Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • جرم اتمی

حل شده
    10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Kit CatK
    @yeganeh-fallah خواهش میکنم عزیزم🙂❤
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • جزوه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    mohamad rəzaM
    @yeganeh-fallah سلام . من ندارمش ولی جزو نکته تست اقای جعفری رو پیدا کنین ، خیلی خلاصه و مفیده
  • پیوند هیدروژنی بین دو اسید چرب

حل شده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    F
    @سینا-0 مرسی از توضیحتون
  • اوره

حل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @bahar-mohammadi-0 ممنون از توضیح کاملتون . جمله ی آخرشو مطمئنین ؟ قطبیه چون گروه های عاملی پیوند H تشکیل میدن ؟ البته کلمه ی همه درست نبودا
  • چطوری حل کنم؟؟؟ فصل 3 شیمی 2

حل شده
    6
    1
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @sania-andiravan 👍🏻😂
  • تغییرات شیمی۲ - گاز NO2 قهوه ای نیست!

حل شده
    15
    1
    10 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @amir-bernousi اولا %(#ff0000)[سلام] قلمچی هم همینو گفت همه دارن اشتباه میگن الان شما داری راست میگی قبولم نمیخای کنی شیمی دهم هم تغییرات زیادی داشت. و اینکه NO2 هم زرد رنگ هستش در دمای معمولی، اون در دماهای بالا هستش ک سرخ فام متمایل به قهوه ای هستش.. برای همین دوگانگی رنگ در دماهای مختلف هم حذفش کردن این جمله رو ک « NO2 در حالت کلی قهوه‌ای است ». و به صراحت هم نوشتن « NO2 قهوه ای نیست در حالت کلی! » پایین تر هم توی تاپیک علتش رو نوشته بودم اگر قبل از کامنت گذاشتن پایین رو هم یه بررسی‌ میکردین نوشته بودم میتونستید بخونید.
  • وقتی پیوند سه گانه مقدم تر از دو گانه است!

حل شده دهمی ها یازدهمی‌ها دوازدهمی شیمی دهم دانش آموزان آلا
    9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Kit CatK
    @saad-mollaei-0 بله فکر کنم حفظ بهتر باشه هرچند کلا کتاب باید درست و اصولی داتیو رو میگفت ما شیمی میخونیم یادبگیریم دیگه!(البته متاسفانه الان فقط هدف خیلیا سرعت و تسته اصلا یادگیری از ساختار اموزش پرورش حذف شده انگار!) والا ما که هر ساختاری رو به معلممون میگفتیم میگفتن داتیوه ولش کنید یا انقدر تند تند و هردمبیلی داتیو رو میگفتن که آدم بدتر گیج میشد😕 همون حسی خوب تره🙂البته اون جنابی که گفتن هرجور میخونیم همونجور بکشیم هم انگار اغلب جواب میده... در کل متشکر از پاسخگویی شما🙏
  • جدول مندلیف

الا کنکور آلادانشآموز
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    558 بازدیدها
    N
    سلام من خودم این طور حفظ کردم تا عنصر ۳۶ رو ردیفی بدون رمز گروه های اصلی رو با رمز حفظ کردم و سر گروه هر گروه رو حفظ کردم که بدونم کدوم رمز برای کدوم سر گروه هست
  • نکاتی از شیمی 🙂

منتقل شده
    3
    6
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    MAHYAR haddadM
    💚💚
  • ایزومر

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    Parmis DehghaniP
    خیلی ممنون
  • تست از درصد فروانی

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Y
    [image: 1631105301802-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg] سوال ۹۳ و ۹۴
  • تست از فرمول مولکولی

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Y
    @سینا-0 ممنون
  • طول موج

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    اهوراا
    @yeganeh-fallah سلام بله ترتیب بر اساس طول موج : امواج رادیوئی > ریزموج ها > فروسرخ > نور مرئی > فرابنفش >ایکس > گاما نور مرئی : قرمز>نارنجی>زرد>سبز>آبی>نیلی>بنفش
  • نحوه محاسبه درصد فراوانی

15
    1
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    OpalO
    @miss-ganji در نحوه محاسبه درصد فراوانی گفته است: @kosar-mortazavi پس چیز مهمی نیستش؟؟ خیلی ممنونم ازت عزیزم😊🌹 آره همون محاسبات که خودت انجام بدی متوجه میشی خواهش میکنم✨
  • نحوه محاسبه درصد فراوانی

8
    1
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    OpalO
    [image: 1631093202121-img_20210908_135533-resized.jpg] ببین دوست من، من همه رو بررسی کردم امیدوارم درست باشه فقط شما اولی رو سوال داشتی که توضیح دادم اگه متوجه نشدی من فعلا هستم سوالی داری بپرس اگه بلد باشم جواب میدم✨✨✨
  • نوشتن فراورده با توجه به واکنش دهنده

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    زرا زمانیز
    @مهرسانا-نریمانی سلام، دور در دور، نزدیک در نزدیک، برای مثال فراورده ها میشن H2O+NA2O کاتیون اول بعدش هم انیون
  • فشار

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    Y
    @عسل-عیسی-پره جوابو خودش داده شد گزینه دو
  • جرم مولی کربوکسیلیک اسیدها و استرهای تک عاملی با زنجیر سیر شده

حل شده
    2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    OpalO
    @f-gh-2 در جرم مولی کربوکسیلیک اسیدها و استرهای تک عاملی با زنجیر سیر شده گفته است: سلام اینجا [image: 1630976671738-untitled.jpg] ما نمیدونیم تک عاملیه یا چندعاملیه پس چرا از 14n+32 استفاده میکنیم؟ چون تاکید داشتن به قیدای فرمول دقت کنین ولی فقط سیرشده بودنشو حرف زده ازش @دانش-آموزان-آلاء سلام مشخصا وقتی چیزی نگفته تک عاملیه اگر چند عاملی بود باید فرمولشو میگفت وگرنه نمیتونیم سوال رو حل کنیم