Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.2k دیدگاه‌ها
  • ترمیم نمره نهایی

حل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    576 بازدیدها
    masoud9033yahoo.comM
    @shadishahidi1375;18411 said: سلام خدمت مشاوره محترم ببخشید من رشتم ریاضی میخوام کنکور تجربی بدم...و میخوام در طرح ترمیم نمره نهایی شرکت کنم ایا لازمه جبر و حسابان که مال رشته ریاضی هس ولی من میخوام تجربی کنکور بوم باز امتحان بدم؟؟؟ sent from my sm-g900f using tapatalk سلام لطفا برای بیان مشکلات تاپتیک جداگانه ایجاد نکنید و سوالات مشاوره ای خود را در تاپتیک http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/thread1887-5.html#post18354 مطرح کنید درغیر این صورت پاسخ داده نمیشود
  • بهترین کتاب های تست کدومان ؟

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    yaghiboy1996yahoo.comY
    اونایی که میگن پست من کلی بود،جزئیش میکنم : برای رشته ی انسانی من جمله کتابای فلسفه منطق ، عربی ، روانشناسی ، زبان و ادبیات فارسی ، جفرافیا و علوم اجتماعی و... این موضوع رو هم بذارین کنار که من با کدوم کتاب میتونم ارتباط برقرار کنم منظور من تجربیات و نظر شخصی و برداشتیه که شما از کتابای تست دارین !!! [SIZE=3]راستی ممنون بابت نقل و قول هاتون : )[/SIZE]
  • چیکار کنم؟؟؟

قفل شده است حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    937 بازدیدها
    M.anM
    خوبه تصميم خوبي گرفتي اره جزوه ايشون هم كتاب ميشه
  • منبع مناسب برای ریاضی تجربی چیه؟

قفل شده است حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    sohrabS
    @bita;14620 said: @sohrab تایپیک بسته شه جواب سوالمو یافتم. تشکر باتشکر موضوع بسته شد
  • برا عربی چیکار کنم؟

منتقل شده
    23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    W
    آقای ناصح زاده از پایه درس دادن ..یکی از بهترین دبیرایی هستن که تا الان دیدم..قلم چیو زیر 90 نزدم تا الان..100م داشتم..پس لطفا ندیده نظر ندین