Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • مثلثات یازدهم help me !

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    D
    اول با دایره مثلثاتی عجق وجقارو درست کن بعدشم که اسونه [image: 1582041560294-20200218_192851-resized.jpg]
  • مشتق

21
    1
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    S
    @پری-ناز کدوم تابع؟ فکر کنم این خود تابع باشه نه مشتقش که میشه مشتق اولی به علاوه مشتق دومی یا این طور که نوشتید مخرج مشترک میگیریم گویا میکنیم که ساده تر شه بعدش مشتق میگیریم
  • کاربرد مشتق

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    milad abediM
    @Mahbobeh-Zare راه ابریشم دیگه از کفه کف شروع میکنه مو ب مو و هم تستی هم واسه نهایی سوال حل میکنه زمانشم فکر میکنم بیشتره از صفرتاصد به حساب پر ملات تره :beaming_face_with_smiling_eyes: همایش طلایی خب جمع بندی که زمانش و تعداد فیلماش خیلی کمتره و وقتی واسه درسنامه نداره به هر تیپ تستی میرسه همونجا درسنامه رو سریع میگه ینی نمیاد قبل شرئع تستا مفهمومو جا بندازه و توضیحات بده هرچی هست تو خود تست و 80 درصد مباحثه
  • مشتق تابع f+g

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    S
    @پری-ناز از دو طرف مساوی مشتق بگیرید عدد بذارید میبینید که مشتق 4 و 2 با هم برابر هستند.اون عبارت هم میشه یک دوم مشتق در نقطه 2مساوی بقیش.حالابه جای مشتق 2 یا 4 اون یکیو بذارید میبیند درمیاد 4 بعدش میذاریم تو خواسته مسئله
  • مشتتتتق

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    خانومخ
    سلام سوال های مربوط به یک مبحث در ریاضی رو داخل یک تاپیک میتونید بپرسید مثلا سوال های مربوط به مبحث مشتق رو داخل همین تاپیک بپرسید 🌼💛 @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
  • ریاضی دوازدهم

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    A
    @پری-ناز در ریاضی دوازدهم گفته است: @Amin-Mehraji مرسی. فهمیدم. اگر خواستید از دقیقه 15 این فیلم رو هم ببینید. https://alaatv.com/c/8925
  • نکته و تست امینی راد

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    lnzL
    @دانش-آموزان-آلاء @ادمین
  • تست جالب مثلثات یازدهم

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    N
    @DarkMind اوهوم
  • جایگشت

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @پری-ناز ABCDABCD دوبار حساب میشه پس یکی کم باید بشه فکر کنم
  • ریاضی 3

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    R
    این برنامه اسمش چیه؟
  • نکته و تست کنکور ریاضی تجربی - مهدی امینی راد(97-96)

منتقل شده
    9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    farzad_76F
    @sh-kh در نکته و تست کنکور ریاضی تجربی - مهدی امینی راد(97-96) گفته است: @farzad_76 واقعا خدا خیرت بده دیگه کلافه شده بودم پیداش نمیکردم سپاااااااس فراوان خواهش میکنم. هر کدوم رو که نتونستید پیدا کنید تو گوگل سرچ کنید میاره براتون موفق باشــــــــید
  • ریاضی دهم

46
    0 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    855 بازدیدها
    S
    @silent_thoughts 😂 😂
  • تست مثلثات یازدهم ، ابهام برانگیر !

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    barbod alhuieB
    @JaVad-j متوجه شدم . تست بوده ولی پاسخنامشو نداشتم
  • سوال ریاضی؛))

37
    1 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    694 بازدیدها
    خانومخ
    تو تاپیک های درسی صرفا باید سوال جواب داده بشه:) پس طبیعتا اسپم ممنوعه:) وقتی حد شوخی ها مشخص نباشه همچین مشکلی پیش میاد:) دقت کنید به طرز حرف زدنتون ممکنه شوخی که شما و دوستان بهش میخندید بقیه رو دلشکسته کنه:) این طرز برخورد هم قشنگ و جالب نیست:) دوستانی که کمک کردن و جواب دادن ازشون ممنونیم:) همه باید به هم کمک کنیم انجمن هدفش همینه:) دوست نداریم بین آلایی ها دلخوری و دوری پیش بیاد:) @eli-smiler🌼 پست آخرتون واقعا در شان ی آلایی نبود:) دوستان مزاح کردن یا شوخی ولی این درست نیست:)ولی جواب شما هم در شان نبود:) @hosein-ghorbonalizadeh🌼 @محمدعلی-نیکوسحن🌼 میدونیم که آلایی ها قصدشون به هم کمکه:) ممنونم که کمک میکنید ولی هر شوخی با هرفردی ممکنه جواب نده:)دقت کنیم چ شوخی یا حذفی رو میزنیم:)
  • تابع/ ترکیب توابع

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
    N
    سلام [image: zomi_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B2_%DB%B1%DB%B3%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B4.jpg]
  • سوال ریاضی

20
    1
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    D
    @eli-smiler خواهش
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • جزوه اقای امینی راد

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    Afshin HA
    @ali-kharestani ببخشید پیداش کردید؟
  • سوال درباره اثبات..

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    VirusV
    [image: 1579808744491-20200123_231335-resized.jpg] پایینی هم همینجوری اثبات میشه اونو خودتون انجام بدید تمرین باشه
  • ریاضی

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    D
    @Zahra-gh20 مساحت میشه پیrبه توان 2 ازش مشتق بگیر 10 بذار توش میشه 20پی