Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.3k دیدگاه‌ها
  • کمک لازم دارم ):

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    N
    بنظرم تدریس سال سوم استاد آقاجانی که مخصوص امتحان نهایی هستش رو ببینین راه میوفتین..واقعا خوب تدریس کردن..
  • فصل 2 شیمی2

حل شده
    25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @banoo در فصل 2 شیمی2 گفته است: کلا معلمای خانم (طبق تجربه ی من) خیلی حرفای حاشیه ای میزنن اصلا خسته نمیشه آدم دقیقا :)
  • اسید و باز - سوال بافر

63
    0 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    ن
    @Reza.Tah بله درست پاسخ دادید .:pray:
  • اسید و باز

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    mohammad48M
    پاسخ: شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) سلام نمی دونم چرا اسید اسید و باز رو شروع نمی کنن؟
  • سوال درسی: ببخشید عدد اکسایش عناصر نیتروگلیسرین چنده؟

حل نشده نیتروگلیسرین
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    898 بازدیدها
    B
    اکسیژن= -2 نیتروژن=+3 کربن=-2 هیدروژن=+1 فک کنم
  • سوال اب تبلور

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    B
    0/2 گرم نمونه متبلور سدیم کربنات خالص را حرارت داده ایم تا تجزیه شود.حجم کربن دی اکسید خارج شده در شرایط stp برابر 17/92 میلی لیتر است. تعداد آب تیلور نمک را به دست آورید.
  • سوال

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    H
    پاسخ: شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95)
  • شیمی دوم

52
    0 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    M
    @m.jafari9877 ولی من تا چیزیو کامل نفهمم دلم اروم نمیگیره اگه جواب قطعی و درست همه ی این چیزایی ک گفتمو پیدا کردک حنما میام بهتون میگم ممنون از همه ی کسایی ک جواب دادید خیلی لطف کردید از ته دلم واسه موفقیتتون دعا میکنم
  • اشکال در ویدئوی آموزشی شیمی

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    leon591537564L
    با سلام درجلسه 67 تدریس استاد آقاجانی ایشان در حال تدریس مباشند که ناگهان فیلم قطع میشود(؟؟؟؟؟؟؟) ودر جلسه بعدی نیز اشاره ای به این موضوع نمیشود!!!!!!!!حتی در تلگرام هم خبری نیست!!!!! لطفا پیگیری کنید:heart:
  • درخواست جزوه شیمی2 فصل چهارم ساختار لوییس استاد اقاجانی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    706 بازدیدها
    Y
    @فااطمه در درخواست جزوه شیمی2 فصل چهارم ساختار لوییس استاد اقاجانی گفته است: @yema در درخواست جزوه شیمی2 فصل چهارم ساختار لوییس استاد اقاجانی گفته است: اگه بتونید مثلا تو پیکوفایل اپ کنید بذارید اینجا عالی میشه مرسی پیکوفایل بلد نیستم :/ ولی سعی میکنم یه جوری بهتون برسونم. مرسی:heart_eyes:
  • سوال اسید و باز

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    807 بازدیدها
    m.jafari9877M
    @moein در سوال اسید و باز گفته است: تو سوالات ثابت يونش يه گنگي هس ك الان از درصد يونش بايد صرفنظر كنم يا نع...ما تو فصل تعادل داشتيم ك وقتي ثابت تعادل كوچكتر از يك ميشه يني تعادل در سمت چپ قرار داره يني مقدار چنداني فرآورده عايدمون نميشه...پس بصورت كلي تو مسائل ثابت يونش اگ ثابت عدد كوچيكي بود نشون ميده ك مقدار چنداني از واكنش دهنده يونش پيدا نكرده و درصد يونش عدد كوچيكيه ك صرفنظر كردن ازش مشكلي ايجاد نميكنه ك البته با اين صرفنظر فاصله پيدا كردنه حدودي از پاسخ ايده آل بديهيه ك چندان زياد هم نيس...حالا تو اين سوال ثابت يونش دوم تقريبا يك هزارم اوليه پس هيدرونيم توليدي در مرحله دوم خيلي باعث افزايش غلظتش نميشه پس اين از صرفنظره اين! تو مرحله اول من از درصد يونش صرفنظر كردم ك باعث شد از معادله درجه دو خلاص شم تهش رسيدم به ph=1,6 ك نزديكترين گزينه،٢ ميشه...اما مبتكران صرفنظر نكرده و خورده به معادله درجه دو و در مقابل عدد دقيقتري بدست آورده معادله اولی ثابت یونشش پایین نیست هاا ثابت تعادل 0.05 عدد بالاییه نباید صرف نظر کنید از درصد یونش ممکنه تست رو اشتباه بزنید چون گزینه غلط برای کسایی که صرف نظر میکنن هم طرح میشه که دام آزمایشی هست
  • فصل اول شیمی2

دالتون
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    428 بازدیدها
    m.jafari9877M
    @ali324 در فصل اول شیمی2 گفته است: @m.jafari9877 ممنون جواب دادید.... اتم عنصرهای «مختلف» بهم متصل و...»»»»مولکولهای با اتمیسیته های مختلف از نظرش مولکول نیستند؟ البته زیاد هم مهم نیست..ممنون آهان نه نه با نظریه دالتون میشه مولکول بودن اوزون رو توجیه کرد کاملا لزوم اینکه حتما اتم ها مختلف باشن نیس
  • فیلم های شیمی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @sobhan_jalili در فیلم های شیمی گفته است: سلام چرا فیلم های شیمی پیش دانشگاهی مبحث اسید وباز را روی سایت قرار نمی دهید درضمن بعضی از قسمت های سایت نیز ایرادی دارن لطفا رسیدگی شود باتشکر من پرسیدم ازشون گفتن اونا رو بیخیال شین فعلا
  • شبمی4

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    N
    مواد الکترولیت تو فصل 3 شیمی پیش یعنی چی؟؟؟
  • بهترین منبع

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    826 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    برای تسلط نسبی مبتکران بزن اام برای اینکه بخی به ردصد تسلط بالاتری برسی ای کیو معرکس
  • شیمی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    Amir1994A
    باسلام.منابع ای که مناسب میدونید معرفی کنید.طریقه خواندن این درس هم در صورت امکان توضیح بدید.علت نوع انتخاب منابع شما چی بوده؟زیر ذره بین در کنار مبتکران فار خوب هست؟؟؟؟باتشکر
  • شیمی پیوند

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    Reza.TahR
    ((خب درباره پایداری پیوند میتونیم بگیم اونی که محکم تره(3گانه) پایدارتره....قطعا همینه...)) داداش شما اول در مورد پیوند صحبت میکنی بعدش در مورد سطح انرژی کل مولکول؟😊 بله چیزی که در مورد سطح انرژی یه مولکول گفتید درسته به یه مولکول هرچقدر انرژی بدیم از حالت پایداری خارج میشه چون همیشه باید تو کم ترین سطح انرژی باشه. شما وقتی در مورد پیوند صحبت میکنی باید در مورد انرژی پیوند بحث کنی نه سطح انرژی 😊 تعریف کتاب درسی: انرژی پیوند:انرژی لازم برای شکستن پیوند کووالانسی و تولید اتم های جدا از هم است و اغلب با طول پیوند رابطه عکس دارد. معنیش اینه که هرچقدر تعداد پیوند بین دو اتم بیشتر باشه یعنی محکم تر باشه انرژی بیشتری برای جدا کردن دو اتم لازمه یعنی عنصر پایدار تره یعنی انرژی پیوند با پایداری رابطه مستقیم داره در ضمن دلیل پایداری گرافیت رو بخون خودت یه بار,چون در طبیعت بیشتر یافت میشه آنتالپی تشکیلش رو صفر میگیریم؟ 😊😊 دلیل پایداری گرافیت داشتن پیوند 2 گانه کربن-کربن هست که به صورت هیبرید رزونانس در گرافیت وجود داره یعنی انرژی پیوند بالایی داره درحالی که تو الماس هر اتم کربن پیوند یگانه داره و انرژی پیوند کمتره (طول پیوند در گرافیت:142pm طول پیوند در الماس:154pm) بخاطر همین هست که به صورت قراردادی آنتالپی تشکیل گرافیت 0 در نظر گرفته میشه چون اتم کربن در این حالت تو پایین ترین سطح انرژیه و الماس رو نسبت به گرافیت عدد 1/9 رو بهش دادن. :x: با قاطعیت:x:
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    31 بازدیدها
  • سوال؟؟؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    Reza.TahR
    جواب رو من به دست آوردم \(10^{-3}\)×\(1/8\) اگه درسته بگو تا توضیح بدم