Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • شیمی سرعت واکنش

شیمی شیمی2 همیار شیمی یازدهم تجربی دانش آموزان آلا
    6
    2
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    485 بازدیدها
    Amin RmA
    @sara-hatami خواهش میکنم.
  • شیمی دهم فصل3

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    81Sobhan8
    @ریحانه-جهانگیری 890) میزان انحلال پذیری گاز ها در آب به دو عامل بستگی داره الف ) قطبی بودن : همون جمله معروف شبیه شبیه را در خود حل میکنه ب ) جرم و حجم مولکولی : هرچه حجم و جرم مولکول های گازی بیشتر باشه امکان ایجاد نیرو های بین مولکولی قوی تری با آب داره بر این اساس مقایسشون میشه CO2 >NO >O2 >N2
  • شیمی دهم

12
    1
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    81Sobhan8
    @ریحانه-جهانگیری 940 ) گ 4 : توی همه ی روش های تصیفه آب آلودگی عبور میکنه آلودگی مشترک تو همشون میکروب ها هست تو تقطیر ترکیب های آلی فرار هم وارد آب تصیفه شده میشن بقیه گزینه های به عنوان ی گزاره درست یادشون بگیر ی چیز دیگه. قبل مصرف به آب کلر میزنن برا از بین رفتن میکروب ها
  • درخواست جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر

منتقل شده
    23
    4 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    920 بازدیدها
    romisaR
    @abolfazl-mousavi در درخواست جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر گفته است: @amir-hojjati در درخواست جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر گفته است: سلام ببخشید اگه کسی جزوه ی تدریسی شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو داره لطف کنه برام بفرسته اگه نه از تیم آلاء تقاضا دارم این جزوه رو لطفا برای ما تهیه کنه و حداقل برای خرید بین جزوه های دیگه بزارن چون دست نویس کردن زمان زیادی میبره با تشکر @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا سلام . من سه جزوه دارم ،ولی تعداد صفحاتش خیلی زیاد است سلام میتونید از اپلیکیشن Tap scanner استفاده کنید راحت میشه همه ی عکس ها رو با کیفیت دلخواه تبدیل به پی دی اف کرد و صفحه رو هم روشن کرد
  • اصل لوشاتلیه

حل شده
    7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    Sara_RS
    @kosar-mortazavi خداروشکر که براتون مفید بوده😍🌸
  • ناپایداری NO و No2

حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    Sara_RS
    @ابوالفضل-ریسی @sania-Andiravan @kosar-mottaghi ممنونم🌸
  • شعاع اتمی

حل شده
    3
    1
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    _Mitra__
    @81sobhan ممنون متوجه شدم 🌸
  • فصل ۴ دوازدهم

حل شده
    5
    2
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    Sara_RS
    @احمد-قادری نه متوجه شدم عالی بود 😀🌸
  • آبکافت استر و پلی استر و پلی آمید

@شیمی
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    812 بازدیدها
    سید ابوالفضل مصطفوی اصفهانیس
    ممنون
  • مشکل در درک متن سوال

حل شده
    23
    1
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    Sara_RS
    @احمد-قادری خواهش میکنم🌸
  • اصل لوشاتلیه (تغییر غلظت)

حل شده
    7
    2
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    M
    @sara-haghighatrad :folded_hands: :hibiscus:
  • سوالات کنکور شیمی گواه

یک نکته به تو
    3
    6 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @abolfazl-mousavi در سوالات کنکور شیمی گواه گفته است: سلام . 🟣🟣🟣🟣🟣چند روزی هست سوالات گواه رو در آزمون قلم چی دیدم ، تصمیم گرفتم برای آزمون پیش رو سوالات کنکور رو بزارم که سر آزمون انشالله درصد خوبی رو کسب کنید🔴🔴🔴🔴 fasl3_shimi_test.pdf موفق باشید 🤩🤩🤩🤩💐💐💐 لطفا جواب ها را حفظ نکنید ، حتی سر جلسه هم حلشون کنید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
  • پلی استر/نامگذاری

@سوال کنکوری @یازدهم @
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    mohmmadreza asghariM
    سلام.چجوری فرمول استر هارو بنویسیم که بیشترین حلالیت در آب و بیشترین جرم مولی رو داشته باشه؟
  • شيمي دهم

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @ریحانه-جهانگیری در شيمي دهم گفته است: [image: 1619525253135-img_-_.png] ۸۸۳)گزینه ۳ چون هر مول AlF3 یک مول Al سه مثبت و سه مول Fمنفی میده⬅گزینه۳✅ ۸۸۴)گزینه های ۱ و ۲و ۴ انحلال مولکولی ‌و گزینه ۳ انحلال یونی داره ⬅گزینه ۳✅ ۸۸۵) هر مول NH۴)3 P) سه مول NH4 مثبت و یک مول Pسه بار منفی ایجاد میکنه⬅گزینه۱✅
  • شیمی دهم فصل3

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @ریحانه-جهانگیری در شیمی دهم فصل3 گفته است: [image: 1619444906038-img_-_.png] تست ۸۶۸)ترکیب آمونیوم کلرید و سدیم سولفید یونی و بقیه مولکولی هست ⬅گزینه ۴ ۸۶۹)گشتاور دو قطبی هگزان=صفر ⬅در میدان الکتریکی جهت گیری نمی کند↩گزینه ۱
  • مسئله سرعت

حل شده
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    احمد قادریا
    @sara-haghighatrad خواهش می کنم 🌼🌼🌼
  • صفر تا صد شیمی دهم فصل سه

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    Fa FaF
    @abolfazl-mousavi مثل اینکه چاره ای نیست همین کارو میکنم ممنون 🙏🌼
  • آنیون های چند اتمی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    ANA KamaliA
    ممنون
  • یون های چند اتمی

1
    10 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    shayan jafariS
    سلام نمیدونم همچین تاپیکی داشتیم یا نه ولی تصمیم گرفتم تو یه پست یون های چند اتمی رو جمع کنم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره و اگه چیزی از قلم افتاد بی زحمت اضافه کنین نیتروژن دار ها : نیترات : (-)NO3 نیتریت : (-)NO2 آزید : (-)N3 آمونیوم : (+)NH4 کربن دار ها : کربنات : (-2)CO3 هیدروژن کربنات : (-)HCO3 سیانید : (-)CN فسفر دار ها : فسفات : (-3)PO4 هیدروژن فسفات : (-2)HPO4 دی هیدروژن فسفات : (-)H2PO4 فسفیت : (-3)PO3 هیدروژن فسفیت : (-2)HPO3 دی هیدروژن فسفیت : (-)H2PO3 اکسیژن دار ها : هیدروکسید : (-)OH پر اکسید : (-2)O2 گوگرد دار ها : سولفات : (-2)SO4 هیدروژن سولفات : (-)HSO4 سولفیت : (-2)SO3 هیدروژن سولفیت : (-)HSO3 منگنز دار ها پر منگنات : (-)MnO4 منگنات : (-2)Mno4 کروم دار ها کرومات : (-2)Cro4 دی کرومات : (-2)Cr2O7 کلر دار ها : پرکلرات : (-)ClO4 کلرات : (-)ClO3 کلریت : (-)ClO2 هیپوکلریت : (-)ClO یه سری ها فرا تر از کتابن و فکر میکنم چیزی خارج از اینا نمونده باشه @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-همخوانی @انسانیا @ریاضیا
  • مسئله سرعت

حل شده
    23
    2
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    OpalO
    @sara-haghighatrad سلامت باشی پیش میاد🌹🕊️