Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    Narges_N
    @ee78395f9700a3 اتفاقا با هادیانفرد ارتباط نگرفتم:)
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • معرفی رشته توسط گروه آموزشی آلاء | مشاوره

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    م
    سلام لطفا رشته حقوق و اقتصاد رو هم معرفی کنید. ممنون
  • لفن کمکم کنین

لطفن کمکم کنین
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    548 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @m.jafari9877 در لفن کمکم کنین گفته است: @alikian ما نمیتونیم برنامه ای به شما بدیم! ولی پیشنهاد چرا. به نظر من ویدئوی درس هایی که ضعف دارید رو دانلود کنید و هیچ درسی رو که قوی هستید دانلود نکنید چون دیدن فیلم مثل کلاس رفتن هست و دقیقا همون وقت رو از شما میگیره پس وقتی توی یه درسی قوی هستید تست بزنید به جای فیلم دیدن تنوع اساتید هم زیاد هست و یادتون نره از فیلم های سال قبل هم میشه استفاده کرد و عالی هستن خودتون یکی دو جلسه از هر استاد رو ببینید و انتخاب کنید (همشون عالی هستن و خسته نباشید میگم به همشون) منم همینو خواستم بگم =)) موفق باشید:)
  • تجربه

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    narjes96N
    سلام دوستا ن اگه امکانش هست کمک کنین میخواستم بگم اگه از فیلما استفاده میکنین و واقعا نتیجه میگیرین و درصد خوبی میگیرین بگین که از کدوم استاد و کدوم کتاب اسفاده میکنین و همچنین شیوه مطالعتون. سپاس فراوان
  • راهکار ها و روش های شما برای استفاده از تدریس ها.

15
    6 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sahbaS
    @javadm328 در راهکار ها و روش های شما برای استفاده از تدریس ها. گفته است: عجب ممنونم
  • لیسانس کامپیوترم میخوام کنکور تجربی بدم نیاز به برنامه دارم.

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    B
    ممنون بابت راهنمایی
  • برنامه ریزی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    narjes96N
    @intllignt هرروز باید همه درسارو بخونم؟
  • منبع آموزشی مناسب هندسه پایه

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    S
    سلام. شما منبع خوب برای هندسه پایه چی میشناسین که 0 تا 100 هندسه پایه باشه.با فیلم های آلاء که فقط کلاس کنکور استاد کبرایی کامله ولی من نمیتونم ازش استفاده کنم.میکرو هندسه 1 و 2 و 3 رو جداگونه دارم.آیا کاملن ؟ پیشنهاد شما چیه ؟
  • سنجش

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    419 بازدیدها
    narjes96N
    سلام بچه ها اگه کسی توی ازمونای سنجش پیش تجربی شرکت میکنه و درصداش خوبه ممنون میشم تا امشب اطلاع بده تا ازش کمک بگیرم.فقط تا امشب
  • دوستان نظر بدید

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    947 بازدیدها
    VezraV
    عربی و زباااااان گاااااااااااااااااااااااااااااج نقره ای.... عربی (کامل گاج نقره ای)
  • هدفم

20
    4 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    سالارس
    خوشحال کردن پدر و مادرم.
  • نیاز مبرم به مشاوره ی و راهنمایی

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    M
    درود بر تمام شما عزیزان "آلائی" که صادقانه به حدیث امام علی (علیه السلام) عمل می کنید. در ابتدا برای روشن شدن وضعیت ام، شرایطم رو شرح می دم تا اگر هرکدام از عزیزان مشاور قصد کمک داشتن، با در نظر گرفتن این شرایط به من راهنمایی کنند. من مهدی عظیمی ، 37 ساله و کارشناس روان شناسی بالینی هستم، منتهی در این رشته فعالیتی ندارم و فعالیت کاری من در رشته ی دیگری است. سال 1378 دیپلم تجربی گرفتم و سال 1384 از دانشگاه فارغ التحصیلی شدم؛ متاهلم و دو فرزند دارم و با توجه به شرایط کاری و اقتصادی حداکثر روزی سه و در بعضی رورها چهار ساعت می تونم مطالعه درسی داشته باشم. حدود دو سالی است که به شدت انگیزه تحصیل در رشته ی پزشکی در من به وجود اومده اما به دلیل فاصله خیلی زیاد از دوران تحصیل دبیرستان که باعث شده تمام آشنایی با اهمیت دروس و فصول اونها رو فراموش کنم و همچنین نداشتن مشاور مناسب و درستی که بتونه راهنماییم کنه هر بار پشیمان شده ام، منتهی این انگیزه من رو رها نمی کنه و فکر می کنم با وجود تمام مشکلاتی که وجود داره، به دلیل کاهش هیجانات ناشی از جوانی، مشخص بودن هدف ام از ادامه ی تحصیل، مطالعات غیر درسی و ... در صورت داشتن برنامه ریزی درست می تونم در این راه موفق بشم. حال درخواست من از شما مشاوران عزیز این است، مرحمت بفرمایید و با توجه به شرایط بنده، برنامه ی مطالعه ی مناسبی رو به من پیشنهاد بدید تا راهنمایی باشه برای موفقیت ام در کنکور سراسری در رشته ی پزشکی. با تقدیم احترام مهدی عظیمی
  • فروم مشاوره برنامه ریزی استاد

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    B
    پاسخ: 💠 مشاوره 3 روش برنامه ریزی - قسمت اول سلام...ببخشید میخواستم بپرسم این فروم وقسمت تشکیل شد؟؟؟ چون شدیدا نیازه و خیلی راهنمایی ایشون عالی و کاربردیه
  • رتبه تک رقمی

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    تک رقمی بشیم!!سوال خوبیه...واقعا چیکار میکنند؟؟ واضح بگم بهت.اونا درس میخونن.نه اینکه درس اونا رو بخونه!!! تو همون دو هفته ی ازمون هر روزش رو به طور مستمر و بدون توقف و کاهش ساعت مطالعه تلاش میکنند که درس بخونند. رتبه 40 منطقه دو سال 94 میگفت میانگین اوایل 50 ساعت میخوند هفته ای ...البته پشت سرش تاکید کرد که در درس خوندن مهم ترین چیز مصمم بودن و مستمر بودنه. راه حلش اینه(حالا میخوای قبول کن و بیا باهم رقیب شیم و میخوای هم قبول نکن و بشین و تماشا کن چطوری تک رقیمی میشیم.نشدیمم حداقلش اینه تلاشمونو کردیم!!ولی میشیم!!) تو درس خوندن عجله نداشته باشید و کند هم جلو نرید. پدر خودتونو در بیارید تا بتونید به آزمونا به خوبی برسید البته منظور زدن تمام تست های گاج پیش نیست.!!! منظور اینه تا جایی که میتونید بخونید و خوب هم بخونید در اول روز به فکر ساعت مطالعه آخر شب نباشید...یاد بگیرید(گفتم یاد بگیرید یعنی از اول چنین چیزی ممکن نیست )که از درس خوندن لذت ببرید موقعی موفق عمل کرده اید که هر بار بیشتر بخواید درس بخونید و بخواید بیشتر وقت بگذارید در واقع عطشتون برای درس خوندن زیاد بشه. نکته آخر وسواس مطالعه رو کنار بزارید و ضعف هاتونو قبول کنید و با برنامه منظم و حسابشده قوت هاتونو مستحکم تر و ضعف هاتونو ذره ذره بهبود ببخشید. (یه پیشنهاد ویژه هم دارم اگه تا حالا یکمی قوی اومدید جلو یعنی ترازتون بالای 6 هزار هستش.روی یک درس عمومی تراز ساز و یک درس اختصاصی تراز ساز که هم علاقه بیشتری بهش داری و هم راحت تر میتونی پیشرفت کنی سرمایه گذاری اونم از نوع مطمئنش بازم بگم منظور صد نیستا ااا) من برای رضای خدا هر چی در توان داشتم این بار رایگان گفتم.سال بعد برای شنیدن اینا هزینه میگیریم. ههه چون مردم حق دارند به کسی که رتبه تک رقمی شدن هست اعتماد کنند.ولی به کسی که در راه بهتر شدن هست و در مسیر بهترین ها نه!!!فلسفی بود بازم..
  • خدانگهدارفضای مجازی

8
    7 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ProfessorP
    سلام دوستان تا حالا کمتر شده بود حرفی بزنم پاش واینسم . یه بار خداحافظی کردم ولی برگشتم .:grimacing: اونم به خاطر به اشتراک گذاشتن یک سخنرانی با ارزش تو این تاپیک :point_down: http://forum.alaatv.com/topic/2854/احترام-به-پدر-و-مادر-حتما-نگا-کنید/9 خداحافظی اخرم رو اینحا میکنم که یادم نره یه بار برگشتم . برای دومین بار که برگردم دیگه اسممو عوض میکنم :expressionless: علی یارتون حق نگهدارتون :raised_hands:
  • کاسبی50_60درصدی ریاضی تجربی

حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    463 بازدیدها
    Marjan 77M
    کسایی که موافقن بیان نظر بدن که ضبط بشه
  • فایل مکتوب شده مشاوره مدیریت آزمون تشریحی

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    314 بازدیدها
    sky daughterS
    سلام اگه تو تاپیک خودش بزارید فکر کنم بهتر باشه...
  • عربی کدوم استاد بیشتر می پسندین؟چرا

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    م
    سلام.می خواستم بدونم تو درس عربی کدوم استاد تدریس قابل فهم تر؟
  • ادامه مطلب جنگ با افکارذهنی مزاحم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    531 بازدیدها
    M
    @nastaran78 ان شاءالله خداوند به شما وهمه ومن کمک کنه حتما نتیجه می گیری
  • ادامه مطلب رازهای پشت پرده کنکوری های رتبه برتر

1
    5 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    586 بازدیدها
    M
    گاهی به خود می اندیشیم : من کیم ؟کجام من لیاقت دارم من واقعا می تونم من آخه ..............این طوریه زندگیم این............مشکلو دارم خانواده..............اینطورین خلاصه ..............همه هزاران دلیل برای نرسیدن به خواسته ها روبه روی ماظاهرمیشوند ولی آیابه طورمثال اینگونه اندیشیده اید : من مینام با مشکلات زیادی که توی هرزندگی چه فقیرچه غنی موج میزند من انسانم باقدرت عقل ودرایت وروح خدا درمن است ومن خدای جسم وروح خود هستم ومن می توانم خودرا کنترل کنم ونفسم را به دستان خویش بگیرم واورافرمان دهم نه اومرا وقتی دیگران موفق هستند چرا من نتوانم باشم من هم میتوانم ممکن هست درمسیر راه من به هدفم ،مثل جاده خم وپیچ هایی باشد ولی من باقدرت فکر وانرژی زیادی که ایجاد می کنم به هدف ومقصد راهم میرسم..... چرا اینگونه نمی اندیشیم چرا اینگونه عمل نمی کنیم ؟؟؟/ ادامه رازهای پشت پرده کنکوری های رتبه برتر داشتن مدیریت زمانی : ماهم می توانیم مدیریت زمانی داشته باشیم به گونه ای که خودراکنترل کنیم واز عادت هایی که باعث میشود زمانما ازدست برود بپرهیزم مثال:چت گروهی ممنوع تماشای فیلم وسریال ممنوع حرف زدن تلفنی ممنوع کارهای غیرضروری ممنوع دوست ها ممنوع فضای مجازی ممنوع خلاصه هرچیزی که باعث میشه زمان شمارو هدربده ممنوع مامیتوانیم برنفس خود غلبه کنیم ودیگربه کارهای بیهوده ای که عادت کرده ایم نزدیک نشویم لااقل درزمان حساس کنکور مامیتوانیم زمان خودراکنترل کرده داشتن اعتماد به نفس :ما هم می توانیم به خودانرژی +دهیم وهرچیزی که انرژی _دارد ازخود دور ویا حس آن هارا به +تبدیل کنیم خودباوری :ما هم می توانیم خودباوری روحی داشته باشیم چون می توانیم به هدفمون برسیم .............. ............ این ها همه رازهای پشت پرده نبودند ولی اشاراتی به همان راز ها بودند ولی اصلی ترین راز پشت پرده کنکوری های رتبه برتر این هست ایمان داشتن به خود وتوانایی های نهفته در خود دوست داری شغلی که عاشقشی داشته باشی پس نق نزن دست به کارشو دلیل نیار برای نتونستن ونرسیدن به هدف دلیل بیار برای زندگی کردن نفس کشیدن به دست فروش بنگر به رفتگر بنگر به آبدارچی بنگر به بقال محله بنگر به واکسی بنگربه بیسواد بنگربه شغل های بنگر که ازدید جامعه دارای احترام خاصی نیستن وارجحیت ندارند دردید من این ها اگرنباشند بخشی ازجامعه دچارتزلزل می شود ولی با خود نیندیشیده اید چرا ؟؟رفتگر بقال ....که هرکدام درجامعه دارای فرزندی هستند واین ها دوست دارند فرزندانشان تحصیلات بالاتری داشته باشدجواب : به خاطراینکه دوست دارند به هدف های که خود نرسیده اند( دلیل :همین افکار وانرژی منفی که ما ایجاد می کنیم داشتند )فرزندانشان دستیابی پیداکنند آن ها همه تلاش خویش را می کنند تا وسایل تحصیل فرزندانشان فراهم شود تاروزی شخصی مثل ما به فرزندان آنها دید طبقاتی نداشته باشد بلکه به خاطر سطح سواد ودانایی آن ها به فرزندانشان احترام بگذارداحترامی که ما به خود رفتگر وبقال دست فروش و ......نگذاشتیم این یه دلیل ومثال از دید من بود چه بسا همه پدرمادرها دوست دارند فرزندانشان سطح علمی وسطح فرهنگی بالایی داشته باشند زیرا هرچقدر علم انسان زیادترباشد راحتر برمشکلات غلبه می کند وزندگی را راحت تر میپذیرد چرا افکاروانرژی منفی را درخود می پرورانیم اینها همه مانع رسیدن من وتو به خواسته هایمان می شود .تا زمان هس درست راه را تشخیص دهیم ودرست قدم بگذاریم این بود مطلب من هر عنوان واسم که برده شده یه مثال بود از شغل هایی که نامبردم وکسانی که این شغل هارا دارند عذر می خواهم وبه آن ها وزحمتشان احترام می گذارم باشد که همه ما درکنکوربه هدفمان برسیم ورستگارشویم صلوات
  • رازهای پشت پرده کنکوری های رتبه برتر

4
    6 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    W.WhiteW
    @mina74 در رازهای پشت پرده کنکوری های رتبه برتر گفته است: @W.White سلام هر افکاری یه ایده هس اگه منفی باشه با بازیافتش به مثبت میشه انرژی سکوی پیشرفتت اگه افکارت مثبت باشه چه بهتر یادداشتش می کنی یه گوشه بعدازکنکور بعد از قبولیت عملیش می کنی با این حال نوشتی مزخرف ولی بدون اگه یه روز خودتو عالی شروع کنی افکارت منفید مثبت میشه درکل بهت بگم هرروز ما بابیدارشدن از خواب ، متولد میشیم وافکارهمون روز درسرما موج میزنه پس روزتو عالی شروع کن وعالی تموم کن نه از مثبت و منفی بودنش حرف نزدم، کلا یه چیزای مزاحم تو ذهنم میاد حتی اگه مثبت هم باشه باعث میشه آدم درس نخونه