Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    Narges_N
    @ee78395f9700a3 اتفاقا با هادیانفرد ارتباط نگرفتم:)
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • انتخاب رشته

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    M
    @abdollaamiri بهتره کاملتر اطلاعات رو بگی . در ضمن رشته خاصی دوست داری یا نه ؟
  • مصاحبه دانشگاه های نیمه متمرکز و شرایط خاص

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    navayedellN
    @milad-saeedi بله آقای سعیدی معاینه هم داشت اول قد ووزن و bmiو چشم وگوش بعد مصاحبه روانشناسی که یه چیزایی درباره خودمون بود درباره شهرم پرسیدن قرآن خوندم مفاهیمشو گفتم بعد از انگیزم برای انتخاب فرهنگیان پرسیدن بعد مصاحبه قرآن مجید بود ک دوباره قرآن خوندم درباره نماز جمعه و راهپیمایی و...پرسیدن احکام پرسیدن همین
  • لطفا مشاوره بدین

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    598 بازدیدها
    ع
    @nazanin-rostame نازنین خانم؟شما چند ماه و روزی چندساعت میخوندید؟پایتون قوی بود یا کلاس میرفتید؟
  • منابع

12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    royaaaR
    @parastu23 عالین اجی من ک راضیم
  • پشت کنکوری ها بیاین تووو...

قفل شده است
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    736 بازدیدها
    M.anM
    شونصدبار تا حالا این سوال رو پرسیدین! چندبار باید بگیم عنوان تاپیک مناسب بزنید !! قبلا هم تاپیکی برای همین سوال زده بودین بهتره سوالتون رو از همونجایی که گواهی رو گرفتین بپرسین یا زنگ بزنید از مدرسه تون بپرسین این تاپیک قفل میشه
  • همفکری راجب انتخاب رشته

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    M
    سلام دوستان . من خودم پرستارم . کنکور 89 رتبه 4 هزار آوردم . الان دوباره دارم میخونم برای کنکور . توی زمینه انتخاب رشته بین بچه های تجربی کسی سوال داشت میتونم کمک کنم .
  • اتم؟عنصر؟مولکول؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    A
    فعلا بخاطر اینکه بفهمی اینو میگم،کارت ب دیدگاه های امروزی نباشه فعلا؛(وگرنه اینی ک الان میگم درست نیست)،همه چی رو از ذهنت پاک کن فقط ب حرفای من گوش بده،فرض کن هیچی از شیمی و فیزیک نمیدونی,تا اخر با دقت بخون ببین هرچیزی ک اطرافت میینی،صندلی،مبل،یخچال و....اگ بیای تا حد ممکن یعنی نهایت نهایتش تجزیش کنی،به ی سری «گوی»های متفاوت یا یکسان میرسی،فرض کن مثلا اومدی آب رو تا حد ممکن تجربه کردی،میبنی نهایتا دو *نوع *گوی دایره ای شکل هست،فرض کن یکی آبی رنگ یکی قرمز،با نسبت متفاوت...یعنی در واقع میفهمی آب از این دو نوع همش ساخته شده،ما ب این گوی ها میگیم اتم...ب جدول تناوبی نگاه کنی 118 نوع اتم میبنی ک دنیای ک الان توشیم همش از ترکیب ایناس،مثل حروف الفبان کنارهم قرار میگیرن و چیزای جدید میسازن...گفتم آب رو دو نوع گوی میسازع،بعدا بعشون گفتن اتم هیدروژن و اکسیژن.مثلا ابی شد هیدروژن قرمز شد اکسیژن..حالا ی ماده ای داشته باشیم ،خالص تهیه کنیم،یعنی فقط یک «نوع »گوی درش وجود داشته باشه بهش میگیم«عنصر»،مثلا تیرآهنی ک توی سقف خانتان هست،رو درنظر بگیر،،،،جدول تناوبی رو بذار جلوی دستت،ب خانه 26 مش نگاه کن،نوشته fe,هزاران تا از اونا کنارهم قرار گرفته ،شده اون تیرآهن،شهر بازی استخر توپ رو دیدی؟اگ بری در سطح خیلی خیلی ریز میبینی اتم های اهن مثل توپ های اون استخر توپ کنارهم قرار گرفتن...حالا اگ چند«نوع»از این گوی ها کنارهم باشه میشه«ترکیب»....فرض کن توی یک قطره اب،یک میلیون گوی قرمز(اکسیژن) هست،دومیلیون گوی ابی(هیدروژن)،خب فرمول آب رو ساختن(البته اینطوری نیست ها فقط بخاطر اینکه بفهمی گفتم.خخخ) اتم یعنی «یک »گوی،حالا هرنوعی باشه مثلا اتم o, یا اتم fe،اما فقط ب تعداد یکی مولکول یعنی بیشتر از یک گوی ک باهم پیوند دارند،حالا ممکنه همجنس باشن گوی ها(موکول O2) یا غیرهمجنس H2O حالا بعدا فهمیدن این گوی های ک بهشون گفتیم اتم ساده نیستن و خودشون از ذره های دیگ تشکیل شدن،ب اسم الکترون،پروتون نوترون
  • معرفی رشته گروه آموزشی ماز (96-95)

22
    5 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    S
    سلام برنامه های پارسال رو بیشتر دوست داشتم چون امسال روی دانشگاه ها خیلی زوم کردین تا خود رشته و کارایی آن ها البته شاید هر دو در کنار هم باید باشه ولی امسال احساسم میگه زیاد تر در مورد اون بود و یه خواهش که میخواستم رشته کامپیوتر رو هم مورد برسی قرار بدین اگه امکان داره و در اخر این که خیلی ممنون من که خیلی استفاده بردم
  • وصیت نامه

24
    10 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    س
    @javad-mahdizadeh در وصیت نامه گفته است: @سجاد96 در وصیت نامه گفته است: مجبور شدیم یه بار دیگه وصیت نامه رو بخونیم و دوباره عمل کنیم :joy: :joy: ان شا اللل موفق باشی من دیگه رفتم!!!انتقاد نکنید که منصفانه نیست!!چون نمیتونم دفاع کنم :joy: خدا یار و نگه دار شما ها باشد!!! باشه شما برو من اینجام برا دفاع :joy:
  • مشاوره تحصیلی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    596 بازدیدها
    A
    @بهاره بله بنده به یکی دیگه از ادمین ها گفتم و ایشون گفتن داریم برنامه ریزی میکنیم
  • سوال

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M.anM
    @طیب کلاس های کنکور 1 سطح بالاتر هستن و لازمه پایه درسی خوبی داشته باشین تا خوب پیش برین در کلاس های کنکور 2 آموزش پایه ای تر صورت می گیره یعنی مناسب کسانی که پایه درسی ضعیفی دارند البته در هر دو کلاس مطالب کامل گفته میشه این کلاس ها با حضور دانش آموزان برگزار شدن 0تا 100 ها بدون حضور دانش آموزها هستن و تایم کمتری دارند و این اموزش ها نیز کامل هستن سوالتون رو در جای مناسب بپرسید این دفعه جواب دادم برای استفاده بهتر از انجمن حتما تاپیک زیر رو ببینید http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
  • سوال

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    743 بازدیدها
    moeinM
    @mahdis127 در سوال گفته است: @moein در سوال گفته است: كتاب زرد يجورايي جامع هستش بدرد نميخوره برا آزمون...واسه ادبيات يه لغت بخرين تاريخ ادبياتش كه خيييلي جزئي از كتاب سوال ميدن واسه زبان فارسي موضوعي عاليه واسه قرابت هم من بدون خوندن ميرفتم ولي اگ مشكل دارين همون موضوعي عاليه...عربي كتاب عربي كامل از خوباي بازاره....واسه ديني اولش فك ميكردم يخورده بخونم بعد تست بزنم ولي روشمو عوض كردم و جاش چنبار گاج رو ميخوندم...زبان هم خيلي سبز جامع كنكور خيلي خوبه اگ لغت مشكل دارين يه دفتر بزارين كنارتون وقتي از روش تست ميزنين و به مشكل لغوي خوردين توش بنويسين و بعد اون دفترو دوره كنين...اينارو گفتم ك عرض كنم واس كانون بايد مبحثي بخونين...دو ماه مونده به كنكور زرد عموميو شروع كنين🙄 زبان مشکلی ندارم ولی نمیخوندم ،معمولا نخونده میتونستم بزنم ،واسه دینی گفتین بهتره تستای گاجو چند بار برنم یا اینکه درسنامه رو چن بار بخونم ؟ درسنامه رو چن بار بخونين...البته منظورم نزدن تستا نيس ولي از وقتش ميتونين برا درسا ديگه استفاده كنين خب...علاوه بر اين بدون آشنايي با سبك سوالا ميريد سر جلسه ك به دقت خوانش خيلي كمك ميكنه...سوالاي قلم چي تو ديني هم جزئي هستن و تقريبا كل مبحثو پوشش ميدن جوري ك وقتي موقع جمع بندي ترم اول ميشه وقتي داريد دوره ميكنيد با خودتون ميگيد"اااا طراح از اينجا اينجوري ميتونه سوال بده"
  • مشاور

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    616 بازدیدها
    romisaR
    @بهاره در مشاور گفته است: @romisa1234 در مشاور گفته است: ایشون خودشون گفتن سایت معرفی کنید اون سایت هم همه چیزش رایگان بود بله مطلع هستم.... کلا تبلیغ در تاپیک های عمومی ممنوع هستش مهم اینه که هدفتون خیر بود.....
  • آزمون آزمایشی مناسب (قلمچی، سنجش، ....)

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    VezraV
    @mei-mir اینجا باز راجع به این مسئله توضیح کامل دادم :point_down: تجربه
  • آغاز کنکور 97 و سردرگمی من (لطفا کمکم کنید )

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Z
    @amir_m_saberi خب فیلم ی استاد دیگرو ببین.یا درسنامه بخون ازکتابای اموزشی که داری
  • استارت کنکور 97

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    891 بازدیدها
    VezraV
    @mohammadhassan در استارت کنکور 97 گفته است: @aminheydari در استارت کنکور 97 گفته است: سلام رفقا امیدوارم حالتون خوب باشه و خسته نباشید من تازه سال سوم رو همین امسال تموم کردم و نهایی با نمره های خوب اکثر 19 و دو سه تا 18 قبول شدم و تازه میخوام تابستون رو برای کنکور بخونم طبق چیزی که من میدونم و رسمه باید تابستون سال سوم رو کتابای سال دوم بخونم که توی پیش هم بچسبم به سال سوم و چهارم چون قلمچی هزینش زیاد بود و بدرد من نمیخورد رفتم سنجش ثبت نام کردم و 30 تیر آزمون دارم میخوام الان استارت بزنم و بیشتر روی اختصاصی زوم کنم تا عمومی من نه کتابی گرفتم واسه کنکور نه چیزی میدونم فقط میخوام الان شروع کنم؟ باید چیکار کنم ؟ چه کتابای تستی بگیرم؟؟ و آیا کارم درسته که سال دوم رو بخونم؟؟ سلام به این تاپیک مراجعه کنید و مخصوصا صفحه که باز میشه همون پستی که جلوتون ظاهر میشه رو بخونید :point_down: : http://forum.alaatv.com/topic/3959/تجربه-های-طلایی-کنکوری-ها/13 ::grinning: :pray: :pray:
  • شروع کردن دروس پیش از تابستان

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    S
    @javad-mahdizadeh آها ممنون از راهنماییتون
  • سومای تجربی بیان تووو

حل نشده
    36
    1 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود برشما! شما اول باید تو هر درس خودتونو بشناسین! بعدش بشینین ببینین تو کدوم درس قوی هستین یا ضعیف! مثلا تو درس عربی قوی هستین، ولی تو درس ریاضی ضعیف هستین! دونه دونه رو باید اینطوری بشناسین!منابعتونو مشخص کنین! بعد ساعت مطالعه ای که میتونین بخونین رو بنویسین و دونه دونه نسبت اختصاصی و عمومی رو متناسب ساعتشارو تقسیم کنین! خیلیا نسبت 70 به 30 میخونین! یچیزی هم بگم از اینکه سعی کنین با برنامه آزمونا پیش برین چدا خودداری فرمایین!البته اگه تو پایه مشکل دارین :|
  • تغییر رشته

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ی
    @parastu23 در تغییر رشته گفته است: برا زیست فقطططططططططططططططططططط کتااااااااااااااااااااااابببببب درررررررررررسسسسسسسسسسسیییییی خیلی مهمه 100بار هم بخونی کمههههههههههههههههه متشکرم بابت راهنمائیتون
  • جمع بندی زیست k96

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    520 بازدیدها
    sohrabS
    @muhammad-reza-dannak دقیقا همایش و جمع بندی یعنی مرور و جمع بندی چیزای مهم اینکه نوشته 80% یعنی 80% مطالب مهم مرور میشه به معنی این نیست که شما 80 میزنیا