Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • جزوه شیمی استاد صنیعی

1
    10 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    zeinabmaghsoudiZ
    http://s15.picofile.com/file/8409666042/جزوه_فصل_اول_شیمی_دوازدهم_صنیعی.pdf.html امیدوارم مفید باشه براتون:bouquet: :collision: قابل پرینت گرفتن:love-you_gesture_light_skin_tone: @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
  • سطح کیفیت تدریس آقای پویان نظر:؟🤔

منتقل شده
    46
    0 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    931 بازدیدها
    حس-یخیح
    @Leyli-Foroutan خواهش میکنم برا خودم که حکم الماسو داشت چون بدون جزوه واقعا وقتتو خیلییی میگیره
  • سوال شیمی از دهم دارم

سوال شیمی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    Shadow RunnerS
    @Parsa-v خواهش
  • استوکیومتری

44
    2
    0 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    796 بازدیدها
    IIAIII
    @Mohsen-Taheri-0 در استوکیومتری گفته است: فردا یه پیام بفرست واسم حلش می کنیم انشاالله... سلام. امروز، همون فرداییه که دیروز قولش رو داده بودی:grinning_face_with_sweat:
  • دوتا ابهام از فصل 1 دوازدهم

24
    1
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    _Mitra__
    @m-sina اولا ممنونم که سبب یادآوریم شدی دوما خواهش میکنم وظیفم بود
  • شیمی2

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    M
    @Mahhh در شیمی2 گفته است: @مهدی-مط کجا باید 3 کربن باشه؟ الان کاملا درسته موازنه داخل فیلم که... گفتم که در پیام های قبل اشتباه از من بودع
  • پیوند هیدروژنی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    MohsenTaheriM
    کسی میتونه پیوند هیدروژنی بزنه که دارای اتم H متصل به یکی از اتم های F،O،N باشه...آب هم که H متصل به O داره و تو گروهای عاملی هم که شما گفتید اونایی که مشخص کردم + گروه عاملی الکلی و اسیدی هم میتونن بین مولکول های خودشون هیدروژنی بزنن و طبیعتا با مولکول آب هم میتونن هیدروژنی بزنن! [image: 1601235850615-_-resized.jpg]
  • فیلم های شیمی یازدهم

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    M
    @Mohammad-Lotfi-0 در فیلم های شیمی یازدهم گفته است: بچه ها فیلم های شیمی یازدهم بروز نمیشه؟ الان یه مطلب که تو آیا می دانید امسال هست رو دبیر درس داد توی دو جلسه هم تست ازش حل کرد.🤔😔 @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @تجربیا @ریاضیا فک کنم منظورتون شعاع اتمی درسته؟
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    19 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    19 بازدیدها
  • شیمی صنیعی

حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    م
    @roghayeh-yousefi سلام نه دیگه لازم نیست
  • قانون گازها/ شیمی دهم

حل شده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    Shadow RunnerS
    @FaMi در قانون گازها/ شیمی دهم گفته است: @Shadow-Runner پس من همیشه میتونم همینطوری نسبت بگیرم و حساب کنم? بدون در نظر گرفتن نوع گاز? بله
  • فصل اول شیمی دهم

سوال شیمی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    ZaraaZ
    @fateme-moosavi-0 در فصل اول شیمی دهم گفته است: @Zaraa یه سوال منش رو یه توضیح بدین برای منشن کردن اول علامت @ رو میزارین و اسم کسی رو که میخواین یا اسم گروهی رو که میخواین مینویسین بچه هایی هم تو گروهایی مثل(دانش آموزان آلا ،تجربیا،انسانیا،ریاضیا،دهم،یازدهم،دوازدهم و ....) هستن که با منشن کردن اسم گروه،براشون اعلان میاد و میان به سوال شما جواب میدن
  • پیوند هیدروژنی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @Hoorieh-sh اره ولي تو ويتامين زور بخش ناقطبي به قطبي غلبه ميكنه فلذا تو اب حل نميشه
  • جزوه شیمی یازدهم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    ZaraaZ
    @یازدهم @تجربیا @ریاضیا
  • مدرس فصل اول شیمی دوازدهم

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    I
    @Nila-YS 🌷
  • اسید و باز

9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @haniehno آها خواهش میکنم 🌹
  • صابون و شوینده

13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @haniehno تگتون کردم
  • شیمـی دهم

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @mahla-bpz مثال اگه گفت تفاوت پروتون و نوترون میشه 1 عددجرمی رو منهای1 کن بعد عدد بدست اومده رو تقسیم به 2 کن حاصل نهایی میشه تعداد پروتون
  • رابطه خطی یا سهمی؟!

34
    2
    1 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    Mino SarlakM
    @Infinitie-A علت ملایم بودن شیب در انتهای دوره که باعث منحنی شدن نمودار میشه بخاطر اینه که با افزایش الکترون های لایه ظرفیت،دافعه بین الکترون ها افزایش پیدا میکنه و اثر جاذبه هسته ارو کمتر میکنه بخاطر همین شیب نمودار در حال کم شدن. در گروه اثر دافعه الکترون های درونی بیشتر از جاذبه هسته میشه و بر اون غلبه میکنه و شعاع اتمی افزایش پیدا میکنه.