Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • سوال شتاب مرکزگرا در حرکت دایره ای

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sohrabS
    [quote=vahid5694 link] بله ممنون. فقط دوستان اگه کتاب خیلی سبزو داشته باشن خیلی سخت گفته شده و اصلا روش حل اینی که شما نوشتید نیست. روش شما خیلی راحت تره [/quote] اون معادله x+y=0 را متوجه شدی دیگه از کجا آمد ؟ باید ضرب داخلی بردار a در v صفر بشه، اون معادله ی توان 2 که نوشته بودم همان اندازه a است که برابر 2 حساب شده بود.
  • سوال سقوط آزاد

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    vhdvhd75yahoo.comV
    در پیرو سخنان آقا سهراب،جا داره این نکته رو هم بدونیم که: گلوله ای که بدون سرعت اولیه رها می شود : ( در ثانیه اول ) 10متر بر ثلنیه ( در ثانیه دوم ) 20 متر بر ثلنیه ( در ثانیه سوم ) 30 متر بر ثلنیه ( در ثانیه چهارم ) 40 متر بر ثلنیه ( در ثانیه پنجم ) 50 متر بر ثلنیه ( در ثانیه ششم ) 60 متر بر ثلنیه . . . سرعت داره :d
  • اشکال در تایپ جزوه فیزیک - دینامیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sohrabS
    سلام جزوه ی 22 صفحه ی اول دینامیک در جزوه ی بعدی که نسخه ی کامل دینامیک است تکرار شده و همینطور که فرمودید چنین مشکلی را ندارد. دلیل این مشکل احتمالا این است که کامپیوتری که فایل را pdf کرده با کامپیوتری که فایل در آن تایپ شده متفاوت بوده و یک سری فونت ها و نرم افزاری تایپ عبارت های ریاضی در کامپیوتر اولی موجود نبوده.
  • کتاب های تستی فیزیک موجود در بازار

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    S
    نه منظورم رو اشتباه متوجه شدی, منم می دونم انتشارات جوکار با انتشارات گاج فرق داره. منظوره من این بود که [color=purple]کتاب میکرو طبقه بندی شده[/color] گاج با [color=purple]کتاب فیزیک[/color] انتشارات جوکار فرق نداره
  • معرفی کتابهای کنکوری مناسب

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    فیزیک پایه : در این درس بهترین کتابهای تست کتابای نشر جوکار و میکروطبقه بندی گاجن.این کتابا تست زیاد و خیلی قوی ای دارن و واقعا مفیدن البته از کتابای آبی قلمچی هم میتونین استفاده کنین ولی کتابای نشرجوکار و گاج پاسخنامه های بسیار بهتری دارن ولی آبی قلمچی پاسخ های تشریحیش زیاد جالب نیستن! بچه هایی هم که در این درس نیاز به آموزش دارن میتونن از کتابای آموزش نشرالگو استفاده کنن که خیلی خوب آموزش دادن. فیزیک پیش: در این درس بهترین منبع فقط و فقط کتابه نشر جوکار تالیف مهندس احمد جوکاره. این کتاب همون کتاب گاج سفید دو سه سال پیشه که الان توسط نشرجوکار چاپ میشه. البته در بحث آموزش هم کتابای نشرالگو و نشر دریافت عالین که من خودم کتاب نشر الگو تالیف استاد خالو رو ترجیح میدم. البته من خودم کلاس دکتر رحمانی میرم!اینا رو کار نمیکنم!گفتم معرفی باشه فقط!!!