انتخاب فیلم درسی
-
سلام دوستان
من برای انتخاب فیلمهای درسی همه ی درسهامو از فیلمهای 94-95 انتخاب کردم به خاطر اون جو کلاسی و حضور دانش آموزا
به نظرتون اون فیلما قدیمی نشدن؟
کتاب درسیا عوض نشدن؟ سبک سوالات تو درسی عوض نشده که لازم باشه تدریس بروز تری رو دنبال کنم؟
تصمیم اشتباهی نسیت خلاصه؟
ممنون -
آهاااااااااااااااااای
کسی اینجا نیست ؟!
:دی -
-
از هرکدوم راحت تر یاد می گیرید ، نگاه کنید من فیزیک و عربی سالای قبل رو دیدم خیلی هم خوب بود زبان رو هم دارم الان نگاه می کنم کتاب که همون کتابه
ریاضی رو هم از کلاسای جدید
در کل این مهمه که کنارش تست بزنید این طوری از سبک تستای جدید هم آگاه میشید و هم مسلط میشید -
از هرکدوم راحت تر یاد می گیرید ، نگاه کنید من فیزیک و عربی سالای قبل رو دیدم خیلی هم خوب بود زبان رو هم دارم الان نگاه می کنم کتاب که همون کتابه
در کل این مهمه که کنارش تست بزنید این طوری از سبک تستای جدید هم آگاه میشید و هم مسلط میشید@romisa1234 در انتخاب فیلم درسی گفته است:
در کل این مهمه که کنارش تست بزنید این طوری از سبک تستای جدید هم آگاه میشید و هم مسلط میشیدکتابا تغییری نکردن؟
حذف و اضافه نداشتن؟ -
@romisa1234 در انتخاب فیلم درسی گفته است:
در کل این مهمه که کنارش تست بزنید این طوری از سبک تستای جدید هم آگاه میشید و هم مسلط میشیدکتابا تغییری نکردن؟
حذف و اضافه نداشتن؟منتظرالمهدی در انتخاب فیلم درسی گفته است:
@romisa1234 در انتخاب فیلم درسی گفته است:
حذف و اضافه نداشتن؟من که فقط توو زیست یه تغییر کوچیک فصل شارش دیدم که استاد رحیمی گفتن
توو فیزیک 3 هم تغییرکوچیکی داشت که استاد کازرانیان گفتن -
من ریاضی ام
بچه های ریاضی هم اگه راهنماییم کنن ممنون میشم