Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • صوت .فوری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    S
    بچه کسی جزوه صوت اقای طلوعی رو داره خیییلی واجبه لازم دارم:disappointed_face: :disappointed_face: :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
  • انرژی پتانسیل

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    یه  آلاییی
    @alirezayonesi یه وزنه بردار وقتی یه وزنه رو برمی داره در حقیقت هیچ انرژی جنبشی نداره و حتی کار از لحاظ فیزیکی انجام نمی ده اما داره انرژی پتانسیل وزنه رو زیاد می کنه از طرفی خودشم انرژی از دست داده.این انرژی که اون صرف اینکار می کنه که گم و گور نمیشه در حقیقت همینه که به صورت پتانسیل تو جسم ذخیره میشه.الان وضعیت همینطوریه.ما باید حتما یه انرژی به جسم بدیم که بره بالا اگر نه همه ی اجسام باید تا ابددهر دائم در حال بالا رفتن بودن!!!!!در حقیقت در این جا باید بدونین که تغییر انرژی پتانسیل گرانشی می تونه ناشی از تغییر انرژی جنبشی باشه ولی الزامی نداره که حتما فقط زمانی که انرژی جنبشی تغییر کنه اونم تغییر کنه
  • ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    انتزاعا
    @needdaa در ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است: سلام بچه ها یه سوال داشتم تو حرکت شناسی هروقت بگه با سرعتvرو به پاییا پرتاب میکنیم اونجا v رو منفی میگیریم اخه تو خیلی از سوالا بعضی وقتا گرفته و بعضی وقتا نگرفته قراردادیه... شما میتونید جهت پایین رو منفی در نظر بگیرید و بالا رو مثبت یا برعکس ولی هر کدوم رو در نظر گرفتید باید توی همه ی کمیت ها تاثیر بدید. مثلا اگه جهت پایین رو گرفتی منفی باید هر چیزی که در اون جهت هست رو منفی در نظر بگیری : جابجایی ، سرعت ، شتاب ، ...
  • دانلود فیلم های دما و گرما دکتر طلوعی

دما و گرما طلوعی فیزیک
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    6 قسمته قانون گازها ک قسمته اخرشه نیس تو کانالش
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • سلام چرا فیلم ها انلاین پخش نمیشه لطفا راهنمایی کنید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    M.anM
    اگه منظورتون فیزیک آقای نادریان هست که من چک کردم درسته و پخش میشه شاید سرعت اینترنتتون پایینه
  • حرکت دایروی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    mahdiaM
    @joy !!!!!!!؟؟؟
  • حرکت شناسی

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    S
    باشه.ممنون
  • سوال

سوال فیزیک ص
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    romisaR
    امیدوارم درست حل کرده باشم... مطمئن نیستم....
  • نظر شما در مورد جمع بندی فیزیک پایه

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    471 بازدیدها
    S
    @victorkeke در نظر شما در مورد جمع بندی فیزیک پایه گفته است: سلام دوستان عزیز و خوبم، دوستان در این تاپیک از عزیزانی که جمع بندی فیزیک پایه دکتر طلوعی رو خریداری کردن خواهش میکنم که بیان و فرق این ویدئوها رو با ویدئوهای موجود در بخش صفر تا صد فیزیک کنکور بگن. در این ویدئو ها آیا تمرکز بر روی مفهوم و تدریس هست یا تمرکز بر روی تست بیشتر هست؟ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • اشکال از فصل نور

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    romisaR
    @needdaa عید شما هم مبارک جواب میشه یک ؟
  • سوال فیزیک

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
    elhame.HE
    خب حوصله ندارم هرکاری میکنم نمیتونم
  • فیزیک

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    636 بازدیدها
    ثامنث
    @moein @dr-sobhan ممنون از راهنمایی هاتون.
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • سوال

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    M
    سلام دوستان يه سوال داشتم h/e و w/e چه كميت هايي رو نشون ميده؟(hثابت پلانك،eبار الكترون،wتابع كار)
  • فیزیک

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    M.ba78M
    @victorkeke اهاا واقعا :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: البته برا همینشم جای شکرش باقیه من از این سایت دیر خبردار شدم وگرنه هیچوقت پولمو حروم نمیکردم و برا موسسه حرف اخر نمیدادم
  • فیزیک دکتر طلوعی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    560 بازدیدها
    M.ba78M
    @saber72 مرسی بالاخره بعداز دوماه یکی جواب داد:slightly_smiling_face:
  • سوال

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    883 بازدیدها
    N
    @milad91 در سوال گفته است: [image: 1519748089698-photo_2018-02-27_08-12-55-resized.jpg] تنها راهی که بذهنم رسید این بود.. مطمئن نیستم. اگه جوابی دارین ازش بذارین خودتونم اون اولش 28 و 50 رو یادم رفته تبدیلشون کنم به متر. یه ضرب در ده به توان منفی 2 هم دارن :/
  • فیزیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    J
    @دانش-آموزان-آلاء
  • لوله های صوتی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    nafiseh123N
    سلام عزیزان.....در فرمول f=V/4lدر لوله های صوتی بسته و یا حتی باز ...مگه نمیگیم در امواج فرکانس به سرعت اصلا بستگی ندارد چطوری هست که اینجا در فرمول با افزایش سرعت فرکانس هم افزایش پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟ یک سوال دیگر اینکه با تغییر شماره هماهنگ طول لوله همونطور ثابت هس دیگه!!!!!ولی با تغییر طول لوله شماره هماهنگ عوض میشه.....درست؟؟؟؟سوال دیگر اینکه در یک لوله سرعت ثابت هست؟یعنی هر چقد شماره هماهنگ تغییر بکنه سرعت همونه؟؟؟؟کلا ارتباط هارو اگه میشه توضیح بفرمایید........متشکر از همگی..... یا هم اینکه مفهوم شماره هماهنگ رو نمیدونم...................لطفا راهنمایی بفرمایید.