Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • با پایه ضعیف=> فیزیک طلوعی؟؟

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @behniasasa همش رو یجا دیدم فک منم ۳ یا ۴ ساعت شد ولی واقعا منی که تو تجزیه نیرو خیلی مشکل داشتم الان با چشم تجزیه میکنم پیشنهاد میکنم اگه کسی مشکل داره ختما ببیندش
  • فیزیک یازدهم دکتر طلوعی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    A
    سلام خواهشا از استاد طلوعی بخواین یکم سریعتر ویدیو هارو منتشر کنن خیلی به فیلمای تدرسشون نیاز دارم ما فصل 1 رو تموم کردیم .ممون میشم
  • یه سوال فیزیک داشتم از نور جایی که تشابه میگیرید بچه های ریاضی به کمک

46
    0 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatemdrF
    @خاتون جز به کل یا کل به جز
  • کاروانرژی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    M
    @fatemeh201678 در کاروانرژی گفته است: @mohammadhassan باشه همینکارومیکنم..مرسی خواهش میکنم
  • حرکت شناسی سوالات دکتر طلوعی

24
    1
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    768 بازدیدها
    fatemdrF
    @rahil_28 اخ اخ یه جمع و تفریق بلد نیستم اخر ش
  • راهنمایی فیزیک

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    498 بازدیدها
    F
    @meysam_bahrami باشه بازم ممنون
  • حرکت دایره ای دکتر طلوعی؟؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    905 بازدیدها
    zzzaaaZ
    @zzzaaa در حرکت دایره ای دکتر طلوعی؟؟ گفته است: @mozhgan_99 در حرکت دایره ای دکتر طلوعی؟؟ گفته است: سلام دکتر طلوعی مبحث حرکت دایره ای رو تدریس نکردن؟؟ تو قسمت دینامیک فیلم هاشون رو پیدا نکردم ، اگر نه برای این مبحث از کدوم استاد استفاده کنم؟؟ قسمت شیش نکتته و تستو ببینید البته منظورم قسمت شیش دینامیک نکته تست بود
  • حرکت دایره ای

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    232 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @deeeeep قسمت 6 نکته و تست کنکور 97 ببین
  • دینامیک رو فیلماشو ببینم یا حذفش کنم؟؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    B
    سلام دوستان بنظرتون فیلمای دینامیک رو ببینم یا نه ؟؟ با دیدنشون میشه به درصدی بالاتر از 50 توی آزمونای قلم چی رسید؟؟ ممنون:hibiscus:
  • گرما و القای متقابل

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    A
    بخش گرما والا متقابل رو دکتر طلوعی تدریس نکردند ؟؟؟یا من پیداش نمی کنم....
  • جزوه های حمید فدایی فرد

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    495 بازدیدها
    A
    @sama0098 ؟ !!!
  • فشار و گرما!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    452 بازدیدها
    M
    @zhr در فشار و گرما! گفته است: @mohammadhassan در فشار و گرما! گفته است: @zhr سلام، به کانال استاد طلوعی سر بزنید. تو قسمت سرچ گرما و فشار رو سرچ کنید . 5 قسمته. برای فیلم های تخته خاک بوده خودشون به رایگان گذاشتن. ممنون ولی من ب تل دسترسی ندارم اگه شما امکانش هس لینکشو بزارین))): امکان لینک گذاشتن تو اینجا رو ندارم . ولی یه راه حلی براتون هست. به پی وی من پیام بدید
  • فیزیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    DR.Of The FutureD
    @ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @M-an
  • منبع فیزیک

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    A
    @loveyoueshghy در منبع فیزیک گفته است: درسنامه داشته باشه آبجی مبتکران خوبه واست :blush:
  • یک سوال درباره یک تست مکانیک قلم چی (حل به روش v-t استاد کامیار)

1
    3
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    S
    عکس سوال همراه پاسخش رو فرستادم در سوال سرعت اولیه رو دراورده ۳۸ در صورتیکه ۴ ثانیه تا اوج بالا رفته و با توجه به شتاب ۱۰ باید بشه ۴۰ سرعت اولیه یعنی اگه سرعت اولیه ۳۸ باشه زمان اوج میشه۳/۸ درصورتیکه طبق صورت سوال ۴ ثانیه بالا رفته چون گفته دو ثانیه دوم!! مورد بعدی چرا به روش تصاعد استاد کامیار حل نمیشه!؟؟؟ [image: 1510473506481-photo_2017-11-12_11-18-33-resized.jpg] [image: 1510473506376-photo_2017-11-12_11-18-29-resized.jpg] [image: 1510473506132-photo_2017-11-12_11-18-22-resized.jpg]
  • فیزیک - مشکل ریاضی !

31
    0 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    LiliL
    @tajrobi-nil در فیزیک - مشکل ریاضی ! گفته است: @abdullah در فیزیک - مشکل ریاضی ! گفته است: @tajrobi-nil کنکوری؟ من پشت سوالای قلم چی موندم؛ چه برسه به کنکور ! دهم هستم و ... ! اهان خب من کنکوری هستم.ببخشید اگه خیلی واستون اورژانسیه خب از معلمتون بپرسید دیگه.
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • چگالی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    amirtofanA
    آیا برای سال دهم تجربی فرمول های چگالی آلیاژ لازم که حفظ باشیم؟
  • جرم اجسام

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    R
    سلام و خسته نباشید.چطوری میشه جرم سنگی که هیچگونه اطلاعاتی از اون نداریم رو محاسبه کرد؟
  • سقوط آزاد

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    373 بازدیدها
    farzinF
    @romisa1234 در حرکت با %(#590069)[شتاب ثابت] ، تصاعد اینگونه میشود > در ثانیه 1 اّم : %(#590069)[مسافت میشه یک ستاره] درثانیه 2 اّم : %(#590069)[مسافت میشه سه ستاره] در ثانیه 3 اّم : %(#590069)[مسافت میشه پنج ستاره] !!! اگر مشاهده کنیم میبینیم که مسافت ها برابر با جمع t خودش با t قبلیش میشه !!! .