Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.9k دیدگاه‌ها
  • فیزیک یازدهم

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    ZaraaZ
    @Mono مرسیی ازت
  • فشار فیزیک دهم

منتقل شده
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    ب
    [image: 1595985666492-screenshot_-_chrome.jpg] ادامه ش
  • سوال الکتریسیته ساکن

منتقل شده
    5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    Hasan Taghi zadehH
    @ایسان-فراباد عکست نامشخصه چیزی که من دیدم یه 35 و یه 2 هس
  • فیزیک یازدهم کنکور

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    S
    سلام دوست عزیز یه تیپی از سوالات وجود داره که حتما دیدین میگه بار Q در چه فاصله ای باید قرار بگیرد تا دو بار q1 , q2 در تعادل باشند؟؟ اینم از همون سوالاست وقتی دوبار هم نام باشن باید بار مورد نظر بین دوبار (و نزدیک بار کوچکتر قرار بگیره) تابدلیل زاویه 180 درجه بین دو نیرو و اینکه از هم کم میشن برآیند صفر میشه و اگه نا همنام باشن خارج از فضای بین دو بار (باز هم نزدیک بار کوچکتر) قرار میگیره تا بارها در تعادل باشن
  • فیزیک

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    21 بازدیدها
    r asmarR
    سلام اقای یاری جزوه ای ک گفتین رو باید از کجا دانلود کنم؟
  • سوال از کاروانرژی

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    343 بازدیدها
    ._fatemeh_..
    @به-سان-خورشید اهان ممنون فهمیدم لطف کردین پاسخ دادین
  • روش درست جمع بندی فیزیک

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    یسنای
    @پری-ناز ممنونم موفق باشید
  • سوال از نوسان

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    SEPEHR ALIZADEHS
    فک کنم پیچیدش کردم، خخخ
  • سوال مفهمومی

منتقل شده فیزیک دوازدهم
    15
    1
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    529 بازدیدها
    ب
    @iardlani در سوال مفهمومی گفته است: @iardlani در سوال مفهمومی گفته است: ![متن جایگزین]([image: 1595358447566-img_20200721_233003.jpg] آدرس عکس) @فیزیک @تجربیا @ریاضیا @همکاری [image: 1595616305694-15956169136944286260667702001948-resized.jpg]
  • تفاوت فیزیک ۲ تجربی و ریاضی

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    معراج مهدیهم
    @Mohammad-Javad-Mo-Ja دم شما گرم✋
  • حل تست فیزیک

8
    3
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    Dan wolfD
    @saaaionadms ممنون لطف کردی.من واسه 1هنگ کرده بودم یادم رفته بودنقاط هم فشاردریک مایع بایدباشن
  • ناقص بودن مجموعه آموزشی آقای فرشید داداشی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    A
    پسر خوب اون جزوه ها هستن نه خود فیلم .عدد روی پروفایل اقای داداشی مجموع کلیپ ها و جزوه ها هستن
  • نیروی وارده به جسم!

37
    1
    0 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    448 بازدیدها
    ب
    @Mahan-Xodayi در نیروی وارده به جسم! گفته است: @به-سان-خورشید واقعا ممنون! خواهش میکنم کاری نکردم. عجله نکنید حالا حالا ها وقت دارید تا پوستتون کنده بشه😂 اما تستش قشنگ بود دمت گرم
  • ترکیب مقاومت-فیزیک یاز

23
    2
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    ب
    جریان عبوری از مقاومت ۶ اهم و جریان آی پریم، طبق شکل باز نویسی شده، روی هم جریان کل رو میسازن. چون مقاومت شاخه بالا و پایین هر دو میشن ۱۰ اهم، جریان یک و نیم امپری میره بالا و یکی هم پایین. شما جریان عبوری از مقاومت ۶ اهمی رو بدست بیاری، متمم جریان عبوری از مسیر l پریم رو حساب کردی
  • موج عرضی-فیزیک دوازده

3
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    ب
    @پری-ناز تندی ش ۲۰ سانتی متر بر ثانیه اس ، ۵ سانتی متر پیشروی موج در مدت یک چهارم ثانیه رخ میده. از طرفی ذرات نوسان گر به ازای هر یک چهارم ثانیه، ۴ برابر دامنه رو طی میکنن یعنی ۸ سانت حالا زمان داده شده، یک هشتمه یعنی به اندازه ۲ برابر دامنه، ذرات ارتعاش میکنن یعنی ۴ سانت
  • فیزیک دهم

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    I
    @رضا-امیری تدریسش حرف نداره لحن بیان و بالا پایین بودن صداشون هم به وقتش انجام میشه منتهی همههه چیو از ریشه ی ریشه ی ریشه میگه! یعنی مثلا ممکنه تو یه کلیپ ۳۰ دقیقه ای کلا ۳ تا تست حل کنه و این یه ذره اعصاب خورد کن شاید باشه
  • دهم ( انرژی تلف شده)

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ب
    @mahsa-jahani در دهم ( انرژی تلف شده) گفته است: [image: 1595073440106-img_20200718_162006_834.jpg] سلام دوستان🌸 میشه جواب این سوالو با توضیح به من بگین؟؟ ممنون🌷 این سوال غلطه، ارتفاع ثانویه بیشتر از اولیه اس مگه میشه چنین چیزی. نهایتا اگر اتلاف صفر باشه به ارتفاع اولیه یعنی ۷ متر میرسه نه دوبرابرش😂
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • نمودار شتاب مکان

40
    0 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    540 بازدیدها
    asma kianiA
    @asmw-mmdn خواهش میکنم
  • فیزیک 12/حرکت قطارهاع

11
    2
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    316 بازدیدها
    ب
    @asmw-mmdn در فیزیک 12/حرکت قطارهاع گفته است: @به-سان-خورشید ببینید من تو حل مشکل ندارم میدونم کی ب کیم فقط من تو آخرش طول قطار b رو حساب نمیکنم چرا؟ چون تو اون 180 متر عه هس دیگه طبق شکلم درس میگم نه خب شما میخوای انتهای قطار b رو از جلوی قطار a رد کنی اگر حساب نکنیش که غلط در میاد