Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • درصدها

قفل شده است
    17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    680 بازدیدها
    dlrmD
    @abcd در درصدها گفته است: @dlrm فقط طبق همین کنکور 97هست؟ 96؟ چون قلمچی آپدیت نکرده مطابق کنکور 97 می باشه
  • کمبود وقت

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    yasna98Y
    سلام من هم وقت کم میارم و اصلا به ازمون قلمچی نمی رسم لطفا یکی یه راهکار بده
  • چندتا سوال🙆

زیست نظام قدیم تجربی تازه وارد کدوم استاد
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    492 بازدیدها
    D
    سلام فیلمای جمع بندی آقای کازرانیان و عربی نظام جدید هر کدوم چه درساییه؟ منظورم اینه که درس چند تا چنده چه پایه ای هست؟؟؟***** !))
  • هفته قبل آزمون

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    527 بازدیدها
    romisaR
    یه کاری هم که میشه کرد اینکه بیای و ازمون غیرحضوری رو زودتر از موعد حل کنی یعنی بین هفته اول و هفته دوم اونموقع میبینی که یه سری مباحث یادت رفته و بیشتر میخونی
  • نظام جدیدیا لطفا وارد شین

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    Dr_MaedehPiroozD
    @Shayan-Saeedi سوال من اینه : آیا کسی از آلاییا اینجا حضور داره که تراز ۶۸۰۰ به بالا یا رتبه ی زیر ۳۰۰۰ قلمچی میاره اکثرا یا همیشه؟؟؟؟ میخواستم بپرسم اگر هست بگه روش درس خوندنشو و شیوه ی برنامه ریزی و ساعات مطالعشو ... که ما هم بتونیم بکشیم خودمونو بالا اگر جواب بدین نظام جدیدیای آلاء (دوازدهم) ممنون میشم!! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • نمی تونم درس بخونم چراااا

59
    1 رای ها
    59 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ฯคງh๓ค
    @mhilda یه جاهایی تو زندگی هست که از خودت متنفر میشی.دوس داری دست بکنی تو موهات بکشیشون و دادبزنی خدایا چرا من؟منی که اون همه تلاش کردم.منی که از همه خوشیام مهمونی رفتنام تلویزیون دیدنام از اینترنت گذشتم؟.بارها به سرم زد که تو نمیتونی تو برای این ساخته نشدی.اما یه صدایی به گوشم میاد.اگه واسش ساخته نشدی پس چرا با شنیدن اسمش همه ی سلولای وجودت دلشون قنج میره؟اگه واسش ساخته نشدی پس چرا خدا فکرشو تو ذهنت انداخته؟مطمین باش خدا نمیخواد ذیتت کنه.مگه میشه خدا بنده خودشو اذیت کنه.من تو مدرسه تیزهوشان نبودم چون هیچوقت براش تلاش نکردم.اما در جایگاه یه پشت کنکوری که نه یه ادم که سفت و سخت پشت هدفاش ایستاده اینو میگم تا چشم به هم بزنی این شش ماهتم میره .اروز کنکور میاد.میخوای اون روز یه ادم باشی که اخرین فرصتش رو واسه تغییر زندگی از دست داده هیچی نخونده یا اونی که با یه احساس خیلی خوب با گوشزد کردن این به خودش که تو نهایت تلاتو کردی الان وقت نتیجه گرفتنه بری داخل.چرا نمیتونی درس بخونی؟یعنی اینقدر به رویاهات اطمینان نداری که واسشون تلاش کنی.یادت نره این رویا تورو واسه خودش انتخاب کرده پس حتما هم لیاقتشو داری و هم توانش رو.تو واسه این انتخابش مدیونی.یه رسیدن بهش بدهکاری.پس باید برسی.اون الان مثل بچه تو میمونه.یه مادر یا پدر میتونن بچشونو ول کن به امان خدا؟مراقب گلت باش...
  • فیلم های همایش

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    M
    سلام __ یه سوال _ همایش هایی ک قرارداده شده تحت عنوان 5+1 دقیقا چه مباحثی رو شامل میشه ؟ شیمی و فیزیک و ریاضی و چند ساعته
  • سهمیه ایثارگران

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    A
    @Arsalankeivanrad در سهمیه ایثارگران گفته است: سلام میخواستم بدونم که سهمیه ایثارگران (بیشتر از 11 ماه ) برای ریاضی ها به چه شکل اعمال میشه مثلا من اگه بخوام کامپیوتر شهید بهشتی تهران در بیام چه رتبه ای نیازه؟ رتبه ی 2555653542348552525865356464583223688454387354874
  • آمار کنکور تجربی 97

16
    11 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    982 بازدیدها
    yasamanbanuY
    @yasamanbanu در آمار کنکور تجربی 97 گفته است: @_azar_ سلام عزیزم نه یکی از کانالا گذاشته بود اگر مال ریاضی ها رو هم گذاشت بهت می فرستم :upside-down_face: :winking_face: [image: 1544899902856-photo_2018-12-03_12-24-56.jpg] [image: 1544899902822-photo_2018-11-28_07-31-55.jpg]
  • اخرین رتبه قبولی فرهنگیان و پرستاری 97

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    ع
    کسی میدونه اخرین رتبه های قبولی پرستاری و فرهنگیان تجربی منطقه 1 امسال (با سهمیه و بی سهمیه) چند بوده ؟؟
  • مصاحبه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    sarnisa6S
    @MM-zahed ممنون
  • ساعت مطالعه

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    صوفیص
    @m-mohammadiii :winking_face:
  • لطفا جواب بدین خواهش میکنم

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    M.S.P.HM
    سلام...این کانالا که میگین رو ازکجا باید پیدا کنیم!؟ مثه کانال استاد ثابتی....
  • شیمی مهندس اقاجانی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    romisaR
    https://sanatisharif.ir/c/5408
  • مشاور، که چی؟!

47
    1 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ฯคງh๓ค
    @romisa ببینید یه رتبه برتر در حد خودش به شما نگاه میکنه.این یه واقعیته.اصولا رتبه برترا از مدارس خوب مثل تیزهوشان هستن.معلمای خوب دارن و واقعا یه سریشون نمیدونن داشتن معلمی که مسیولیت پذیر نباشه درس نده یعنی چی.یه مشکل دیگش این بود که برنامش واقعا افتضاح بود.مثلا میپرسید تو هفته میتونی چند ساعت بخونی.بعد بر اساس این ساعت میومد ساعتارو تقسیم میکرد به درسا.بدون توجه به اینکه شاید تو یه ازمون مبحث یه درس خاص بیشتر بود و به تبع ساعت بیشتری هم میخواست یا حتی شاید تو اون هفته تو یه مشکلی داشته باشی که نتونی بخونی و مقدار پیش بینی شدت به هم بخوره.ی مثلا میگفت واسه ریاضی مثلا تو یه هفته 10 ساع.من مجبور بودم حداقل 5ساعتشو بدم به یادگیری مبحث.مثلا فکر کنید شما مثلثات فرمولاشو نمیدونی بری تست بزنی .مگه میشه؟یا هنوز نمیدونی مشتق x چی میشه بری تست بزنی.ولی خب... به نظرم بهترین برنامه یه برنامه مبحثیه با بازه های مروریه .مشاور پارسالم حتی بهم نمیگفت ترتیب درسا باید چجوری باشه.این باعث اشفتگی میشد.بازه مروری که کلا باد هوا بود. یادمه یه بار خونوادم مجبورم کردن برم خونه خالم.دو ساعت کمتر از حد اون شب خوندم.اونقدر حرف بارم کرد که نابود شدم. حالا این از یکی از بهترین موسسه ها ی تهران بود.مشاوره غیرحضوری بود.سه ماهم داغون شد.یعنی اگه خودم میخوندم خیلی بهتر بود.خواهش میکنم اگه میخواید مشاوره بگیرید ببینید روش برنامه ریزیش چطوریه.روشای خوندن هر درس.میزان پیگیریش.اینکه چند دانش اموز قبولی داشته.مشاور امسال من تو شهر خودمونه . هر هفته یه جلسه خصوصی داریم.هر هفته برنامه خودشو بهم میده.یه برنامه درست و مشخص.با در نظر گرفتن بازه های مروری و میزان تواناییت.خیلیم پیگیره.خیلیم راضیم.ترازمم داره میره بالا کم کم.تو انتخاب مشاور خواهشا خیلی دقت کنید.چون واقعا مهمه.الان تقریبا200روز فرصت مونده تا کنکور راحت میشه واسه هر کتاب 2منبع خوب کار کرد و به بهترین نحو ممکن جمع و جر کرد درسارو.فرصت طلاست .نزارید ادمایی که جز پول هیچی واسشون اهمیت نداره زندگیتون رو با حرفای بی اساسشون به باد بدن.من یک سال از زندگیم رو به خاطر حرفای یه ادم از دست دادم.سالی که دبیر زیستم واسه من درصد 80زیستو گذاشته بود اما به خاطر برنامه های بی اساس یکی دیگه با 25درصد زیست از جلسه کنکور اومدم بیرون...:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: ا(نمیخوام از حق بگذرم.خوبی هایم داشت.اما در مقابل بدیاش و ضررایی که بهم زد به چشم نمیاد) د
  • خرید فیلم مهندس اقاجانی محلول قدیم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    hildaH
    کسی فیلم های نظام قدیمو خریده؟؟
  • محلول ها اقای اقاجانی کسی خریده

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها