Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • ضعف در شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    Taha YousefzadehT
    سلام خسته نباشید . ببخشید بچه ها میشه من رو برای درس شیمی راهنمایی کنید؟ همه درسام درصد هاش خوبه ولی شیمی خیلی خیلی بده ،در حدی که برای آزمون فقط حفظیات میخونم و فقط حفظی ها رو میزنم، و تو مسائل خیلی ضعف دارم بنظرتون چه کاری انجام بدم؟ من خودم فکر کردم که شیمی رو از پایه آغاز کنم و به بودجه قلم چی کار نگیرم، یعنی از پایه بشینیم استوکیومتری و محلول ها و .... بخونم با قلم چی پیش برم ، چون معلممون هم سرعت تدریسش پایینه از اول سال تا الان به ph رسیدن . فقط بچه ها فرصت ویدیو دیدن ندارم اگه میشه ویدیو نگید🙏🌺 منابعی هم که دارم :دهم میکرو _ یازدهم الگو _ دوازدهم خیلی سبز_ مسائل خیلی سبز
  • پیش‌نیاز فصل ۱ و ۲ شیمی دوازدهم

حل نشده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @آتنا-جلالی سلام فصل 3 یازدهم فصل3 دهم
  • اسید و باز

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    امیرحسین زارعا
    @m-sina خب پس بریم کتابای درسی رو ببوسیم بزاریم کنار:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
  • ارزش سوختی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    z GheibiZ
    @nila-ys خواهش می کنم 🌹
  • شاید ساده...واکنش افزایشی گرمادهه؟

حل نشده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    Kit CatK
    @فاضل-جهانگیری-جامه-بزرگی سلام از پاسخگوییتون متشکرم ولی فکر میکنم منظور سوالم رو متوجه نشده بودید در کل با تشکر🌹
  • مسائل PH

حل نشده
    12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    508 بازدیدها
    Negin KN
    @nila-ys آها درسته ممنون❤
  • نتیجه ای من دراوردی یا علمی؟(انتالپی)

حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    Kit CatK
    سلام بر( @دانش-آموزان-آلاء / @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا / @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا / @تجربیا / @ریاضیا ) طبق چیزی که من متوجه شدم انرژی درون مواد رو اومدیم انرژی جنبشی و انرژی پتانسیل تعریف کردیم که یکی از عوامل دخیل توی انرژی پتانسیل پیوند اوناست از طرفی برای قدرت پیوندها میتونیم ترتیب زیر رو داشته باشیم: 1.دو قطبی یونی 2. هیدروژنی 3.دوقطبی-قطبی ۴.لاندون پس میتونیم مثلا بگیم انرژی پتانسیل آب نمک(با پیوند دوقطبی یونی) از انرژی پتانسی همون میزان آب خالص (دارای پیوند هیدروژنی)بیشتره؟ یا مثال هایی مشابه این رو میشه نتیجه گرفت یا نه؟🌹
  • Ppm

حل شده
    13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    S
    @sara-haghighatrad در Ppm گفته است: @sarvin-piri نه دیگ ممنونم نمیخواد زحمت بکشید من روش پاسخنامه رو سعی کردم یاد بگیرم زودترم به جواب میرسم🌸🌸 خب پس خداروشکر .
  • سوال دارم!

11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    زهرا سادات حسینیز
    @sara-haghighatrad عزیزی^_^
  • انحلال پذیری

حل شده
    9
    1
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    462 بازدیدها
    Raha NikR
    @sara-haghighatrad در انحلال پذیری گفته است: سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده توی این نمودار انحلال پذیری NANO3 توی دمای ۷۰ چقدرع؟ [image: 1636910474194-_-resized.jpg] @تجربیا @ریاضیا در دمای 70 درجه اصلا نمودار کشیده نشده و مشخصاتی در این مورد نداده
  • یون 🧪

حل شده
    12
    1
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @heydar-taherinejad 😂👍 بچه ها لطف دارن کمک میکنن . 😁🌹
  • مواد شیمیایی صنعتی از کجا باید خرید؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    29 بازدیدها
    Setare TakS
    خرید مواد شیمیایی را از کدام شرکت‌ها بخریم؟ شرکت‌های بسیاری هستند که به ارائه این محصولات مشغول هستند. اما اینکه بتوانید بهترین‌ها را انتخاب کنید کاری سخت و نیازمند تحقیق و تجربه است. شرکتی که می‌خواهید عملیات خرید بهترین مواد شیمیایی صنعتی را از آن صورت دهید؛ باید بتواند دغدغه‌های شما را برطرف کند. از این ما به شما پیشگامان شیمی را معرفی می‌کنیم. مهم‌ترین عناصر خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی یک شرکت توزیع کننده خوب باید به عناصر مهم خرید و فروش توجه کند. یکی از این عناصر زمان است که تاثیر به سزایی روی مشتری و روند تولید مشتریان می‌گذارد. در فاز صنعتی، به مواد شیمیایی اولیه گوناگونی نیاز است که با توجه به حساسیت تولیدات در صنایع مختلف از جمله صنایع تولیدی، صنایع مربوط به پوشاک، رنگ‌سازی، مواد پلاستیکی، صنایع نساجی و دیگر صنایع باید حتما از منبع معتبر تأمین گردند. با در نظر گرفتن این موضوع که هرگونه ضعف در کیفیت خرید مواد شیمیایی صنعتی می‌تواند صنایعی که آن را مورد استفاده قرار می‌دهند، تهدید کند، باید برای خرید این مواد، به طور دقیق به شناسایی محصولات پرداخته و تأمین‌کننده یا تولیدکننده‌ای را انتخاب کرد که از کیفیت و درجه خلوص مواد شیمیایی صنعتی اطمینان داشته باشیم. شرکت پیشگامان شیمی خرید مواد شیمیایی را در ایران به عهده دارد که مواد وارد شده از بهترین کیفیت برخوردارند: https://irchem.ir/
  • شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    Amin Ali AkbariA
    @ali-parmah مثلا یه ظرف خالی از هوا داریم جرم ظرف رو قبلا اندازه گرفتیم بر فرض میایم گاز هیدروژن وارد ظرف میکنیم بعد روی ترازو قرار میدیم و عددی که نشون میده رو از جرم ظرف کم میکنیم عددی که به دست میاد میشه جرم هیدروژن حالا شما میگی جرم هیدروژن هجده گرم هست یعنی هجده گرم گاز هیدروژن توی اون ظرفه
  • شیمی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    H
    @ali-parmah باید بگید x مول بر گرم ینی هر یه مول (شیش ممیز دو صدم ضربدر ۱۰ به توان ۲۳) ذره فلان چیز ، x گرمه مثلا میتواند بگید یه مول خرما ، ۸۰۰۰۰۰ گرمه 😐😂 اونموقع جرم مولی خرما میشه ۸۰۰۰۰۰ گرم بر مول
  • حل تست به همراه راه حل

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    Nila YSN
    @amir-reza-8 من عکس فرستاده نمیشه برام ولی بهتون توضیح میدم یه اتن بکشید یعنی CH2=CH2 هر کربنش دوتا H بهش وصله سری اول به جای دو تا هیدروژناشون به هر کربن یه متیل بدین یه اتیل طوری که هر دو کربن هم به اتیل وصل باشن هم به متیل بعد پیوند دوگانه رو تبدیل به یگانه کنین و به جاش یه هیدروژن به هر کربن بدین بعد که الکان رو نامگذاری کنید میشه ۳و۴دی متیل هگزان سری بعد دوباره همون اتن رو بکشین این بار به یکی از کربنا دوتا اتیل وصل کنین از بالا و پایین به اون یکی کربن دوتا متیل وصل کنین از بالا و پایین بعد دوباره پیوند دوگانه رو یگانه کنین و به هر کربن یه هیدروژن بدین وقتی نامگذاری کنید میشه ۳اتیل۲متیل پنتان این روش اوله روش دوم اینه که وقتی فهمیدین الف درسته میفهمین مولکولمون هشت تا کربن داره درحالی که ت ۹تا کربن داره پس همینجا ت میره کنار و اگه ب رو ببینین متوجه میشین تو یه پنتان متیل اگه شماره ش ۴باشه درحالی که اتیل شماره ش ۳ هست غلطه چون اونوقت نامگذاری از سمت متیل می بود و ۲ متیل درست بود نه ۴متیل!! پس ب هم رد میشه
  • مسائل ph

حل نشده
    2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    S
    @yeganeh-fallah در مسائل ph گفته است: [image: 1636383700350-1636383678677-1969035709-resized.jpg] @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-شیمی سلام خدمت شما من جواب رو ۳.۲ گرم اوردم لطفا پاسخ نامه رو چک کنین بگین کردم گزینه رو زده .که پاسخ رو خدمتتون بفرستم چون من به کتاب دسترسی ندارم که بدونم کدوم گزینه رو درست زده .
  • موضوع حذف شده است!

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • تفاوت درجه یونش و ثابت یونش

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @asiyeh-mallahi-kongi در تفاوت درجه یونش و ثابت یونش گفته است: @sarvin-piri ممنون از شما دوست عزیز 😍🤗🌹🌹 خواهش میکنم 😘
  • مسائل

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    Sara_RS
    @ana-kamali خواهش میکنم🌸