Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • محلولهای خنثی

شیمی3
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    H_RH
    @amir-siavsh جوابتون رو گفتم باید ببینیم محلول نسبت به حالت قبلش اسید یا باز قوی تری شده یا نه اگر شده پس رسانایی بیشتر ولی تا اونجایی که میدونم کمتر میشه پس نسبت به حالت قبلش کمتر میشه
  • رسانایی محلول در خنثی شدن

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    Amir SiavshA
    Amir SiavshAmir Siavsh دانش آموزان آلاء حدود ۴ ساعت پیش سلام وقتی به یک مثلا محلول اسیدی محلول بازی اضافه میکنیم رسانایی تاقبل از خنثی شدن چطور تغییر میکنه؟ ثابت میمونه یا کمی افزایش پیدا می‌کنه اگه افزایش پیدا می‌کنه چرا و چطور؟
  • خواندن شیمی با کتاب مبتکران

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    Mhd AM
    @elham650 واسه‌همه‌اینجوری‌نیست‌بعضی‌ها با‌درسنامه‌مطالب‌بهتر‌براشون‌جا‌میوفته همچنین‌به‌نظرم‌درسنامه‌وقت‌کمتری‌میگیره و‌سریع‌تر‌میتونی‌بری‌سر‌تست‌ها
  • یه سوال از شیمی دهم مشگل دارم😐

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    SINA .rS
    یه چیزی رو توی سوال نگفتی که اتم خنثی است یا نه. ولی با فرض که خنثی باشد... تعداد الکترون برابر با پروتپن هاست. گفتی توی زیر لایه با عدد کوانتومی ۲ ، ۶ عدد الکترون هست. از نحوه بیان سوال فهمیدم باید زیر لایه سوم همون زیر لایه اخره. البته یه راه ناجور تری هم داره که ولش کن. اگه خواستی بگم بگو. حالا که توی لایه ۳ زیر لایه سوم ۶ تا داره... اولا وقتی گفته ۶ تا توی زیر لایه سوم داره خیالمون راحته که عضو عنا صر های استثنا نیستند (کروم و مس و...) دوما پس ارایشش اینه 1s2,2s2,2p6,3s2,3p6,3d6,4s2 نکته! اول ۴s الکترون میگیره بعد اولین الکترون که بره توی زیر لایه 3d انرژی 3d بیشتر میشه. حالا جمع الکترون ها ۲۶ تا شد😉
  • شیمی 3 فصل 2

8
    1
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @bahar-rad 💝💐✨💫🌷
  • مشکل در فیلم/شیمی یازدهم تجربی/آقای پویان نظر

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    36 بازدیدها
    ش
    با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان آلا دستتون درد نکنه که تمامی دروس رو رایگان و به بهترین وجه ممکن در اختیار همه قرار میدید میخواستم یه ایراد رو خدمتتون بگم: در فیلم چهارم شیمی یازدهم تجربی آقای حامد پویان نظر من یک ایراد به نظرم رسید در دقیقه ی ۳:۳۰ وقتی شعاع یونی کاتیون ها رو توضیح میدن خود استاد درست توضیح میدن ولی زیر شکل اشتباه نوشته شده اونجایی که نوشته: با از دست دادن الکترون تعداد زیر لایه و یا لایه های دارای الکترون کم و شعاع اتمی کاهش می‌یابد غلطه شعاع یونی کاهش می‌یابد نه شعاع اتمی با تشکر
  • درخواست جزوه شیمی۱۱

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    Asal ArabgariA
    @abolfazl-mousavi سلام میشه بفرستی اگه برات مقدوره؟
  • ضعف در فهم سوال شیمی :(

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    Masih shirdelM
    @saad-mollaei-0 ممنون حتما امتحان میکنم
  • تبدیل جرم به تعداد ذره و....

@دهمریاضی
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @gisoo-sadr سلام. استوکیومتری؟ من یک سری آموزش خوب در این خصوص دارم که براتون میفرستم اما متاسفانه نمیتونم بهتون پیام بدم: [image: 1606167360709-ea4934bc-690a-4527-a31a-266a1f1fb663-image.png]
  • سوال از فصل 2 شیمی 3

حل شده سوال درسی سوال شیمی شیمی شیمی نظام جدید شیمی کنکور
    8
    2
    7 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    505 بازدیدها
    Soheila HeidariS
    @amirreza-vafaei-moghadam خواهش می کنم 🥰
  • چگونه حل مسایل شیمی۱۲

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    bahar radB
    @na-sa البته آقای صنیعی هم خیلی قشنگ توضیح دادن من بیشتر از کلیپای ایشون استفاده کردم واسه فصل یک ی لحظه فک کردم فصل دو رو میگین
  • شیمی یازدهم آقای پویان نظر

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    ta piT
    @mohammad-m ممنونم
  • مولار؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @masih-shirdel خواهش میکنم🤗
  • سوال درس شیمی

سوال شیمی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    SuccinateS
    @مهدی-حسن-زاده سلام دوست الایی وقتی زنجیره اصلیت رو پیدا کردی و میخوای شماره گذاری کنی از اون طرف که شاخه روی یکی از کربن ها بیشتره شماره گذاری بکن حتی شاخه متیل باشه اما تویه نام گذاری و نوشتن اسم کلر یا اتیل رو باید اول بگی مثلا 5 کلرو_2،2دی متیل هپتان البته این اسم از خودم در آوردم ممکنه همچین آلکانی نداشته باشیم فقط برای ترتیب مثال زدم😁😁
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • فیلم اقای پویانفر

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    sandiiiiS
    @M-an
  • شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    اگر در مسائل از رسوب حرف زدن منظور مواد جامد است و با(s)نشان داده میشود . موفق و موید باشید
  • سوال درباره غلظت محلول های اسیدی و بازی

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    SaghiaS
    @mahdi-jafari-1 خب پس اگر متوجه شدید که هیچ اگرم هنوز مشکل دارید بزاریم بقیه بیان شاید بهتر توضیح بدن میترسم اشتباه منظورمو رسونده باشم😅
  • اشتباهه؟

شیمی2 شیمی یازدهم شیمی آلی
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    FragileF
    @taha-yousefzadeh در اشتباهه؟ گفته است: @fragile ممنون از شما🌷 خواهش میکنم🌹
  • موضوع حذف شده است!

1
    1