Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.3k دیدگاه‌ها
  • سوال در مورد بار موثر هسته شیمی دوم

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    S
    @یه-آلایی :pray:
  • کدوم ترکیب محلول میشه و کدوم نا محلول

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    MahDsM
    @سجاد96 البته اینایی که نوشتین با هم واکنش نمیدن. چون اصن تعویض یون صورت نمی گیره
  • شیمی یازدهم آقاجانی ؟؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    alireza_ysf75A
    سلام عنوان تاپیکتون تغییر کرد تا دوستانی که سوالی مشابه سوال شما دارند به راحتی این تاپیک رو پیدا کنند و از ایجاد تاپیک مجدد خودداری کنند !
  • پایه قوی در شیمی کنکور

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    745 بازدیدها
    alireza_ysf75A
    @parsagh در پایه قوی در شیمی کنکور گفته است: عزیز همینجا بگید خوب ما هم استفاده کنیم دیگهه @sara-mg در پایه قوی در شیمی کنکور گفته است: پس اونایی که تو شیمی ضعیفن چی؟ :pensive: خیالتون راحت باشه خبرای خوبی در راه داریم براتون دوستان عزیز همه با هر پایه ای میتونن استفاده کنن از این کار
  • سوال از بخش 1 شیمی 2

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    424 بازدیدها
    MahDsM
    @سجاد96 خواهش میکنم کاری نکردم ،شما هم همینطور
  • مشکل دریکا ثابت تعادل

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    656 بازدیدها
    alireza_ysf75A
    @arthur در مشکل دریکا ثابت تعادل گفته است: @alireza_ysf75 سلام آره فکر کنم منظورشون همون بود ولی توی تابع های وارون اون "منفی یک" که "نماد" هست اما اینجا واقعاً لیتر به توان منفی میرسه . واسه خوندن اینجوری میگن
  • جزوه شیمی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    983 بازدیدها
    MahbubeM
    @mehdi_zr خواهش میکنم . سایتشون در حال بروز رسانی هس...
  • درصد فراوانی ایزوتوپ ها

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    Y
    اطلاعات سوال ناقصه و نمیشه درصد گفت. فقط میشه گفت در کدوم بازه قرار داره. قطعا از 22.5 بیشتر و از 48.34 کمتره. این قبیل سوالات معماگونه جایی تو کنکور نداره و نخواهد داشت.
  • مولکول های قطبی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    592 بازدیدها
    MahDsM
    در این مولکول N به ارایش 8 تایی نمیرسد ،و چون الکترون فرد یا زوج نسده داره بنابراین به عنوان رادیکال فعالبت داره ،ولی به هرحال قطبیه و زاویه پیوندیش هم از 120 کمتره
  • پاورپوینت

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    409 بازدیدها
    M
    @mehdi_zr در پاورپوینت گفته است: @mohammadhassan اها اوکی.. پی دی اف رو چاپ میکنم .. مرسی داداش خواهش میکنم
  • آلفا آمینو اسید

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    Reza.TahR
    فصل اسید و باز صفحه 82
  • فرایند هابر

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    Reza.TahR
    از 2 تا راه میتونه تامین بشه 1-گاز طبیعی(فصل 2 پیش دانشگاهی) 2-فرایند تولید گازآب(فصل ترمودینامیک) پالایش نفت خام رو نشنیدم تا حالا
  • تحلیل تست های شمارشی شیمی

817
    5 رای ها
    817 دیدگاه‌ها
    40k بازدیدها
    Reza.TahR
    @farhadhamid29 در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است: اینو توضیح بدید -18در واکنش های تعادلی، هرگاه دما افزایش یابد،تعادل در جهتی جابه جا می شود که گرما را جذب(نه آزاد) کند. همون واکنش هابر رو در نظر بگیر که Q سمت آمونیاکه,وقتی دما رو افزایش میدی در واقع داری گرما میدی به سامانه,گرما یی که میدی باعث میشه تعادل بهم بریزه و تعادل به سمتی جا به جا بشه که گرمای اضافی رو مصرف کنه تا تعادل دوباره برقرار بشه,یعنی آمونیاک گرما روجذب و دوباره تبدیل میشه به نیتروژن و هیدروژن
  • فسفر (V) اکسید ! 😐

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    good studentG
    @sodeys-ghorbani واقعا؟!😯 اخه توی یکی از سوالات سالهای پیش داده بودن فسفر v اکسید کدومه و جواب میشد P205 !! اما جوابتونو متوجه نشدم! بالاخره این v یه ربطی به فرمول اصلی داره مثلا استاد اقاجانی تو جزوشون داده بودن نیتروژن (III) اکسید بعد NO رو نوشتن به N زیروند ۱دادن و به O زیروند x گذاشتن. با جایگذاری ۳در N و -2 در χ، در نهایت فرمول شدN203
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • راهنمایی ،فوررری

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    E
    اسید باز، الکترو:)
  • دوستان کمک در رابطه با حفظیات شیمی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    678 بازدیدها
    R.MaryamR
    ممنون از شما
  • شیمی الا

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AHPA
    @parastu23 در شیمی الا گفته است: @مهدی2020 در شیمی الا گفته است: فیلمای امسالشون با تست از خیلی سبز و ای کیو گاج می تونه به سمت بالای 70 برسونه؟ 100میزنی بدون شک پ ن, البته با "تلاش" بی وقفه :)
  • سوال شیمی کنکور تجربی 95 سوال 265 :

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    N
    اگر به 25 میلی لیتر محلول 0.02 مولار هیدروکلریک اسید 25 میلی لیتر محلول با غلظت 34 گرم بر لیتر نقره نیترات اضافه شود ، در پایان واکنش ph محلول کدام است . ایا میتوان از راه محدود کننده مسئله را حل کرد ؟ با تشکر
  • همایش

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    D
    سلام من میخواستم همایش استاد صنیعی رو سفارش بدم( تجزیه و تحلیل کنکور های سراسری) خواستم بصورت اشتراکی بخرم کسانی که تمایل دارن پیام بدن هرچه تعداد بیشتر باشه قیمت کمتر میشه به این صورت که من اول همایش رو میخرم لینک ها رو در اختیارتون میذارم بعد پول ازتون میگیرم.باتشکر