Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • دانشگاه فرهنگیان

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    448 بازدیدها
    HADDAD.FH
    @oooooooo وای بر حکومتی که فرهنگیش باید اسم امام جمعه رو حتما بدونه
  • از تجربیاتتون راهنمایی لطفا

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    EHSAN75E
    @delaram7897 سلام واس عمومیا بنظرم کتابایی ک عالین اینان ادبیات : ادبیات موضوعی گاج عربی: عربی کامل گاج (گاج نقره ای) دینی: دین و زندگی خط ویژه گاج زبان: زبان گاج نقره ای یا زبان شهاب اناری واسه شیمی هم ک استاد اقاجانی عالیه👌 واسه فیزیک گاج نقره ای همراه با فیلم های استاد طلوعی👌 ازمون هم بنظرم گاج یا سنجش خوبه همین منابعو استفاده کنین انشالله حتما موفق میشین👌😊
  • چطور انتخاب رشته کنم

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    U
    @ملیکا در چطور انتخاب رشته کنم گفته است: @shadow ممنون خواهش میکنم
  • کمک برای برنامه ریزی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    ehsanjoker1081E
    @romisa1234 ممنون دوست عزیز
  • اطلاعیه سازمان

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    romisaR
    «راهنماي انتخاب رشته ازمون سراسري 97» منتشر شد» ويژه‌نامه پيك‌سنجش با عنوان «راهنماي انتخاب رشته» حاوي مطالب مفيد براي داوطلبان آزمون سراسري سال 97 منتشر شد و از امروز از طريق روزنامه فروشي‌هاي سراسر كشور توزيع مي‌شود. در اين ويژه‌نامه خواهيد خواند: ـ آينده‌اي روشن با انتخابي آ‌گاهانه ـ مهمترين ضوابط انتخاب رشته ـ شيوه‌هاي پذيرش دانشجو در آزمون سراسري ـ آ‌شنايي با محتواي كارنامه ـ روش نمره كل سازي ـ راهنماي انتخاب رشته مجازي و مطالب مفيد و خواندني ديگر ... تأكيد مي‌شود اين ويژه‌نامه با لوگوي پيك‌سنجش و از سوي سازمان سنجش آموزش كشور تهيه و منتشر شده است كه با قيمت 2500 تومان ارائه مي‌شود و ارتباطي با هيچ مؤسسه آموزشي و كنكوري ندارد.
  • کنکور تجربی

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    M
    @shima31 خیلی ممنونم از شما.
  • انتخاب

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    ooooooooO
    @سینا-عزیزی اره دقیقا
  • مدرسه چقدر در موفقیت تحصیلی تاثیر دارد؟

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    M.ba78M
    @davaji81 در مدرسه چقدر در موفقیت تحصیلی تاثیر دارد؟ گفته است: @ایمورتال خودمم از درسایی مثل آمادگی دفاعی زیاد خوشم نمیاد. و هرچی معلمش بی حوصله تر بهتر. اما پارسال سال نهم معلم آمادگی دفاعیمون عالی بود یه ادم کتابخون و با تفکرات سیاسی خاص. یکم بد دهن بود ولی خب از خیلی معلما بهتر بود. و درضم یه سوال داشتم : تو خوابگاه میشه لپ تاپ تبلت و از این قبیل چیز هارو برد؟ اگه نشه که خیلی بده من باید به اینا دسترسی داشته باشم تا فیلم های آموزشی رو ببینم. ببین در مورد این کتابای متفرقه باید اینو بهت بگم که اصلا نباید بهشون اهمیت بدی مثلا من خودم همه ی دسام خوب بود ولی تاریخ و دفاعی و جغرافی وغیره رو همیشه نمرهی کم میگرفتم درمورد تبلت و موبایل هم باید بهت بگم تو خابگاه دبیرستان کلا این جور موار دقدغنه مثلا توی خابگاه ما اگه سرپرست یا مدیر میدید اینا رو دست دانش اموز اون دانش اموز بیچاره دیگه اخراج میشد محدودیتی که میگم برا همینه نمیدونم دختری یا پسر ولی بازم اینو بهت میگم که شرایط دختر و پسر خیلی فرق داره و حتی شرایط خوابگاه های مختلفم فرق داره
  • مشاور انتخاب رشته

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    545 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @دوست متوجه منظورتون نشدم
  • سلام الایی ها

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    E
    @mahdis127 داره میگذره کم وبیش خوبه
  • مشاوره درس ریاضی

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    438 بازدیدها
    H
    آها در کل ممنون 🙏
  • کنکور تجربی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    583 بازدیدها
    sahbaS
    سلام علیکم شما ک دیپلم ریاضی اید با من که دیپلم تجربی بودم هیچ فرقی ندارید.چون درسخون نبودم و مطلقا هیچی از زیست نمیدونستم وقتی نشستم برا بار دوم کنکورم بخونم پس خیلی کار سختی نیست من از تستای الگو استفاده میکردم.به نظرم منبع خوبی بود.تا کنکور هر تستو شاید شیش هفت باری زده بودم برای مباحث سخت تر مثل زیست گیاهی و ژنتیک از فیلمای ارامفر استفاده میکردم خیلی موثر بود موفق باشید
  • برنامه ریزی و نحوه مطالعه برای دهم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @davaji81 منو فالو کن تو پیوی باهم بحرفیم چیزی که میخوام بهت بگم شاید تبلیغ باشه
  • چرا نباید خلاصه نویسی کنیم!؟

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @ادمین @M-an
  • سنجش کی اعلامیه کنکور ۹۸ رو میده؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    najafiali78N
    @bat-roid در سنجش کی اعلامیه کنکور ۹۸ رو میده؟ گفته است: آیا سنجش توی تابستون منابع کنکور 98 رو اعلام می کنه؟ امسال منابع کنکور ۹۷ رو کی اعلام کردن؟ اگه می خوای بخونی منتظر اعلامیه نباش اول سال تحصیلی یعنی مهر اعلام میکنن فکر کنم مطمئنن قرار نیست منابع عوض بشه چون امسال اخرین سال پیش دانشگاهیه پس کتاب جدیدی نمیاد اگرم منابع عوض بشه تاثیر زیادی نداره خیلیا الان واسه زیست فیلمهای 94 رو مبینن
  • رتبه 14 هزار یا 16 هزار.....

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    409 بازدیدها
    M
    @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء-مشاور @همیار
  • رتبه زیر 14 هزار یا 16 هزار...

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    jupiterJ
    @mahsaatorabi در رتبه زیر 14 هزار یا 16 هزار... گفته است: سلام بچه ها میتونم از الان با پایه متوسط رو به ضعیف رتبه 14 هزار یا 16 هزار منطقه 2 رو بیارم؟؟ و میتونم زیستم رو 40 درصد برسونم لطفا جوابم بدید خیلی استرس دارم..... @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل در طول سال خوندید یا میخواین شروع کنید خوندن؟
  • کتاب برنامه ریزی

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    universeU
    @dr-bernosi خیلی ممنون بابت پیشنهاد و راهنمایی :)
  • تداخل برنامه کنکوری با امتحانات

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    575 بازدیدها
    delaram7897D
    عضو سایت دکتر افشار هستید؟
  • از این بدتر نمیشه 😞😞

33
    0 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @22ستاره وقتی قشر تحصیل کرده این حرف رو بزنه از بقیه چه انتظاری داریم؟ هر کی بره پیش روانپزش روانی هست! از شما بعیده این طرز تفکر