Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • آزمون قلم چی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    بالاتره صد در صد
  • ازمون های ازمایشی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    955 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    جامعه اماری قلم چی بیشتره از طرفیم سوالاش سخت ترره من خودم قلم چی هستم اما وقتی سوالا گزینه دو رو نگا میکنم قشنگ اسون بودن گزینه دو رو حس میکنم
  • اطلاعیه تکمیل ظرفیت سازمان سنجش

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    749 بازدیدها
    sky daughterS
    @zahra.ka76 در اطلاعیه تکمیل ظرفیت سازمان سنجش گفته است: @ROOHIA یعنی فقط دانشگاه آزادوپیام نوروغیرانتفاعیه یاسراسریم هست؟؟؟راستی ممنون نمیدونم فکر نکنم سراسری ام باشه آخه کی سراسری رو ول میکنه نمیدونم خاهش میکنم
  • کمکم کنید

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    957 بازدیدها
    ghavami94G
    @بهاره در کمکم کنید گفته است: @fatemekhanom در کمکم کنید گفته است: پاسخ: هرچی تو دلته بریز بیرون بچه ها توروخدا کمکم کنید من چهرام تجربیم تا دوم دبیرستان معدلم 18 بود اما بخاطر بازیگوشی سوم خیییییییلی افتضاح شد ریاضی تجدید شهریورم قبول نشدم خییییییییییلی ناامیدم خیلی منی ک یه زمانی بهترین شاگرد بود شاگرد اول بودم تااول دبیرستان یهویی شدم اخرین نفر توروخدا فقط بهم بگین چیکارکنم چجور شروع کنم پشیمووووووووونم خیلی زیاد:disappointed: سلام همین الان تصمیم بگیر که تغییر کنی ...اگه بخوای میتونی :smile: اینکه الان پشیمونی خیلی خوبه نشون میده که متوجه اشتباهات شدی به یاد بیار فاطمه قبلی چه ویژگی هایی داشت ؟ همون که همیشه شاگرد اول بود و درسخون...همشونو رو یه برگ کاغذ بنویس و سعی کن دوباره همون شکلی بشی ..میتونی.. کافیه بخوای :smile: تمام اشتباهتو رو یه برگ کاغذ دیگه بنویس ...و از همشون درس عبرت بگیر! تجربه کسب کن ! به اشتباهاتت به چشم درس زندگی نگاه کن...تمام اون تجربه ها و درس عبرت هارو بنویس و بزن به دیوار اتاقت که یادت بمونه دیگه اون اشتباهاتو تکرار نکنی یه برنامه خوب بریز ...مثلا به خودت قول بده به مدت 21 روز یه آدم دیگه باشی... یه آدمی که تمام اون ویژگی های خوب قبلیشو داره + ویژگی های خوب جدید ...یه آدمی که درس خونه ..خلاصه 21 روز همونی باش که میخوای ! 21 تا دایره بکش رو یه برگ کاغذ و هرروز یکیشو علامت بزن چرا 21؟ ...21 روز طول میکشه که یه عادت خوب در وجود آدم شکل بگیره یا یه عادت بد رو کنار بذاره ... 21 روز همونی باش که میخوای وخوب درس بخون:sunglasses: تو این مسیر به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه :pray: ...همه چی مثل قبل خوب خوب میشه ...دیگه غصه نخور :wink: تغییر کن :muscle: یاعلی :hand: زمانی که پیوند اعضا اتفاق می افته و انجام می پذیره 21 روز طول می کشه تا بدن به اون عادت کنه برا از بین بردن یا جایگزینی یک عادت بد 21 روز طول میکشه 21 خیلی حرف واسه گفتن داره .
  • سلام میشه بخونین و کمکم کنید ممنون

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    348 بازدیدها
    ARTHURA
    @سعیدس در سلام میشه بخونین و کمکم کنید ممنون گفته است: سلام دوستان گلم من الان حقوق ازاد میخونم سال دیگه بهمن تموم میکنم اما میخوام دوباره کنکور بدم رشته پیشم تجربی هست برنلمه ریختم از پایه بخونم که 2ساله خیلی خفن بخونم برا رشته ایی که هر کاری کردم از ذهنم بیرن نشد پزشکی حالا چه ملی بشه که بهتر اما ازادم رتبه بیارم قبول شم بازم خوبه ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین برنامه یه خورده سنگینی هست اما مطمئنم شدنیه نیاز به یه مشاور پایه دارم که کمکم کنه بازم ممنون:blush: سلام. یه تاپیک مشابه وجود داره . مطالبش رو دنبال کنید. http://forum.alaatv.com/topic/2471/تازه-میخوام-شروع-کنم
  • مشاوره کتاب زیست ابی قلم چی

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AmirbernosiA
    @ترنم در مشاوره کتاب زیست ابی قلم چی گفته است: کم کم دارم به این نتیجه میرسم با این حجم بالای غلط تو کتابای تست بازار خودم یه کتاب بنویسم بدم بیرون بیشتر دعا به جونم میکنن :stuck_out_tongue_winking_eye: باز به نظرم بین تستای تالیفی کتابا الگو غلطاش کمتر والا من الان نمیدونم طبق علم پزشکی برم سر کنکور یا کتاب درسی اخه میگی کتاب غلط داره میگن طبق کتابای پزشکی نوشتن یکی نیس بگه تکلیف دانش اموز بی نوا چیه ؟؟:joy: کلا اصن همه چی غلطه!کنکورم غلطه!مرگ بر آمریکا!
  • کنکور 97 کتابا عوض میشه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    801 بازدیدها
    A1iFZA
    @ROOHIA :heart:
  • مشاوره

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    612 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @faeze http://forum.alaatv.com/topic/2435/پست-جامع-نحوه-ی-مطالعه-ی-دروس-کتاب-فیلم-تست-و-برای-آزمون-های-آزمایشی-افزایش-تراز-و-کاهش-رتبه/63
  • فیزیک و زیست الا کدوم؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    parastouP
    @Phenomenon در فیزیک و زیست الا کدوم؟ گفته است: @parastu23 قسمت اول فیزیک 3 برای شما همون الکتریسته ساکن میشه دیگ ؟ http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/20/ توی اینجا میتونین پیداش کنین ! بله. مرسی
  • افرادی که قبلا دانشجو بودن و الان قصد تغییر رشته دارند

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    705 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @sinasetode سلام از ماست... شما میتونین جزوه های استاد طلوعی رو پرینت بگیرین...و با اونا کار کنین... یا میتونین فیلما استاد کازرانیان رو که کامل هستن تماشا کنین...هرمبحثی رو که دلتون میخاد... وهمچین اگه دادری پایه قویه فیزیک هستین...میتونین استاد فدایی فرد رو تماشا کنین... درس نامه خوندن هم یه کاره مفیده...من خودم با اینکه فیلمارو میدیدم..ولی درسنامه رو هم مطالعه میکردم...به شما هم پیشنهاد میکنم هم فیلمارو ببینید تا مفاهیم یادتون بیاد..و هم برای اینکه مطالب توی ذهنتون تثبیت بشه درسنامه یه کتاب رو هم مطالعه کنین
  • درباره ی قرابت معنایی و زدن ادبیا با درصد بالا در کنکور

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    NGUN
    @banoo در درباره ی قرابت معنایی و زدن ادبیا با درصد بالا در کنکور گفته است: @NGU در درباره ی قرابت معنایی و زدن ادبیا با درصد بالا در کنکور گفته است: سلام دوستان کتاب هامون سبطی رو کتاب فروشی های سطح شهر دارنش یا باید سفارش بدم بیارنش ؟ چون پرسیدم از چند تا کتاب فروشی گفتن اصلا کتاب نداره هامون سبطی! نه عزیزم دارن بگو نشر دریافت با برو توی سایت نشر دریافت آدرس نمایندگی شهرتون رو ببین سلام خیلی ممنونم😇💐
  • سلام بچه ها کسی میتونه کمک کنه

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    817 بازدیدها
    dr.aliD
    سلام جانم میتونم کمکتون کنم
  • روش مطالعتون؟؟؟؟

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AmirbernosiA
    @parastu23 در روش مطالعتون؟؟؟؟ گفته است: فارغ التحصیلم
  • برنامه ریزی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    A
    من بودم.مدرسه نمیرفتم و به جاش درس میخوندم نه اینکه بخوابم. یا میرفتم مدرسه و پیش را با مدرسه جلو میبردم و تو خونه تست و تمرین حل میکردم.پایه رو هم روزای که خونه ام میخوندم شما هم یا راهتو به سرعت پیدا کن یا به سرعت با یه مشاور برو کار کن
  • کتابهایی که فقط تست باشه برای دروس رشته تجربی می خواستم راهنمایی کنید

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    خب فک کنم بهترین کتاب برای شما زردهای عمومی باشه!هم آزمونیه و هم پاسخ کاملی داره!البته فقط کنکوره دیگ
  • انتخاب رشته

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    Vampire_HunterV
    @faterosha داداش مهندس کامپیوتر از لحاظ شغلی خیلی خوبه... شما وقتی یه کامپیوتر + اینترنت داشته باشی...میتونی درامد زایی کنی... حتی اگرم تو خونه باشی... مثل طراحی سایت - برنامه نویسی اندروید و ... تازشم...شما بخون..یه دانشگاه درست حسابی قبول شو...دیگه نیازی نیست غصه یه بیکاریو بخوری !
  • دهم

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    zahra1303Z
    @amin1379 http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/27/ مثلا برای درس شیمی وارد این لینک بشین جلسات مشخصه یا دانلود کنید با هر کیفیتی ک میخواین و یا به صورت انلاین ببینید در صورت امکان هم اگه مایل بودین مباحث تدریس شده رو تو انحمن در تاپیک مخصوص ب خودش بنویسید و بفرستین موفق باشید ..
  • سلام.یه برنامه درسی برای سال دهمی میخاستم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    A
    سلام.یه برنامه درسی برای سال دهمی میخواستم
  • آیا برنامه الا اعلام شد ؟!

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M.anM
    @Mr-President سلام شما یه نگاهی به این لینک بکنید http://forum.alaatv.com/topic/2278/کار-مهم-برای-آلاء
  • انتخاب رشته

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    642 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @mohadese خاهش میکنم...موفق باشین !