Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.3k دیدگاه‌ها
  • الکترو شیمی آقاجانی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    N
    https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/
  • شیمی ۳

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    615 بازدیدها
    ب
    @javad-mahdizadeh ممنون.همچنین:) قبلا وسواس داشتم الان نه اگه دیدم سوالی رو مشکل دارم درسنامه خود آیکیو ک خیلیم کوتاه هس رو میخونم.
  • مرتبه پیوند

31
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    J
    نکته ی جالبی بود : )
  • فصل 4 شیمی 2

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    414 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @dr-bernosi ممنونم از راهنمایی تون :rose: :rose:
  • شیمی پیش

منتقل شده شیمی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    512 بازدیدها
    A
    @alirezamoradi1 ممنون داداش
  • جرم اتمی میانگین....؟!؟ راه ساده و مطمئن؟

22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    _
    @najafiali78 در جرم اتمی میانگین....؟!؟ راه ساده و مطمئن؟ گفته است: @f_ssu یه روشی هست میزارم شاید بدرتون بخوره [image: %D8%AC%D8%B1%D9%85_%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C.jpg] ولی فقط واس دو ایزوتوپ کاربرد داره دستتون درد نکنه.خیلی متشکرم.
  • سوال شیمی

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    پ
    @fbhn خواهش میکنم : )
  • شیمی 3

8
    3
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @mahdis127 آره عزیزم اشتباه شده بود بازده منظور سوال بوده
  • ساختار لوییس

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    _behnamrahmani_
    مرسی فهمیدم مشلکم کجاست🌷
  • شیمی پیش دانشگاهی

قفل شده است
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    M
    سلام ممنون از سایتون شیمی پیش دانشگاهی باتدریس آقای آقاجانی رو لطفا تو سایت به اشتراک بزارید
  • حل تست62 دوپینگ سینتیک

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    B
    @ali-k در حل تست62 دوپینگ سینتیک گفته است: پاسخ تشریحی دیگه چیه.این سوالات ذهنی حل میشن.گزینه2 وللش خودم حل کردم جواب گزینه 4 میشه
  • شیمی آقاجانی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    fatemdrF
    @esmaeil1999 نه نشده آقاجانی دیگه تو الا نیست
  • حل تستی یک عبارت

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @m_azad20 نه نمیشه خط زد
  • خوندن شيمي

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    A
    @loveyoueshghy گزینه۲ البته نظر شخصیمه. و به نظر مدیران الا که تصمیم گرفتن عوض کنن دبیر رو احترام میزارم
  • نمیدونم از کجا بخونم

شیمی آلی شیمی دوم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    MeysaaaaaamM
    @ali7878 از اینجا دانلود کن http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/ فصل 5 شیمی آلی 10 قسمت باید باشه @دانش-آموزان-آلاء
  • سینتیک(خواهش ,فوریه)

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    507 بازدیدها
    najafiali78N
    @sogand78 سلام کاری به گزینه ها ندارم ولی این تیپ زیاد حل کردم : منظور از واکنش بنیادی یعنی مرتبه ها همون ضرایبه مصرف شدن 0.1 مول A یعنی نصف شدن مولار A وچون از مرتبه 2 است سرعت واکنش می شود یک چهارم از طرفی با مصرف شدن 0.1 مول A از ماده B نیز 0.05 مصرف می شود پس غلضت و سرعت نیز بر اساس B نصف می شود پس در کل سرعت واکنش 1/8 برابر می شود امیدوارم اشتباه نکرده باشم
  • روش خواندن شیمی

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    422 بازدیدها
    A
    @dr-lila سلام مجدد. برای فصل یک و دو و سه شیمی دو خوشبختانه هم اقای صنیعی تدریسش کردن هم اقای اقاجانی ولی من از تدریس اقای اقاجانی +کتاب شیمی ۲ ایشون که توی سایت آلا هست (قسمت شیمی. بخش جزوات .کتاب شیمی۲)استفاده کردم که البته به نظر خودم و مشاورم خیلی خوب نتیجه داده برام طوری که توی اخرین ازمون قلم چی رتبم توی درس شیمی۶۳۷شد. تاکید میکنم فقط این دوتا رو استفاده کردم دیگه هیچی نه کتاب درسی (چون خودشون متن کتاب درسی رو توی کتابشون کپی کردن)نه کتاب تست اضافه فصل یک و دو سه شیمی دو میشه به ترتیب.اعداد کوانتومی. خواص تناوبی و ترکیب های یونی
  • پست های کانال تلگرام استاد آقاجانی 97

منتقل شده
    56
    3 رای ها
    56 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    Dr.LilaD
    @alireza_ysf75 ببخشید این آزمون از کجا دانلود کنم
  • صفر تا صد

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    MeysaaaaaamM
    @ali-reza-0 http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/ اینجا میتونی پیدا کنی
  • موازنه

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    T
    ببین ما میدانیم 21 درصد حجمی هوا از اکسیژن تشکیل شده،تو الان جرم هوا رو داری،برای بدست اوردن مول اکسیژن،باید جرم هوا در چگالی هوا ضرب کنی،تا حجم هوا بدست بیاری،بعد حجم هوا رو در 21 درصد ضرب،تا حجم اکسیژن رو بدست بیاری،بعد از بدست اوردن حجم اکسیژن ضربدر چگالی اکسیژن میکنی تا جرم اکسیژن بدست بیاد،بعد تقسیم بر جرم اتمی تا مول اکسیژن رو بدست بیاری،اگر عدد 29 در مثالهای قبلی بهت نداده باشه حاصلضرب چگالیها (یکی عکس)تقسیم بر جرم مولیه... امیدوارم فهمیده باشی :neutral_face: