برنامه ریزی
-
سلام خسته نباشید،من خانمی هستم با یک فرزند پارسال بعد از چند سال با تغییر رشته از ریاضی به تجربی کنکور دادم ک خیلیییی بد بود اتفاقا اپلیکیشن آلا رو داشتم ولی نمیدونستم چطوری باید در برنامه هام جاگذاری کنم من اگه از این ماه بخوام شروع کنم چطوری باید برنامه بچینم؟کسی هست ک برنامه شخصی بنویسه برام؟
-
سلام خسته نباشید،من خانمی هستم با یک فرزند پارسال بعد از چند سال با تغییر رشته از ریاضی به تجربی کنکور دادم ک خیلیییی بد بود اتفاقا اپلیکیشن آلا رو داشتم ولی نمیدونستم چطوری باید در برنامه هام جاگذاری کنم من اگه از این ماه بخوام شروع کنم چطوری باید برنامه بچینم؟کسی هست ک برنامه شخصی بنویسه برام؟
شریفه
سلام تو کانال تلگرام مشاوره دکتر علیرضا افشار عضو بشین اتفاقا ویس هاشون رایگانه واگه یه سرچ تو اینترنت بکنید میتونید کانالشونو پیدا کنین
بعدم چون شما تغییر رشته دادین حتما از فیلم های زیست الا استفاده کنین
فک نمیکنم کسی باشه که برنامه بنویسه چون شما خودتون بهتر از هرکسی شرایطتتون رو میدونید و خودتون بهترین مشاور میتونین برای خودتون باشین ویس های دکتر افشار رو گوش بدین تا متوجه میشین چجوری باید برنامه بریزین
بهترین کارم اینکه برا عمومی ها عربی رو شروع کنین چون درس مهمی و اختلاف تراز ایجاد میکنه
برا اختصاصی هم سعی کنین اون مباحث زنجیره ای رو بخونین یا سعی کنین از مباحث ازمون مهر یکم جلو بیفتین
ایشالله موفق باشین سوالی بود درخدمتم -
شریفه
سلام تو کانال تلگرام مشاوره دکتر علیرضا افشار عضو بشین اتفاقا ویس هاشون رایگانه واگه یه سرچ تو اینترنت بکنید میتونید کانالشونو پیدا کنین
فک نمیکنم کسی باشه که برنامه بنویسه چون شما خودتون بهتر از هرکسی شرایطتتون رو میدونید و خودتون بهترین مشاور میتونین برای خودتون باشین ویس های دکتر افشار رو گوش بدین تا متوجه میشین چجوری باید برنامه بریزین
بهترین کارم اینکه برا عمومی ها عربی رو شروع کنین چون درس مهمی و اختلاف تراز ایجاد میکنه
برا اختصاصی هم سعی کنین اون مباحث زنجیره ای رو بخونین یا سعی کنین از مباحث ازمون مهر یکم جلو بیفتین
ایشالله موفق باشین سوالی بود درخدمتم -
شریفه
فیلم برنامه ریزی به روش X و همچنین فیلم کی فیلم ببینم کی تست بزنم رو سایت آلا هست رو ببینید
مدرس اونا آقای امینی راد هستن (قسمت مشاوره)
موفق باشید -
شریفه
فیلم برنامه ریزی به روش X و همچنین فیلم کی فیلم ببینم کی تست بزنم رو سایت آلا هست رو ببینید
مدرس اونا آقای امینی راد هستن (قسمت مشاوره)
موفق باشید -
شریفه
خواهش می کنم -
شریفه
ایشالله موفق باشین سوالی بود درخدمتم@Dr-Mahbube من دسترسی ب کانال ندارم ممکنه ویسارو تو انجمن بزارین؟
بعدشم من تا الان نتونستم با هیچ برنامه ای کار کنم وقتم خیلی تلف میشه تا الانم شروع نکردم درس بخونم یا تست بزنم فقط ریاضی وفیزیک یازدهمو پیشخوانی کردم رشتمم تجربی هست ممنون میشم کمکم کنین -
@Dr-Mahbube من دسترسی ب کانال ندارم ممکنه ویسارو تو انجمن بزارین؟
بعدشم من تا الان نتونستم با هیچ برنامه ای کار کنم وقتم خیلی تلف میشه تا الانم شروع نکردم درس بخونم یا تست بزنم فقط ریاضی وفیزیک یازدهمو پیشخوانی کردم رشتمم تجربی هست ممنون میشم کمکم کنین -
@Dr-Mahbube
خب این کارا یعنی چی؟
اگه شما اطلاعاتی دارین که مفید هستن همین جا بگین تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
دیگه چرا پیشنهاد دنبال کردن می دید ؟
فکر نمی کنم این کار درست باشه:angry_face:
ادمین
administrators
دانش-آموزان-آلاء -
@Dr-Mahbube
خب این کارا یعنی چی؟
اگه شما اطلاعاتی دارین که مفید هستن همین جا بگین تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
دیگه چرا پیشنهاد دنبال کردن می دید ؟
فکر نمی کنم این کار درست باشه:angry_face:
ادمین
administrators
دانش-آموزان-آلاء -
@Dr-Mahbube من دسترسی ب کانال ندارم ممکنه ویسارو تو انجمن بزارین؟
بعدشم من تا الان نتونستم با هیچ برنامه ای کار کنم وقتم خیلی تلف میشه تا الانم شروع نکردم درس بخونم یا تست بزنم فقط ریاضی وفیزیک یازدهمو پیشخوانی کردم رشتمم تجربی هست ممنون میشم کمکم کنین@FatiJoooooni
http://www.alirezael.ir/ این ادرس سایتشونه احتمال زیاد ویس هاشونو گزاشتن رو سایت
سایتشون برامن باز نشد حالا ایشالله برات بازبشه.
خودمم این شرایطو ندارم حالا شاید بچه های دیگه بتونن ازشون سوال کنین حتما...
اینجوری که میگین انگار میخاین برین یازدهم ...ازاین نصفه شهریور خیلی استفاده کنین حالا اگه واسه یازدهم پیش نیازی لازم هست اونو رو بخونین که خاطرتون از دهم راحت باشه...
من هرکاری ازدستم بربیاد انجام میدم عزیزم