Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • نظام قدیم یا نظام جدید کنکور بدم؟

کنکورنظام جدید
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    Z
    @milad91 ممنون
  • روش خلاصه نویسی برای شیمی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    B
    درمورد شیمی نکات حفظی متن کتاب که هیلی فرارن از نظر خودت هایلایت کن تستا رو تیپ بندی ونشان دار کن حاشیه نویسی هم به کار میاد دسته بندی مطالب تو بعضی قسمتا مثل روند تناوبی یادداشت راه حل واسه مسا ئل
  • قلم چی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    Hadi98H
    همچنین شبتون خوش
  • کنکورکلا از99حذف میشه.؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    368 بازدیدها
    Hadi98H
    @النارادمهر در کنکورکلا از99حذف میشه.؟ گفته است: برا کنکور99 از الان دارم میخونم. اونم کتابهای نظام جدید. قبل 82 دیپلم گرفتم.کنکورحذف شه. کنکور واسه رشته های پرطرفدار عمرا حذف بشه بخون فکر هیچ چیز نکن
  • مشاوره و برنامه ریزی..لطفا کمک.جواب بدین لطفاااا

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    R
    @Syner من یه برنامه میخوام که خوب باشه برا یازدهم..مثلا چند ساعت مطالعه و چه درسایی در روز و همه چی..یه برنامه کامل بعد خودم توش تغییرات میدم...تازه میخوام شروع کنم
  • خواب کافی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    mriawM
    @Sir-4r1y4 در خواب کافی گفته است: درود دوستان به نظرتون شش ساعت و نیم خواب برای یک کنکوری کافیه ؟ و ممنون میشم حداقل ساعت خواب رو بگین ک مغز بتونه دوباره فعالیت خودشو از سر بگیره و خسته نشه @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @دانش-آموزان-آلاء سلام دوست عزیز برای این که بتونی ساعت خوابتو درست تنظیم کنی این سایتی که میزارمو ببین https://sleepyti.me/ ساعتی که صبح میخوای بیدار بشی رو بهش بده،ساعتی که باید بخوابی تا سرحال بیدار بشی رو بهت میده
  • مشکلات کوچک ولی موثر در مرور تست ها

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    romisaR
    مگه جوابو توو کتاب علامت میزنید ؟ :| من فقط نشاندار میکردم که مثلا این تستو اشتباه حل کردم اون یکی رو درست و این تست مهمه یا .....
  • بی حوصلگی برای درس خواندن

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    baghaeiB
    سلام ، سال یازدهم ریاضی ام ولی حوصله درس خواندن ندارم ، و خیلی زود از درس خسته میشم . و بیشتر اوقات بی انگیزه ای محض ام . چه راهکاری برای این مشکل دارید ؟
  • تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان.تو رو خدا کمکم کنید.

منتقل شده
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    361 بازدیدها
    MahbubeM
    نتیجه اش کی میاد؟کسی میدونه؟
  • زمان لازم برای هر فصل شیمی نظام قدیم..!

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    خانومخ
    @پشمک فدامدا عزیزمممم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
  • معافیت تحصیلی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    B
    سلام من معافیت تحصیلیم تا ۱۳۹۷.۱۱.۱ هستش میتونم بهمن ماه دانشگاه ازاد ثبت نام کنم؟؟
  • اینترنت رایگان

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    for.everF
    این اینترنت رایگان اصن چی هستش؟راجبش کی میدونه؟بگید لدفا؟اصن سردر نمیارم. تشکر😀
  • بی انگیزگی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    م
    .من پشت کنکوری ام پارسال کنکور تجربی دادم و امسال می خوام کنکور ریاضی بدم. این روز ها اصلا انگیزه ای برای درس خوندن ندارم دست و پا شکسته مطالعه دارم و هر روزی که می گذرد استرس من بیشتر میشه از این بابت که به کنکور نزدیک میشیم و من چیزی یاد ندارم
  • مشاوره برنامه ریزی تست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    marylbM
    @hani80 سلام. اینکه چه مقدار زمانی برای یه مبحث بزارید بستگی به پایه درسی شما داره. شاید شما بتونید یه مبحث رو زودتر از بقیه ببندید یا نه. بنابراین باید شناخت درستی از موقعیت درسی خود داشته باشید. سعی کنید هر مبحث رو به باکس های کوچک تر تقسیم کنید اینطوری در زمانهای بیشتری با یک مبحث درگیر میشید که این به نفع شماست. در مورد تست زدن هم لزومی به زدن تست ها در مدت زمان کوتاه ندارید یعنی تستها رو فله ای نزنید . تستها رو هم به باکس های کوچک تقسیم کنید و در زمانهای متفاوت بزنید. زدن تست به صورت پوششی رو هم در اولویت خود قرار بدین. یعنی تستهای حل شده ای که به نظرتون ارزش دارند، تستهایی که در آزمونها حل نکردید و ... رو در حل تست خود قرار بدین. با این روش هم تعداد تستهای حل شده در طول روزتون افزایش پیدا میکنه و هم اینکه یه مبحث رو به طور متناوب میتونید مرور کنید بدون اینکه فشار خاصی به شما وارد بشه.
  • انتخاب رشته(فوق)

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    441 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @نگین-سردار بله برای فوق:)
  • معلم

😔😔😔
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    خانومخ
    سلام دوست عزیزم (: این طور که مشخصه شما نظام جدید هستید :disappointed_face: و امسال علاوه بر امتحان نهایی کنکور رو هم در پیش دارید که نشون میده سال فوق العاده مهمی رو پیش رو دارید (البته این حس من بود !) میخوام بگم که من دقیقا حس شما رو سال قبل تجربه کردم :confounded_face: دقیقا یک معلم بسیار بداخلاق و دقیقا در درس ریاضی !!! دوست عزیزم من سال قبل به خاطر صدمات روحی که به خاطر جنگ و دعوا با معلم بداخلاق (و البته کمی هم بی سواد) نداشتم نه تنها به زدن تبصره تو این درس مجبور شدم:pouting_face: بلکه در کنکور 97 فقط 4% ریاضی زدم .. پس اگر نظر منی که ی سال این تجربه آزارم داده میپرسی:face_with_steam_from_nose: اول از همه باید ازت بپرسم که سواد مهلم ریاضی تون در چ حده؟؟:thinking_face: مثلا شما فقط با زفتار زورگو بودنش مشکل داری یا تدریسش خوبه؟؟؟ ببین من بیشتر از اخلاق نوع تدریس برام مهمه :cat_face_with_wry_smile: .اگر معلم قوی از نظر تدریس و سواد خوبه به این فکر کن که ریاضی یک درس تخصصیه و میتونی تو غیر حضوری همونقدر که سرکلاس بار علمی داشت تو خونه یا کلاس های کنکور یا حتی همین سایت اموزشت رو کامل کنی ؟ و در اخر توصیه ام اینه که نزاری چیزی روی روحیت اثر بزاره و کمی محکم تر با اخلاق و خصوصیات بقیه کنار بیا عزیزم . امیدوارم موفق باشی ببخشید اگه متن زیاد شد :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
  • پیش نیاز

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @Sir-4r1y4 در مورد ریاضی تقریبا میشه گفته مثل زنجیره تمام دروس به هم متصلن و نمیشه خذف کرد شاید مباحثی مثل ماتریس یا امار و احتمالات رو راحتتر بشه از خیرش گذشت ولی الان برای حذف مبحث زوده بحث ها به این صورت به هم متصل میشن: لگاریتم >> تصاعد و دنباله >> معادله>>حد>> مشتق>> انتگرال
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    romisaR
    به نظرم زیست درسی نیست که بخواید جاییشو حذف کنید کلا فصل یک دو سه سال دوم که پایست و همه جا به کار میاد و اول از همه خونده بشه بقیش هم جانوری / انسان / ژنتیک که البته متنش مهمه و توو انسان ترکیبی میاد / گیاهی / یه سری فصلای حفظی و.... شاید بشه مسائل ژنتیکو گیاهی رو حذف کرد که اونم توصیه نمی کنم اما بقیه رو حتما بخونید
  • برنامه برای زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    R
    @romisa مچکرم از لظففففت :*