Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • سوال ترکیبیات

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    543 بازدیدها
    M
    اگه این جلسرو مشاهده کنید استاد حسینی فرد توضیح دادند قشنگ متوجه میشید که تو سوال اولش حالات 1 و 3 رو حل میکنند و اشاره ای به حالت دوم می کنند http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/20/4055 @loveyoueshghy
  • دستگاه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    sobhawnS
    از روشی ک آقای امینی گفتن اگه بری میتونی همیشه از یه دستگاه استفاده کنی خودم اون روششون رو پارسال دیدم و یادم نمیاد کودوم جلسه بود ولی خیلی خوب و کاربردیه
  • سوال از مثلثات

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    sobhawnS
    @behnam-rahmani در سوال از مثلثات گفته است: @dr-sobhan ویدئو ی ایشنون رو نگاه کردم متوجه نشدم که چطوری شده جواب نهاییش و متوجه نشدم از اول نگاه کردید ؟ اولایلش تدریس کردن دوباره از اول نگاه کنید
  • کمک در منبع ریاضی.

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    434 بازدیدها
    sobhawnS
    @professor_m از بین کتاب خیلی سبز و مهرماه نمونه صفحات رو دانلود کنید هرکودوم رو ک بهتر متوجه شدید استفاده کنید
  • ریاضیات امینی راد و آزمون قلم چی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @fatemdr میخوام ببینم برا آزمون ۱۹ابان توابع معادله و بازه معادله و نامعادلات باید کدوم قسمتارو نگا کنم
  • ریاضی

ریاضی
    26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    alireza.jetA
    ممنون@dr-sobhan
  • سوال ریاضی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    T
    سوال ازمون جامع2مهروماهه از AاجتماعBقوانینش استفاده کن
  • نقشه ی ذهنی ریاضی

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Marjan 77M
    [image: 1511282903318-%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1-gmt-0330-resized.png]
  • حل معادله 2a+2a^2+3a=0

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    582 بازدیدها
    A
    @alirezamoradi1 در حل معادله 2a+2a^2+3a=0 گفته است: @farhad20x در حل معادله 2a+2a^2+3a=0 گفته است: سلام اگه ممکنه این معادله رو برام حل کنید ممنون 2a+2a^2+3a=0 سلام عکس نشد بفرستم 2a^2+5a=0 a(2a+5)=0 پش a میشه صفر و منفی دونیم
  • سوال ریاضی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    643 بازدیدها
    sobhawnS
    @rrbehnam در سوال ریاضی گفته است: @afsaneh-m من فکر می کنم سوال اشکال داره و مبهم. سوال کاملا درسته راه حل کتاب هم کاملا درست بود در مورد اینی ک نگفته با تکرار رقم یا بدون تکرار رقم : گفته چندتا عدد چهار رقمی الان هم 2222 یه عدد چهار رقمیه هم 1234 یه عدد چهار رقمیه ولی در حالت کلی وقتی در مورد با تکرار ارقام و بدون تککرار ارقام حرفی نزده تو با تکرار رو هم حساب بگیر (تست زیاد بزنی دست میاد ) اونی هم ک بهت گفته سوال مشکل داره نتونسته حل کنه بهونه آورده !
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
  • جزوات دستنویس ریاضی اقای امینی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    603 بازدیدها
    MeysaaaaaamM
    @negwin یه برنامه برا باز کردن زیپ بگیر نصب کن با اون برنامه باز میشن من همشو باز کردم مشکلی ندارن
  • ریاضی کنکور

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    358 بازدیدها
    sobhawnS
    @dr-lila در ریاضی کنکور گفته است: @dr-sobhan این بچه ها چرا میگن هندسه و آمار ی فصل مگه از بقیه فصلا سوال نمیاد یکی میگ ریاضی ۲۲یکی میگ۱۲چرا ؟؟؟ اون دوستان از کتابای کمک درسی نگاه کردن کتابای کمک درسی اومدن مثلا کل آمار رو یه فصل گرفتن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • ریاضی دهم پایه

منتقل شده ریاضی دهم
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    M
    سلام ، ممنون میشم اگه ادامه ی ریاضی دهم (مشترک ریاضی تجربی) رو منتشر کنید چون واقعا به نسبت درش های دیگه خیلی عقبه
  • ریاضی پیش

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    514 بازدیدها
    هستی الاییه
    همگرا به 4
  • سوال ریاضی..

54
    1
    0 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    973 بازدیدها
    AyliA
    @mohandes نه بابا همش بیخیال دنیاس
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    31 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
  • منبه ریاظي

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    A
    @loveyoueshghy در منبه ریاظي گفته است: برای سطح متوسط ریاضی جامع خیلی سبز سروش مویینی محشرهههههههه