Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • شیمی 3 -نظام قدیم -تبدیل واحدها به یکدیگر

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    MahbubeM
    @sjr خواهش میکنم.موفق باشی
  • یه سوال شیمی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @دانش-آموزان-آلاء فکر کنم اره
  • جزوه شیمی نظام جدید آقای صنیعی رو اگه دارید برآريد انشاالله خدا هرچی میخان بهتون بده

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    D
    جزوه نظام جدید صنیعی یا حسین
  • جزوه فرمول نویسی اقاجانی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    662 بازدیدها
    DrmehdiD
    @erty در جزوه فرمول نویسی اقاجانی گفته است: @Drmehdi ایا واسه رشته ریاضی و فیزیک کار وجود داره با شرکت در کنکور و آوردن رتبه خوب و همچنین مشورت با یک مشاور خو ب هنگام انتخاب رشته بله حتما کار گیر میاد اونم زیاد چند تا از دوستای داداشم رشته شون ریاضی بود ( 3-4سال پیش ) رفتن دانشگاه الان سر کارن و حقوق میگیرن .
  • تبادل کتاب

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    M
    سلام به همه شما ازتون میخواستم که هرکی کتاب شیمی یازدهم بهمن بازرگان رو داره شماره بدم توتلگرام برام بفرسته درمقابلم من هرکمکی از دستم بیاد براش میکنم
  • تبادل کتاب

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    M
    سلام به همه شما می خواستم ازتون خواهش کنم اگه کسی شیمی یازدهم بهمن بازرگان روداره تو تلگرام شماره بدم برام بفرسته درمقابلم هرکمکی ازدستم دربیاد براش می کنم
  • ناقص بودن صفر تا صد شیمی آقاجانی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    اکالیپتوسا
    @X2P2M2 سلام اینجا کامل هست https://sanatisharif.ir/c/4115
  • شیمی نظام قدیم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    romisaR
    توو درس شیمی مطالعه کتاب درسی علاوه بر نکاتی که بچه ها گفتن فراموش نشه ....
  • تستهای ایزوتوپ کنکور(قدیم تجربی)

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    romisaR
    @Unique-7 بی بلا
  • جزوه پیش 2 استاداقاجانی

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    Heroes_HunterH
    @maryamii همراه با مبحث آزمون توی سایتشون قرار میدن خودشونم نوشتن همونجا این حرفو
  • دو قسمت اسیدوباز استاد اقاجانی نیس

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    DrmehdiD
    این جلسات بخاطر نقص فنی فیلم برداری نشدن میتونی از تدریس سایر اساتید آلا برای این بخش استفاده کنی یا به سایت استاد رفته و اسید و باز رو که کامل هست از اون جا بگیری سایت خانه شیمی http://m-aghajani.com/
  • اثر بار پوششی الکترون های درونی؟!

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    Heroes_HunterH
    @nasrin79 خواهش میکنم
  • شیمی.اکسید گروه ها.ظرفیت گروه ها

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    nsrin79N
    @Heroes_Hunter اره من این استثنا هاشو بلد نیستم
  • ترکیب های اروماتیک

12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    563 بازدیدها
    M
    @Heroes_Hunter در ترکیب های اروماتیک گفته است: @mohammad666666 در ترکیب های اروماتیک گفته است: مرسی ولی ...چرا کتاب گفته که: بنزن سرگروه خانواده ای از **هیدروکربن ها **به نام **اروماتیک **است درسته بنزن سرگروهشون هست ولی بقیه از مشتقات بنزن هستن :مثلا به یکیشون OH میچسبه(میشه فنول) یا به یکی دیگه یه حلقه دیگه میچسبه میشه(نفتالن) ممنونم
  • فصل ۱ شیمی ۲ نظام قدیم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    N
    [image: 1539828504616-15398282712002109323313-resized.jpg] قبلی ایراد داشت
  • نظریه ی حالت گذار !

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    M
    @Revival ممنون :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_halo: :slightly_smiling_face:
  • IE3

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    A.KA
    @Dr-Lila در IE3 گفته است: @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء ت این مورد شک دارم اگر میشه راهنمایی کنید IE3Naبیشتر یا براMg? سلام انرژی سومین یونش منیزیم بیشتر از سدیمه، چون اگه بخوایم سومین الکترون منیزیم رو برداریم، باید وارد یه لایه ی دیگه بشیم، ولی برای برداشتن سومین الکترون سدیم، توی یه زیر لایه قرار داریم. [image: 1539678853847-85608c91-525c-4103-980a-53c179d7c2da-image.png]
  • فیلم های آقاجانی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    A
    @mahrokh در فیلم های آقاجانی گفته است: سلام بچه ها . فیلم های نظام قدیم آقاجانی که توی تلگرامشونه جدید هستن یا نه فرقی با فیلم های آلاء ندارن. سلام فقط اسید و باز جدیده بقیه فرقی نداره
  • صحبت های جدید استاد آقاجانی در مورد شیمی کنکور نظام قدیم

5
    1
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    A
    @Drmehdi ممنون داداش فقط من قدیمما😬
  • شیمی_حل مسائله هایamu

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    315 بازدیدها
    DrfariborzD
    @nasrin79 سلام.در شیمی کنکور و هر درس دیگری هر نکته ای که یاد می گیرین وقت بذارین و با حوصله تو یه دفتر مربوط به اون درس و فصل و مبحث یادداشت کنین یا حداقل تو همون بانک تست یا جزوه یا برچسب بزنین تو بانک تست اونجا بنویسین زمان که بگذره یادتون میره دوباره باید از نو بگردید دنبال اون نکات.در شیمی هم اقاجانی(همین سایت) و کلیپ های مهندس شیروانی (حرف اخر که تو گوگل سرچ کنین معروف هاش میاد بالا) رد خور نداره.ولی نکات که یاد میگیرین رو بنویسین .قسمتون میدم🙃