Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • چند سوال شیمی

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    811 بازدیدها
    M.ba78M
    @alireza507 در چند سوال شیمی گفته است: @m-bahrami1378 در چند سوال شیمی گفته است: @_maryam_ در چند سوال شیمی گفته است: @m-bahrami1378 شما نوشتی فسفر پنج اکسید بعد فرمول زدی فسفر و‌کلرید الان منظورتون کدوم هس؟ وای ببخشید اشتباه تایپیه منظورم همون p5o10 هست فسفر 5 اکسید میشه P4O10 واکنش تهیشم اینه P4+O2=P4O10 چرا اینهمه برا یه سوال سوتی دادم:face_with_tears_of_joy: اره اره منظورم همون p4o10 هستش:face_with_tears_of_joy: :smiling_face: ممنونم از شما:slightly_smiling_face:
  • زیست نظام قدیم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    N
    @Khanoome-romisa 😘😘😘😘😘😘
  • فیزیک نظام قدیم

منتقل شده
    22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    694 بازدیدها
    N
    @احمدرضا-عزیزی کارخوبی میکنید
  • هر هفته چند فصل یا درس ادبیات باید خوند؟!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    nsrin79N
    @همیار
  • نیازمند به مشاور یا پشت کنکور با تجربه :(

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    hildaH
    @HadiDoaei سلام میشه بگید از کی شروع کردین برای درس خوندن
  • لطفانظربدین ممنون

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    H
    سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم .من دانشجوی رشته شیمی هستم میخوام کنکور99شرکت کنم فقط هم دارومیخوام امانمیدونم ازکجاشروع کنم خیلی میترسم اشتباه کنم اصلااینکارشدنی هست یان
  • فیزیک نظام جدید

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    ا
    سلام و خسته نباشید عذر میخوام بنده کنکوری نظام قدیم هستم به نظر شما میتونم فیلم های اموزشی فیزیک نظام جدید رو ببینم؟؟؟
  • مشکل در زمان بندی برای مطالعه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    H
    توو این تاپیک یه سری مقاله و فایل صوتی هست که روش برنامه ریزی به صورت کامل توضیح داده شده امیدوارم به دردتون بخوره https://forum.alaatv.com/topic/7255/برنامه-درسی/15
  • فیزیک رو از کجا شروع کنم؟!نظام قدیم تجربی

منتقل شده
    19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    544 بازدیدها
    N
    @sbr-abasi ممنونم❤
  • کنکور و تالیفی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    mahrokhM
    @moein_alizadeh مرسی
  • help me :|

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    sonicS
    @Elimoon مرسی ازت :) ما میتونیم :flexed_biceps_medium-light_skin_tone:
  • ترتیب سوالات

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    romisaR
    @mahrokh مضربی هم با ترتیب تستا پیش میریم دیگه
  • زرد عپومی و اختصاصی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    romisaR
    @mahrokh در مورد این روش آخرای اسفند هرکی بخواد زودترم میشه میری یه آزمون میگیری از خودت اپن تایم بعدش میبینی کجاها یادت رفته ولی خونده بودی میری اول از همه همونا رو میخونی و تست میزنی و مسلط میشی بعدمیری سراغ نخونده ها
  • دوازدهم تجربی چطوری در کنار مدرسه ودروس دوازدهم دروس پایه رو مرور میکنید

21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    H
    @Khanoome-romisa مبتکران گرفتم ولی اشکالم تو ترجمس البته الان شروع کردم به خوندن واژه نامه
  • سردشدن نسبت به درس خوندن

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    746 بازدیدها
    خانومخ
    @fatemeh_banoo در سردشدن نسبت به درس خوندن گفته است: سلام ... حال شمارو کاملا درک میکنم و میفهمم چ حسی دارید .. اول از همه میخوام بگم که تعیین هدف و حتی تنها برنامه ریزی 100 % تضمین کننده راه موفقیت شما نیست این که شما بهترین برنامه رو بچینید اما بهش عمل نکنید یا اینکه حتی تو ذهنتون هدفتون پزشکی یا هرچیز دیگه ای باشه لزوما باعث درس خوندن شما نمیشه ! بلکه درس خوندن و تلاش شماس که شمارو به هدف میرسونه . شما باید الان هدفت خوب درس خوندن باشه هدف نمرات خوب و معدل خوب باشه ! اینجوری میتونی انگیزه بگیری دوم باید ببینی چه چیزی تو رو سرد کرده نسبت به درس خوندن . گاهی وقتا مشکلات و مباحث خارج از درس افسردگی حتی سبک زندگی میزان خواب و دوستان و اطرافیان به شدت تاثیر میزارن . شاید با ی ساعت خواب مشخص با عوض کردن محل مطالعه سبک خوندن و یا شیوه ازمون و خطا بشه ی جرقه زده بشه تا شمارو به حرکت وادار کنه اگر 100 تا مقاله انگیزشی بخونی یا با موفق ترین ادم های جهان هم حرف بزنی اما خودت ی قدم برای تغییر برنداری عملا هیچ فایده ای نداره ! سوم سعی نکنید هدف یا برنامه ریزی خلی سنگین برای ابتدای راه بردارید !! چون به سرعت زده میشید با تایم زمانی پایین با توجه به مدرسه درس بخونید مثبت فکر کنید و توصیه میکنم هیچ وقت خودت رو با کسی مقایسه نکن . با دوستت با دختر خالت یا شاگرد اول کلاس هرکس ی میزان پیشرفت میکنه و ربطی به کسه دیگه نداره تو فقط باید با دختر بی انگیزه درونت مبارزه کنی درمورد خانواده هم باید بگم که خانواده کمتر از شرایط درس خوندن و روحیه ما خبر دارن . اما وقتی تلاش و شادابی و برنامه ریزی درست شمارو ببینن بهت افتخار هم میکنن . امیدوارم از موقعی که این پیام رو خوندی شروع کنی به حرکت کردن .. موفق باشی :face_blowing_a_kiss: :winking_face: @mhilda
  • دور دنیا در ۴ساعت با زرد قلم چی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    sonicS
    قلم خلاصه هر کنکور و نکات مهمشو اول پاسخنامه کنکور مینویسه ولی فک کنم دور دنیا این موردو نداشته باشه . پاسخ نامه قلم کاملتره نسبت به دور دنیا
  • سلام دوستان لطفا کمکم کنید

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    304 بازدیدها
    فااطمهف
    سلام عنوان تاپیک باید از متن پست کوتاه تر باشه عنوان تاپیکتون ویرایش شد
  • به یک عدد ادیب دان خفن در عرصه ادبیات کنکور نیازمندم!

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    صوفیص
    اصولا ادیب یعنی کسی که ادبیات میداند ادیب دان حشو است عزیزان دل:face_with_tears_of_joy:
  • عدم تمرکز و ناتوانی در حفظ کردن

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    301 بازدیدها
    romisaR
    سلام در مورد اینکه مثلا توو امتحانا منفی رو مثبت مینوشتی و .. یه راه حلش توو امتحانای تشریحی واسه خودم این بود که قبل اینکه برگمو تحویل بدم چن بار سوالا و جوابا رو چک میکردم اینکه سرکلاس یه مدت ممکنه حواست از حرفای معلم پرت شه طبیعیه و واسه همه حتی خود من هم پیش اومده اما کم و زیاد داره که راه حلاش از نظرم اینه که با دبیر توو کلاس مشارکت داشته باشی ازش سوال بپرسی یا جایی رو متوجه نشدی البته خیلی کم بگی میشه خانوم اینو دوباره توضیح بدید این جاشو متوجه نشدم یا مثلا به دوستت بگی بپرسه اگه خودت زیاد سوال پرسیدی و روت نمیشه و ..... من خودم بیشتر مطلبو درک میکردم تا اینکه بخوام حفظش کنم و حفظیاتم زیاد خوب نبود ما برای مطالب حفظی هم پیشنهاد میکنم مطالب مختلف و حتی بی ربط رو هم بهم ربط بدی یا چیزای خنده دار و حتی جالب برا خودت بسازی یا رمزگذاری کنی و مرور مطالب حفظی هم خیلی کمکت میکنه مخصوصا اگه پیوسته یعنی با تعداد روز بیشتر و ساعت کمتر باشه خیلی خوبه و اینکه دیگه سعی کن اطلاعاتی که از قبل داری توو ذهنت حالا علمی یا شاید هم غیرعلمی با اطلاعات جدید وصل کنی ماندگاریش طولانی تره و یه سری چیزا رو با خلاقیت ذهنی توو ذهنت برای همیشه ماندگار کن مثلا من یادمه سعدی رو گذاشتم قرن 7 به خاطر اون عین وسطش س**%(#ff0000)[ع]**دی که پایینشو به هفت تشبیه کردم یا حافظ اون ح رو بالاشو به هشت که قرن هشتش کردم اما این رمزا رو هم باید مرور کنی تا یادت بمونه یا اینکه یه مثال از تاریخ ادبیات که میگفتن یحیی دولت آبادی یه نامزد داشته که اسمش شهرزاد بوده و اینطوری اثر و نویسندش رو بهم مربوط میکردن یه مثال دیگه اینکه دبیر زمین ما خیلی خوب بود ولی چه فایده که زمین توو کنکور زیاد تاثیر نداشت ولی درساشو با مثالای جالب میگفت مثلا میگفت بچه ها دیدید که برنجو میخواید دم بذارید نمیدونم وسطش برای دم کردنتووش چنگال میزنید تا فضا ایجاد شه یا اینکه آبه داره جوش میکنه یه حبابایی تشکیل میشه بعد اونو میومد به اون مبحثی که داشت درس میداد مربوط میکرد :| و اینگونه بود که ما با مطالب حفظی یا با روش های خودمون یا بقیه بیشتر خو میگرفتیم و یادمون بود امیدوارم روش های جالب و جدیدی خودت کشف کنی و به ماهم بگی :) موفق باشی
  • به دنبال رقیب

49
    4 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    981 بازدیدها
    Z
    سلام.موافقم.اگه بشه یه گروه تو تلگرام تشکیل بدیم که جزوه ی خوب یا سوالاتمونو هم به اشتراک بذاریم. من تجربی نظام قدیمم