Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • پتانسیل کاهشی /یک نکته به تو

نکته ای به تو شیمی دوازدهم
    2
    1
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    399 بازدیدها
    S
    @saba-zarei @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
  • سلول گالوانی-نمودار

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    S
    @mahan-xodayi راستش من تو کتاب های کمک آموزشی ندیدم اینام استاد شیمیمون با رمز بهمون یاد داد که خیلیم بدرد من خورد :)) دارم آماده میکنم فیالشو بزارم تو انجمن امیدوارم کمکتون کنه
  • یه نکته به تو

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    محمد متین 0م
    نکته:هرچه درصد فراوانی یک ایزوتوپ بیشتر باشد، آن ایزوتوپ پایدار تر است.
  • شیمی‌یازدهم ص ۲۲ تا ۳۹

51
    2
    1 رای ها
    51 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    S
    @maedeh-hdti خواهش میکنم. کاری نکردم
  • استوکیومتری

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Melika AmM
    @maedeh-hdti سلام هر چیزی ک با درصد خلوصش بیاد ناخالصی پس اون ۶ گرم با خلوص ۷۰ ناخالصی ۶ گرم رو در ۷۰‌ درصد ضرب میکنی ک خالص ب دست بیاد بعد مراحل بعدی رو انجام میدی یعنی خالص رو ب دست میاری تا تو استوکیومتری بزاری چون ناخالصی واکنش نمیده
  • ×.×سوال شیمی!!!!

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    SaghiaS
    @maedeh-hdti خواهش میکنم🙏😊
  • شیمی

d8aad8a7d9bedb8
    3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    z GheibiZ
    @fatemeh-amomirza سلام[image: 1607368318229-16073682893484559666827125938767-resized.jpg] اگر هم در محاسبات phمشکل دارید به صفرتا صد استاد صنیعی بخش اسید و باز مراجعه کنید
  • تست شیمی 2

حل شده
    11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    FaMiF
    @amir-bernousi من اشتباهی عدد اتمی رو80 گرفتم در حالی که این جرم مولی بوده که حساب کردم😐 سپاس متوجه شدم🌻
  • شیمی یازدهم آقای پویانظر در چه سطحه !

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    Soheil Mo200S
    @soheil-mo200 در شیمی یازدهم آقای پویانظر در چه سطحه ! گفته است: سلام من یازدهماحساس میکنم تدریسشون قدیمیه ایا مشکل نداره ادامه بدم؟؟؟ الان تا هیدرو کربن ها اومدم ولی احساس میکنم به ترتیب صفحات درس نمیدن وقاطی پاتیه!! لطفا راهنمایی کنید دوستانن @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا
  • یک تست اسون شیمی یازدهم (آلکان ها)

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    saad mollaei 0S
    @im-ho3ein الف) 2،2- دی متیل پروپان پروپان فقط ظرفیت برای دو شاخه داره که هردوشون پر هستند (دی متیل) پس دیگه نیازی نیست که شماره شاخه رو ذکر کنیم. ب) این یکی نه. چون ظرفیت برای 6 شاخه داره (شاخه های 4،4،2،2،3،3) و فقط یکیش پر شده (3-اتیل) بنابراین ما باید نام شاخه رو ذکر کنیم. پ) باز هم همشون پر نشده ان پس باید شماره شاخه رو ذکر کنیم ت) این یکی همینطور. (آلکان 5 تا کربن تو زنجیر اصلی داره پس 6 شاخه میتونه داشته باشه (2 تا تو دومی، 2 تا تو سومی، 2 تا تو چهارمی) بنابراین برای اینکه با هیدروکربن های شبیهش قاطی نشه باید شماره شاخه ذگر بشه. جواب میشه گزینه 1
  • شيمي نمياره

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    Melika RanjbarM
    نه هنوز کاشکی الا سریع تر مشکل رو حل میکرد.....
  • #Free_Saniee

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    Yasin 1Y
    سلام بر کارکنان زحمتکش آلا ببخشید این مشکل فنی شیمی آقای صنیعی چقدر زمان میبره؟😔 مرسی که همایش هاروهم گذاشتین ولی حیف بازنمیشن ک😕 فقط فیلمای آقای صنیعی اینجوری هس🤷🏻‍♂️ HTTP ERROR 503!
  • ضبط شیمی یازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    محمدهادی عاقلیم
    .سلام،برای یازدهم شیمی ضبط تازه دارین میگیرین.خیلیییییی خوبه و شدیدا به یه معلم برای امسال نیاز داشتیم که همه چیز رو پوشش بده.اما الان خیلی عقبن .اگه میشه یه جور سریع تر ضبط کنین که ما هم بتونیم از فصل دوم استفاده کنیم
  • اشتب نشد؟!!

13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    T
    @سبحان-نسیمی بله
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
  • ضبط سریع شیمی یازدهم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    Soheil Mo200S
    @infinitie-a وجدانن من اینستا ندارم بهشون بگید که تقریبا یک فصل عقبن وخودشونو برسونن خیلی نیازش داریم البته خدا کنه خودشون تو انجمن باشن
  • حذف فیلم های آموزشی شیمی دوازدهم

حل نشده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    Melika RanjbarM
    salam mishe lotfan sari tar moshkel film haie ostad sanii ro bartaraf konid ma baraie azmoonemoon b didan in filmha niaz darim
  • شیمی دوازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    aaa bbbA
    @منتظر-ظهور در شیمی دوازدهم گفته است: بچه ها یکی از دوستام که کنکور هم نمیده فردا میان ترم شیمی داره تا ص46 اگه سوالی باشه کسی هست کمک کنه؟ 😟🙏plz @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم
  • یه نکته کوچیک اما مهم!

یک نکته به تو
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    حسین محمدیح
    استاد گودرزی در فیلم چهارم فصل یک شیمی دهم دو تا فرمول خوب برای محاسبات گفتند. شاید فرمول خیلی ساده ای باشند اما بسیار مهمه هستند و مسائل رو راحت می کنند فرمول ها 👇 عدد بزرگتر = 2 ÷ [(تفاضل دو عدد) + (مجموع دو عدد)] عدد کوچکتر = 2 ÷ [(تفاضل دو عدد) - (مجموع دو عدد)] 👆 👆 لینک فیلم : [https://alaatv.com/c/16838](آدرس لینک)