Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • ریشه و جذر

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    7k بازدیدها
    آمـاجآ
    @amin-sotoudeh رادیکال چهار رو می‌نویسیم +2و-2 وقتی یک عدد رو چه مثبت و چه منفی، به تعداد زوج در هم ضرب کنید(مثلا 2 یا - 2رو 4مرتبه در خود ضرب کنید) به طور ناخودآگاه به شما یه عدد مثبت میده نه تنها برای جذر که ریشه دومه، بلکه برای همه ریشه های زوج ما نمیتونیم از اعداد منفی استفاده، در واقع هیچ عددی وجود نداره که شما به توان زوج برسونید و حاصل منفی به دست بیاد..
  • هندسه یازدهم

7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    paria jafarizadehP
    @Parimah-Aghajani سلام با توجه به سوال و شکل cوEبرابرند Aهم بین دو مثلث مشترک است پس نسبت AEبهAB برابر با نسبت ADبهAC است شکل هم که این مقادیر رو با x بهت داده حل کنی x رو 3 به دست میاری ...3رو به جای x جایگزین کن نسبت تشابه اضلاع میشه یک دوم پس نسبت تشابه مساحت ها یک چهارمه ....حالا اینو داشته باش..... به جای چهار ضلعی بنویس مساحت مثلث بزرگ منهای کوچیک ... پس انگار سوال S بزرگ منهای کوچیک به S بزرگ رو میخواد حالا به جای S بزرگ بنویس 4s کوچیک به دست میاد سه چهارم
  • نمودار

34
    1
    1 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    414 بازدیدها
    MrMiIadM
    @gole-narges اگه ای مثبت بود بی منفی فرقی نمیکرد جواب خخخ نمودارم تکون نمیخورد
  • ریاضی دهم مجموعه ها

28
    1
    3 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    500 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @Parimah-Aghajani من انگار با لبتابم هر وقت با گوشی اومدم اگه یادم موند چشم شما همون روش کتابو یاد بگیرین بیخیال مال من بشین
  • صفر تا صد ریاضی تجربی

قفل شده است
    937
    30 رای ها
    937 دیدگاه‌ها
    51k بازدیدها
    Mohammad BeyramiM
    @AmirMojtaba خیلی سبز یا میکرو طلایی برا سطح متوسط و برا سطح بالاتر نشر الگو و برای سطح خیلی بالاتر خوشخوان
  • صعودی نزولی

9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    Sh.ES
    @mary-kh :)
  • ریاضی دهم_مرتبط با صفحه ها ی ۷۸ تا ۹۱

17
    1
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    M
    @Parimah-Aghajani آره البته مضاعف خود واژه ش یعنی دوباره یا دو دفعه عربیه دیگه چیکار کنم من؟؟
  • کارگاه نکته وتست ریاضی استاد امینی راد

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    81Sobhan8
    @mohammadmahdi-akbari ریاضی رو باید بفهمی داره چیکار میکنی نه حفظ کنی . تلاش کن اول سوال رو خودت حل کن حتی اگه هم اشتباه حل کردی کنجکاو باش که جوابشو پیدا کنی بعد نگاه فیلم کن تا بفهمی کجا ایراد داشتی و ایرادت چی بوده و در آخر اینکه تیپ تست متفاوت حل کن تا شرطی نشی
  • ریاضی/تجربی/جز صحیح و قدرمطلق

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    ب
    به نظر من بخش معادله و نا معادله کلیپ های استاد شامی زاده رو ببینید. برای تست هم میتونید ازمون های قلمچی رو دانلود کنید
  • ریاضی یازدهم، آقای صدری

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    MazikAM
    سلام، خیلی ممنون
  • فاصله ی نقطه از خط

3
    2
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    آمـاجآ
    مقدار خود xو yشما منفیه به همین دلیل توی معادله خط هر دو رو منفی گذاشته
  • موضوع حذف شده است!

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    19 بازدیدها
  • سوال هندسه

8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    VirusV
    وقتی از اضلاع مقابل هم به یک فاصله هست و شکل متوازی الاضلاع هس پس این نقطه دقیقا وسط شکل می افته تو متوازی الاضلاع میدونیم قطر ها در وسط شکل هم دیگه رو قطع میکنن م منصف هم هستن ک براحتی قابل اثباته با استفاده از زوایا
  • سوال بهینه سازی وسهمی

14
    2
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    M
    @amirhossein-hf خیلی ممنون
  • جزوه صفر تا صد ریاضی تجربی نظام جدید آقای امینی راد

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    580 بازدیدها
    kayhan aghataheriK
    دوستان خواهشا اگر کسی جزوه ریاضی جدید استاد امینی راد را داره حتی اگر هزینه داره من میخوام این جزوه را... لطفا به درخواستم توجه کنید
  • جزوه صفر تا صد ریاضی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    kayhan aghataheriK
    سلام دوستان.... اگه کسی جزوه ریاضی جدید آقای امینی راد را ولو با هزینه داره من میخوام. خواهشا به درخواست من توجه کنین
  • وارون تابع کسینوس

32
    4 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    492 بازدیدها
    آمـاجآ
    @milad-saeedi ساده ترش👈🏻 تابع تنها در این ایکس ها وارون داره ولی وارونش تابع نیست. خیلی ممنونم🙏🏻
  • کمک برای درس ریاضی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    A
    @MahdiNOVE صفر تا صداشون و کارگاهشون کامل خوب تدریس کردن؟؟
  • کنکوور99

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
    muhaaaaaaamadM
    [image: 1583954791085-riazi.jpg]
  • دوازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    S
    مشتق اولی میشه 2 برابر اف ایکس در مشتق اف ایکس در مشتق داخل که یکه مشتق دومی میشه 2ایکس