Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • شیمی 2. شعاع اتمی

منتقل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    S
    @faaa31 در شیمی 2. شعاع اتمی گفته است: @Mahed من نظام جدیدم .نمیدونم این کتاب چرا اینجوری گفته و گنگ کرده مفهومو ولی در کل در یک تناوب تعداد لایه های الکترونی ثابت میمونه و با افزایش پروتون و نوترون های هسته در یک تناوب حاذبه ی هسته افزایش میدا میکنه و شعاع اتمی به این علت کاهش پیدا میکنه .ینی به تعداد لایه های الکترونی در یک تناوب افزوده نمیشه و نیروی جاذبه ی هسته باعث میشه شعاع هسته کاهش پیدا کنه. @Mahed خواستم توضیح بدم دیدم ایشون کامل توضیح داده دقیقا همینه
  • شیمی2+انرژی یونش+اصل هوند و آفبا

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    ف
    @پشمک2 اصل هوند ۳ قاعده داره که یکی از اوناش بیشتر مرتبط به سوالیه که شما پرسیدید و بیان میکنه که در اوربیتال های هم تراز یک زیر لایه مثل p ، اول همشون یک الکترون می گیرند و بعد جفت میشن .
  • شیمی 2. شعاع اتمی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    pariaaaP
    @Mahed در یک گروه از بالا به پایین با افزایش عدد اتمی تعداد اوربیتال های پر شده بین هسته و الکترون های لایه بیرونی افرایش میابد. دافعه بین الکترون های درونی و بیرونی باعث دور شدن الکترون های لایه بیرونی میشود از طرفی چون این الکترون ها در فاصله دور تری از هسته قرار گرفتن تاثیر بار مثبت هسته روشون کمتر میشه که بهش میگن اثرپوششی الکترون های درونی
  • شیمی و اکاسیلسیم ❌😐

منتقل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    M
    @fatemeh_banoo اکاسیلسیم یعنی عنصری که که از لحاظ شیمیایی شبیه به سیلیسیمه پس هم گروهشه یعنی گروه 14 . عناصر گروه 14 با اکسیژن فرمول xo2 تشکیل میدن مثل co2 پس یا گزینه 3 یا 4 تعداد الکترون در لایه های اصلی از فرمول 2n2 (دو ان به توان 2) پیروی میکنه پس به ترتیب 2 - 8 - 18 - 32 -50 و ... اکترون در تراز های اصلی موجوده گزینه 3 درسته
  • سوال شیمی

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    MahhhM
    @SOBHAN-1999 خواهش
  • شیمی واکنش گرماگیر

منتقل شده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    M
    سلام دوست عزیز شما درست میگین طبق حرف کتاب و شکلی که داده است گفته ایشون کاملا نادرسته موفق باشید
  • شیمی 2: ساختاراتم

منتقل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    MahhhM
    @پشمک2 ممنون.
  • شیمی اقاجانی

قفل شده است منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    406 بازدیدها
    M
    @Mahed بله ممنون هر چند که کلاس کنکور وقت گیره دنبال صفر تا صد یا جمعبندی بودم که سریع جمعشون کنم
  • شیمی 2.. لوویس

منتقل شده
    2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    اشکان رفعتیا
    -1 زیرا نیتروژن سمت راست به اندازه لایه ظرفیتش است و نیتروژن چت 1 الکترون گرفته و لایه ظرفیت از 5 به 6 رسیده پس یعنی یک الکترون گرفته است ان الکترون جا به جا میشود تا اوربیتال خالی دهد و دو الکترون باقی مانده از نیتروژن وسطی پیوند داتیو با سمت چپی برقرار می کند
  • شیمی

قفل شده است منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    ساقیس
    @اکالیپتوس مرسی:face_blowing_a_kiss:
  • شیمی 2. ساختاراتم

منتقل شده
    143
    1 رای ها
    143 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    S
    @Mahed در شیمی 2. ساختاراتم گفته است: سلام. آلایی ها. آیا این استدلال من درسته::؟؟ زیرلایه ای که ضریب کوچکتری داره حتما به هسته نزدیکترهست وهم چنین حتما زودترپرمیشه ازالکترون.. @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ناظم @Amir-Bernousi @. @milad91 @AMIR_HOSSEIN1378 @Revival @romisa قسمت اول درسته قسمت دوم اگه طبق اصل آفبا بگیم اشتباهه ولی اگه طبق لایه بگیم ممکنه درست باشه مثلا ۳dطبق اصل آفبا بعد ۴sپر میشه اما اگه طبق لایه بگیم اول باید لایه ۳ پر بشه بعد ۴ و به همین منوال ادانه پیدا میکنه امیدوارم متوجه حرفم شده باشید
  • شیمی /قلمرو الکترونی

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    MahhhM
    @nsrin79 آها
  • لوویس . ساختار.شیمی2😢😑😕

منتقل شده
    46
    1 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MahhhM
    @Zohraam ممنون🌷💗💟💓❤
  • شیمی مهدی صنیعی طهرانی صفر تا صد کنکور (97-96)

منتقل شده
    36
    7 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    8k بازدیدها
    H
    چرا هیچ استادی محلول ها رو تدریس نکرده؟ توی صفر تا صدها که نیست،کلاس درس آقاجانی هم خیلی پراکنده ـست همه ش هم ضبط نشده
  • مسئله قانون هس

منتقل شده
    23
    1
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    685 بازدیدها
    MahhhM
    @sahar69 در مسئله قانون هس گفته است: @moosavi21 محاسباتمون درسته پاسخنامه هم همینکارا کرده ولی یهو جوابا زده ۳۶ احتمالا مشکل داره پس آره کتابه مشکل داره. @sahar69
  • شیمی 3. ترمو

منتقل شده حس تلاش وموفقیت
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    MahbubeM
    @Mahed سلام خب دما و حالت فیزیکی مواد تاثیر میذاره روی مقدار انتالپی واسه همین کتاب گفته حالت فیزیکی باید مشخص باشه.
  • آنتاپی . شیمی 3

منتقل شده
    34
    1
    0 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    romisaR
    @Mahed من یه پیشنهادی که دارم براتون اینه که از فیلمای استاد رحیمی (همایششون ) استفاده کنید و بعد از هر جلسه تست بزنید
  • ترمو. شیمی 3😂😓😢

منتقل شده
    5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    MahhhM
    @Amir-Bernousi مرسی. فهمیدم . خداخیرت بده. 😊موفق باشی. ان شاءالله کنکور98 خوب میدی . عالی
  • شیمی 3. ترمودینامیک👉👉

منتقل شده
    3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    MahhhM
    @romisa ببخشید من خیلی سبزدارم. ولی ممنون
  • تایپیک مسایل شیمی

منتقل شده
    151