Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • برنامه ریزی تحصیلی

برنامه ریزی نحوه مطالعه برنامه
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    875 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام فیلمای آقای امینی راد واقعا خوبن بشین یه چند جلسشو ببین خوشت میاد ازش این جلسه دومشه : https://sanatisharif.ir/c/6319 بقییه جلسه هاشم دوست داشتی ببین
  • برنامه ریزی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    MahbubeM
    @FatiJoooooni http://www.alirezael.ir/ این ادرس سایتشونه احتمال زیاد ویس هاشونو گزاشتن رو سایت سایتشون برامن باز نشد حالا ایشالله برات بازبشه. خودمم این شرایطو ندارم حالا شاید بچه های دیگه بتونن ازشون سوال کنین حتما... اینجوری که میگین انگار میخاین برین یازدهم ...ازاین نصفه شهریور خیلی استفاده کنین حالا اگه واسه یازدهم پیش نیازی لازم هست اونو رو بخونین که خاطرتون از دهم راحت باشه... من هرکاری ازدستم بربیاد انجام میدم عزیزم
  • مشاورحضوری یاتلفنی

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    600 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام فک کنم فیلمای مشاوره ای آلا رو هم ببینی خوبه شاید به دردت خورد مال آقای امینی راده جلسه 1 ( مدیریت آزمون تشریحی ) https://sanatisharif.ir/c/6320 بسته به نیازت بقییه جلسه ها رو هم ببین ( با هر کدوم حال کردی همونو ببین :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: )
  • پکیج شتاب

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    elhame.HE
    @avin_r اخه اینا مجازیه.نه سابقه کاری دارن نه چیزی اصلا معلوم نیس قانونی باشن بجای این چرت و پرتا.بشین یه برنامه خوب بنویس براخودت بشین بخون یا میتونی از یه مشاور خوب حضوری استفاده کنی.یا ازاون بهتر فیلمای مشاوره ای اقای امینی راد و ببین
  • سوابق تحصیلی به کجا رسید بلاخره/

منتقل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    518 بازدیدها
    999
    17شهریور تصمیم نهایی گرفته میشه به احتمال بالا مثبت
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
  • نحوه ی مطالعه ی فیزیک

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    C
    @njzamin من سال قبل از نوسان به بعد و اینه ها رو خوندم البته بقیه ی فصلاروهم خوندم ولی نتونستم بعدازعید جمع کنم برا همین تعداد فصلا کم شد الان به نظرتون از چه فصلی شروع کنم که زده نشم و بتونم تا اخر جمع و جورش کنم؟همیشه بعداز درسنامه هایی که میخونم میتونم بیشتر تستارو بزنم ولی بعداز اینکه چنتا فصل پشت سرهم خوندم فصلای اولی رو یادم میره اگه درمورد اینکه چجوری تو برنامم بزارمش و مرور کنم هم توضیح بدین ممنون میشم
  • کنکور مجدد

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    999
    @s-amir-r در کنکور مجدد گفته است: سلام فک کنم چون دیپلمت نظام قدیمه کنکور هم باید نظام قدیم بدی حالا باز از یکی که تو این مسایل آگاهه بپرس فعلا هیچ کی نمیدونه سنجش باید بگه خیلی چیزارو....
  • عدم تمرکز حین مطالعه

منتقل شده
    16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    870 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام یه بنده خدایی میگفت وقتی اینجوری میشی پنج دقیقه درس بخون بعدش سی ثانیه الی یک دقیقه استراحت کن ( یعنی دیگه درس نخون و مغزتو خالی کن و به چیزای غیر از درس فکر کن ) من که حس کردم وقت تلف کردنه و اجراش نکردم اما شاید برا شما مفید باشه موفق باشی :red_heart:
  • چگونه همت خود را برای مطالعه افزایش دهیم؟

انگیزشی
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    674 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام من وقتی حس درس خوندن ندارم میریم تو اتاق کتابا رو نگاه میکنم . همینجوری نگاه میکنم :face_without_mouth: بالاخره دلم یکی ازونا رو میخواد . اونو برمیدارم و شروع می کنم . بعد جاشو توی برنامه با درس اون ساعت عوض میکنم . (حتما عوض کنید یه وقت یه درسو زیاد نخونید یه درسو خیلی کم:face_with_tears_of_joy: )خداوکییییلی خیییلی جوابه:smiling_face_with_open_mouth: حداقل برا من که نتیجه میده شما هم تست کنید ایشالا جواب میده :smiling_face_with_heart-eyes:
  • معرفیِ مشاور و برنامه ریز:))

30
    2 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MahbubeM
    @gollnar اقای دکتر افشار
  • دلم گرفته

قفل شده است منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    562 بازدیدها
    F
    ممنون
  • help me...

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    zariiiiZ
    @paripari ممنونم از راهنماییتون:slightly_smiling_face:
  • کمک کنید🙏!!!!!!!!!!

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    M
    @mina-ab کار نشد نداره ! برای مشاوره مثل برنامه ریزی چیز های دیگه می تونید از فیلم های مشاوره ای آقای امینی راد استفاده کنید که واقعا عالی هستن موفق باشید
  • کنکور ۹۸

کنکور۹۸
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    najafiali78N
    @sahar-kouchaki در کنکور ۹۸ گفته است: @_Mohammad_reza_ من غیر انتفاعیم انصراف نمیخواد مرسی که گفتی
  • برنامه ریزی برای کنکور اختصاصی زبان

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    elhame.HE
    @zahrasarraf فکرنمیکنم کسی اینجا برنامه شخصی بده ولی میتونی از فیلمای مشاوره ای اقای امینی راد استفاده کنی
  • رشته تغذیه؟

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    paripariP
    رشته تغذیه از رشته های پیراپزشکیه حدود رتبشو امسال نمیدونم ولی پارسال تا5هزار قبول میشدن اینده شغلیش مناسبه مخصوصا برای خانم ها کنار یک پزشک بصورت کارشناس تغذیه ورژیم درانی کار میکنی از لیسانس تا دکترا ادامه داره از رشته های بهداشت عمومی و پیراپزشکیای دیگه هم میتونی واسه فوق بری این رشته
  • برنامه تابستانه برای جمع بندی

منتقل شده
    16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    694 بازدیدها
    ی
    چکامه
  • ب دادم برسید

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    delaram7897D
    @Mahsa-Ss ممنونم اجی
  • جمله انگیزشی

قفل شده است
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    بهارهب
    @ایمورتال سلام و درود این تاپیک تکراریه و طبق قوانین انجمن بسته میشه. و پست ها منتقل خواهند شد. یه تاپیک داریم تحت عنوان" انگیزه"...شما میتونید به اون تاپیک مراجعه کنید از پست ها استفاده کنید و فعالییتون رو ادامه بدید:winking_face: این لینک رو دنبال کنید: https://forum.alaatv.com/topic/1103/انگيزه/909 سربلند باشید