Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.6k موضوع ها 181.6k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

205 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    Am_0_o_irA

سلام بنده میخوام از آذر شروع کنم به نظر شما کدام دوره میتونه به بنده بیشترین کمک رو بکنه که دروس رو به نحو احسن جمع‌بندی کنم..؟ و کسی برنامه خاصی نداره.؟

• سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k موضوع ها
    80k دیدگاه‌ها
    HakoH

چقدر خوبه تونسم بر خواب غلبه کنم

• سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k موضوع ها
    20k دیدگاه‌ها
    2

سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟

• برای سال دیگه می خوام دوباره کنکور بده

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    miliarderjavanM

سلام
    امیدوارم حالت خوب باشه
    ببین تا الان برای خیلیا حرفای قشنگ گفتم و امیدوارشون کردم اما بزار واقعیتو بهت بگم
    هدفت چیه از دانشگاه رفتن؟ انصافا و خدایی تعریفای کلیشه ای رو ول کن که برم دانشگاه به جامعم خدمت کنم ، برم که بگن طرف دانشگاه فلان خونده و دکتراس ، چارجا برم هی دکتر دکتر کنن خر کیف شم ، یا فردا تو دامادیم بگن اقا داماد مدرک چی دارم منم با غرور بگم دکترای شریف و ...
    واقعن هدفت چیه؟ آیندتو بسازی؟ چند درصد آیندت با دانشگاه شریف و تهران و اینا حل میشه؟ یعنی اگه یه دانشگاه معمولی تر بری موفق نمیشی؟ اگه این طرز فکرته که نه فقط با دانشگاه شریف و اینا حل میشه ایندم کاملا در اشتباهی و راه رو اشتباهی داری میری چرا چون خیلیا با همین افکار میرن ، بعد که فارغ التحصیل میشه میره مسافر کشی ، میره فلافلی میزنه ، میره نمیدونم ابمیوه فروشی میزنه ... اینا درد داره ها ، اینا رو اون کسی میفهمه که رفته و اشتباه رفته ، به خاطر مدرک نشسته کلی خونده ولی الان کار نداره ، (حرفم این نیست این دانشگاهاا بده اصلا و ابدا اتفاقن یه پلیه برای ایندت و چیزایی که میخوای به دست بیاری اما واقعا با دانشگاه معمولی نمیتونی؟)
    من میگم امسال رو برو دانشگاه ، همون رشته ای که میخوای وردار برو یه دانشگاه معمولی حتی ازاد حتی پیام نور ، اما ارشد که شد بشین اینقد خوب بخون که تک بشی ،
    اما الان که بری دانشگاه بشین فکر کن اقا من دارم میرم این رشته ولی من سال اخر باید یه شغلی با اینقدر حقوق داشته باشم نه اینکه از دانشگاه که اومدم بیرون میرم سرکار چون اگه اینجوری نباشه و اینجوری هدف نداشته باشی این 4 سالم باختی رفت ...
    من تجربه سال بعد موندن رو داشتم و توصیه میکنم فکر سال بعد رو از ذهنت بیرون کن ، سال بعد خیلی چیزا رو از دست میدی خیلی .... (امیدوارم تجربش نکنی برای من که خیلی سخت تموم شد )
    میخوای مخالفت خونوادت برطرف شه؟ امسال برو و نشون بده که میتونی، امسال برو و بترکون تو دانشگاه ، بشو نامبر وان ، اگه واقعا تلاش و همتشو داری امسال تو دانشگاه نشون بده نه تو کنکور ...

نمیخوام ناامیدت کنم ، اما همیشه بین بد و بدتر بد رو انتخاب کن ...

• نیازمندی جزوه فیزیک نور!!!

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M.anM

عدسي و آينه روش حل مسئله يكي هست
    تو جزوه دومي گفته
    يه توضيحايي بعدا ميگم

• انتخاب رشته مورد علاقه

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    zeinabjamaly88gmail.comZ

sohrab;14535 said:

انشالله برای معرفی رشته مطالب مفیدی به صورت نوشته و فیلم روی سایت قرار می دهیم،[/qu[size=3]

ببخشید آقا سهراب میشه بگید دقیقا کی چون می خوام بدونم واسه رشته ای که میخوام قبول بشم چه درس هایی رو بیشتر بخونم ؟؟ ممنون برای همه زحمات

• استارت کنکور

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    reza_sadegh14yahoo.comR

سلام دوستان. یه حرف هایی هست دوست دارم بگم. از نظرمن بدبختر از قشر کنکوری توایران نداریم قبلا هرننه قمری میرفت خواننده میشد الان مد شده میرن مشاوره کنکور میشن بعد از کنکورم غول ساختن برای این که درامد بیشتری داشته باشن ویه چند تا ادم بی سوادو کردن مدیر ومشاور اموزشگاه ...بعضی هام گول تبلیغ های رنگ و وارنگشونو میخورن که هرموسسه ایی میاد میگه رتبه ی 1 کنکور برای موسسه ی من بود چون تو ازمون های موسسه ی من شرکت میکرد شد رتبه ی1 کنکور . نمیخوام بگم ازمون تاثیری نداره ولی نه اونقدری که این ها بزرگش کردن. من خودم تویکی از این موسسات بودم تا دلتون بخواد کلاس رفتم ولی حداقل باکس هایی کارکردم که خوب بودن(ازنظر دبیر میگم که خوب بودن البته به جز 2 3تاشون که بهتره درباره شون سکوت کنم) ولی خدایش نمیرفتم بهتربود چون باعث افت من شدن. تعداد کلاس های بالا وکمبود زمان بهم ضربه زد. بعضی از بچه هام از اول سال دنبال کتابن که تا اخرسال فقط چند صفحه اش خونده میشه وبقیه گوشه کتابخونه خاک میخوره.(این ها فقط حواشی کنکور بود که ما بهش توجه میکنیم) از اول سال با1یا نهایتا 2 منبع پیش برو سعی کن اونارو خوب بخونی وحداکثر استفاده رو ببری اینجوری خیلی بهتره. مهمترین شخص برای کنکور که میتونه کمکت کنه خودتی چون بهتر از هرشخصی توانایی هاتو میشناسی ومیتونی باعث پیشرفت خودت بشی وبه هدفت نزدیکتربشی پس دنبال حواشی کنکور نباش فقط حواست به اصل کنکور باشه چون بعضی وقت ها یادمون میره به اصل کنکور که درست درس خوندن توجه کنیم وفقط وارد حواشی میشیم. از امکانات سایتم خوب استفاده کن چون واقعا دبیرای خوبی داره وعالی کارمیکنن وبرای سایت واقعا زحمت میکشن پرچمشون خیلی بالاس

• راهنمایی میخام کمکم..*..

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fardi927gmail.comF

ممنون

sent from my lenovo a3500-hv using tapatalk

• سوال مهم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M.anM

خواهش ميكنم باز اگه سوالي داشتين بپرسيدن اگه بدونم
    جواب ميدم

• دانلود بهترین مشاوره انگیزشی پخش شده از تلویزیون (مخصوص این روزای آخر)(حتما ببینید)

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    بهارهب

مرسیییییییییی

• دانلود همایش مشاوره (قلمچی تبریز)

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    887 بازدیدها
    M

آقا محسن دمت گرم.خیلی زحمت کشیدی.واقعا خیلی استفاده کردم.

• منابع مناسب جمع بندی

قفل شده است
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    sohrabS

@mehdibasami;3571 said:

سلام این کتابهایی که نوشتین رو الان بخریم بخونیم یا بعد عید ؟
    شما نوشتین واسه عید به بعد واسه الان یعنی مهر تا عید چی رو پیشنهاد میکنیین؟

سلام
    دوست من این تاپیک برای قبلا بوده و الان اومده بالا،

الان وقت جمع بندی نیست، فقط کتاب هایی که دبیر سر کلاس میگه را تهیه کنید و طبق فیلم ها پیش بیایید

چون فیلم های کلاس هست، مثل کلاس درس برخورد نمایید، پس تمرین هایی که دبیر در کلاس می گویند را حل کنید

موفق و موید باشید

موضوع بسته شد، سوالات دیگر خود را در تاپیک جداگانه بپرسید