضی از افراد هستند که در هنگام مطالعه ذهن خود را درگیر افکار پریشان و مشکلاتشان می کنند و این کار از کیفیت مطالعه می کاهد. ۱۰-برای داشتن مطالعه ای فعال و پویا نوشتن نکات مهم در حین خواندن ضروری ست تا برای مرور مطالب دوباره کتاب را نخوانده و در زمانی کوتاه از روی یادداشت های خودبه مطالب را مرور کنید. ۱۱-پیش از مطالعه از صرف غذاهای چرب و سنگین خودداری نمایید و چند ساعت بعد از صرف غذا مطالعه نمایید چون بعد از صرف غذای سنگین بیشتر جریان خون صرف غذای سنگین می شود تا به هضم و جذب غذا کمک کندو به مغز خون کمتری می رسد. ۱۲-پیاده روی و ورزش قبل از مطالعه باعث افزایش حافظه و قدرت ذهنی فرد می شودو همچنین بلند خواندن مطلب هم باعث افزایش یادگیری می شود.
  • منو نمونه قرار بدید

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    A
    @nybbas فقط هرچی داری مایه بزارکه فک کنم سال ۹۸ کتابا عوض شن و حتی من که سال اولمه و شاید سال دیگه بخوام بمونم هم به فنا برم 😐
  • سوال

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    N
    سوال مهم تر اینه اصلا kelp چیه؟؟؟
  • یه سوال برام پیش اومده

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها