Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    Narges_N
    @ee78395f9700a3 اتفاقا با هادیانفرد ارتباط نگرفتم:)
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • بودجه بندی کنکور96

33
    4 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Orkide yasO
    @ali-eskandari در بودجه بندی کنکور96 گفته است: @Orkide-yas مرسی عالیه، بیش از اون چیزی که انتظارشو داشتم خداروشکر که مفیده براتون التماس دعا
  • فراموش کردن مطالب از استرس سر جلسه امتحان

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    banooB
    @yasamin-bayati سلام یاسمین جان استرست ریشه در چی داره؟ آماده نیستی یا از سختی سوالات میترسی؟ تو خونه چندین تا آزمون تشریجی زمان دار حل کن و توی شلوغ ترین مکان ممکن!
  • از زبان رتبه 1 کنکور

7
    1
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    592 بازدیدها
    M
    [image: 1493675118473-2017-05-02_021051.png] دانلود
  • يكي دو نكته مهم تا روز كنكور و توضیح کامل همایش های طلایی آلاء

1
    1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء [image: 1493400537628-2017-04-28_214058.png] دانلود
  • بهترین نحوه جمع بندی؟؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    O
    از مشاورتون ممنونم
  • سلام ...اینجا کسی سوالای تجربی سنجش 25فروردینو داره .............اگه داره بی زحمت بفرسته

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    567 بازدیدها
    M
    یک دنیا تشکر هم از شما هم از اقا جواد
  • محاسبه سریع

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    543 بازدیدها
    Vampire_HunterV
    @devil تراختنبرگ که خیلی خوبه... مهرماهم خواستی یه نگاهی بنداز...ولی حتمن قوی کن محاسبات رو که تو شیمی خیلی کمکت میکنه !
  • تجارب موفق و ناموفق

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    509 بازدیدها
    A
    http://forum.konkur.in/thread51402.html
  • نهایی ۹۶

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    733 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @meti.97 در نهایی ۹۶ گفته است: سلام بچه خسته نباشین من مدرسم خیلی داغونه بعضی درس ها معلم نداریم مثل عربی ولی خودم درسمو میخونم اونایی که نهایی پارسال خوب شدن یا سوم هستن و مدرسه قوی ای دارن راهنماییم کنن که چطور بخونم اکر مطالب رو بلدم خودم میخونم درسم هم متوسط به بالا هست ولی از استرس دارم میمیرم من متاسفانه به خاطر يه سري شرايط نمره هاي خيلي فوق العاده اي رو نداشتم ولي خب از نظر خودم بعضيا شون با بيست برابري ميكرد كاشكي رشتت رو ميگفتي!! از الان وقت طلاييت شروع ميشه با هر امتحان مستمري كه دارين خلاصه نويسي يادتون نره...برنامه ريزي هم بكن كه تا يك هفته مونده به امتحانات حتما يه دور كتابا رو خونده باشي 5 سال اخر امتحانات نهايي رو حتما حل كن هميشه يه درس سخت ترين درس اون سال ميشه ولي زياد مهم نيست تمريناي كتاب مهم هستن اونا يادت نره از كتاب نگذر...نياز انچناني به كتاباي كار غول پيكر نداري(البته يه سري كتابا سوالات تشريحي دارن كه اونا خوبن) فيلما هم واقعا خوبن...واسه جمع بندي اگه ميتوني با فيلم ارتباط برقرار كني ازشون نگذر و توي برنامت قرار بده مهم ترينا برنامه ، كتاب درسي و در اخر سوالات سال قبل هستند الان بخاطر امتحانات نهايي استرس نداشته باش اگه يه روز وقت بزاري و برنامه بريزي و بهش عمل كني مطمئن خواهي بود كه تمام تلاشت رو كردي شربت گلاب و از اين جور چيزايي كه استرست رو هم كم ميكنه بخور و البته به خودت استراحت هم بده اما نه خيلي زياداااااااااااااا :) موفق باشي
  • چند روزه باقی مونده....

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    512 بازدیدها
    paripariP
    @R.Maryam اوهوم
  • دلیلم فقط پوله...اکثرا هم همینطور

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    بیا اینم پول :joy: https://zoomtech.ir/wp-content/uploads/2016/06/money_rect.jpg
  • معرفی مشاور

36
    0 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    parastouP
    @romisa1234 در معرفی مشاور گفته است: @parastu23 با برنامشون کار نکردم اما کارایی که تو ویس هاشون گفتن رو انجام دادم و واقعا پیشرفت کردم حرفاشون از بقیه ی مشاورا منطقی تره شما تا حالا باهاشون مشاوره حضوری داشتید؟ نداشتم
  • دانشگاه

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    فااطمهف
    سلام برای آزمون سراسری درصورتی میتونید آزمون بدید که کلا از دانشگاه مبدا ومقصد انصراف داده باشین. بهتره این سوالات تخصصیو از سایت سازمان سنجش بپرسید بهتون سریع تر جواب میدن.
  • عيد نتونستم درست بخونم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    ح
    بله هیچ وقت واسه هیچ کاری دیر نیست...فقط کافیه شما بخوایید...با تلاش بیشتر میتونید ساعات از دست رفته رو جبران کنید...اگه ساعتتون جبران نشه شاید بشه گفت عقب می افتید ولی اگه بازم تلاش کنید مطمعنا همه چی درست میشه:blush:
  • سحرخیزی

48
    0 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    _MILAD__
    @Dr.Zeinab79 :/ شما دارید اشتباه میزنید افرین خوابای خوبی ببینی :joy:
  • کمک کنید لطفا

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    618 بازدیدها
    M.anM
    انجمن رو سرچ کنید جواب سوالتون هست
  • برنامه مطالعاتی ویژه نوروز

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    657 بازدیدها
    A
    @عااطفه در برنامه مطالعاتی ویژه نوروز گفته است: @javadm328 در برنامه مطالعاتی ویژه نوروز گفته است: رشته تجربی http://s8.picofile.com/file/8290267134/eydDokhtarT.pdf.html رشته ریاضی http://s8.picofile.com/file/8290267176/edydDokhtarR.pdf.html منبع کانال آلاء اقا جواد جفتش ریاضیه که ..... نه بابا ریاضیا که زیست ندارن!!اون نوشته بالایی اشتباه تایپی هستش!!!
  • مشاوره.

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    M.anM
    پست بعدی #تبادل است و مربوط به #آلاء نیست. تبادل پست #تبلیغی هست که دو کانال جهت افزایش مخاطب قرار می دند. این پست قبلا از پستی هست که شما فرمودین فقط پست تبادل بوده
  • جمع بندی و تمام کردن

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    389 بازدیدها
    A
    @Abolfazl-Nakhlizade در جمع بندی و تمام کردن گفته است: من ابوالفضل نخلی زاده از بندر عباس هسنم با تشکر از موسسه آلا و عید همگیتون مبارک باشه سوالم از شما آقای امینی اینه که میشه از الان که 3 فروردین هست تا تقریبا 30 اردیبهشت با اینکه خودم میدونم تموم میکنم درس ها را با خوندن درست وزدن تست هربخش ایا میشد با این حرکت وروش مطالعه فشرده روزی 10 ساعت ایا میشود موفق شد یکی از اون زیر 1000 های سراسری 96 ریاضی شد باتشکر از شما اقای امینی در صورت امکان پاسخ رو در کانال تلگرام آلایی ها قرار بدین
  • مشکل جدی،کمک فوری

54
    0 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    parastouP
    @Delete-account در مشکل جدی،کمک فوری گفته است: @parastu23 ویزگی های همه مثل هم نیست یه نسخه نمیشه پیچید مثلا ویژیگی شما همش چت کردنه!!