Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
-
اها مرسی خواستم مثلثات توش نباشه (به روش دکتر طلوعی )
حذف شده فاز اولیه من یادم نبود
ممنون -
amir 191 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
ببخشید اینا رو توی کدوم محیط نوشتین؟ -
-
-
واقعا تدریستون عالیه ..
-
ریز مباحث جلسه 063 (دینامیک قسمت 3):
مدت زمان: 29 دقیقه و 28 ثانیه.نیروی اصطکاک: از طرف سطح بر جسم وارد می شود و همواره از حرکت جسم ممانعت می کند و همواره در خلاف جهت حرکت جسم است که 3 نوع است.
%(#5e118a)[1)ایستایی زمانی که جسم نسبت به سطح ساکن باشد: fs و فرمول خاصی برای پیدا کردن آن نداریم.
%(#5e118a)[2)در آستانه حرکت:] اگر نیروی محرک کمی بیشتر شود جسم به حرکت در خواهد آمد که حداکثر مفدار اصطکاک ایستایی است: fs)max=ϻs.N)
%(#5e118a)[3)جنبشی:] وقتی که جسم نسبت به سطح حرکت میکند : fk==ϻk.N
نکته: ضریب اصطکاک یکا ندارد و به ویژگیهای سطح تماس وابسته است.(معمولا ϻs >= ϻk می باشد).
نکته مهم : تا زمانی که جسم ساکن باشد , نیروی اصطکاک ایستایی با نیروی خوب %(#3044a6)[موازی سطح] تماس برابر است. //همراه با مثالنکته: نیروی اصطکاک جنبشی به نوع حرکت (سرعت ثابت-شتابدار و...) بستگی ندارد و معمولا ثابت است و طبق فرمول گفته شده بدست می آید.
//ارائه نمودار نیرو بر حسب نیروی اصطکاک.
تست1)در شکل مقابل نیروی اصطکاک بین جسم و سطح افقی چند نیوتن است.
نکته حل: ابتدا با حساب کردن اصطکاک ایستایی ماکزیمم نتیجه گیری میکنیم که جسم حرکت می کند یا نه.تست2)در شکل مقابل F را به تدریج زیاد میکنیم , وقتی به 20 نیوتن رسید وزنه بر روی سطح افقی شروع به حرکت می کند.ضریب اصطکاک ایستایی چقدر است؟(سراسری ریاضی 89 خارج)
نکته حل: وقتی جسم شروع به حرکت می کند, نیروی خوب با fs)max) برابر است.تست3)مطابق شکل جسمی به جرم 2کیلوگرم با نیروی افقی 50 نیوتن به دیواری با ضریب اصطکاک ایستایی 0.5 فشار داده میشود.نیروی اصطکاک وارد بر جسم چند نیوتن است؟
نکته حل: در اینجا نیروی خوب وزن است و اصطکاک خلاف جهت نیروی وزن است. //همراه با توضیحات بسیار مهم روی شکل.تست4)در شکل زیر حداقل نیروی لازم برای نگه داشتن جسم به جرم 6 کیلوگرم چند نیوتن است؟
نکته حل: باید fs)max) را محاسبه کنیم.//همراه با توضیخات مهم روی شکل.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5748
@ادمین -
سلام میخواستم بپرسم استاد فصل حرکت مثل نوسان تکنیکی و مفهومی درس دادن؟
-
سلام به همگی خسته نباشید
دوستان برای سال چهارم(کنکور) کدوم آزمون آزمایشی خوبه؟(سنجش+قلمچی+گاج+گزینه 2) ؟؟؟
ممنون و آرزوی موفقیت برای همه -
سلام .دوستان جزوه ی فیزیک 3 کدام یک از استاد ها بهتر است؟
-
دوستان من چند تایی فیلم فیزیک از موسسات دیگه دیدم که در مقایسه با اقای طلوعی اصلا زیر صفر بودن
ایشون به نظرم توی تدریس فیزیک نابغه هست "توصیه میکنم" تا میتونید استفاده کنید از این فیلم ها که نمونه ش هیچ جایی پیدا بشه
و در ضمن علاوه بر آلا لازمه که از خانم tara هم تشکر کنیم که سریعا ریز مباحث رو میزارن :)) -
Masood1139 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان من چند تایی فیلم فیزیک از موسسات دیگه دیدم که در مقایسه با اقای طلوعی اصلا زیر صفر بودن
ایشون به نظرم توی تدریس فیزیک نابغه هست "توصیه میکنم" تا میتونید استفاده کنید از این فیلم ها که نمونه ش هیچ جایی پیدا بشه
و در ضمن علاوه بر آلا لازمه که از خانم tara هم تشکر کنیم که سریعا ریز مباحث رو میزارن :))ممنون و خواهش میکنم.
-
سلام.ممنون از آلا که واقعا سنگ تموم گذاشتند برای ما دانش آموزان.اگه میشه جزوه هایی رو که استاد استفاده می کنند رو بذارید برای دانلود چون اگر جزوه ها و تست ها رو داشته باشیم کمتر لازمه وقت بذاریم برای نوشتن تست و بیشتر به نکته برداری وقت میذاریم.
باز هم ممنون از آلا -
Masood1139 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
و در ضمن علاوه بر آلا لازمه که از خانم tara هم تشکر کنیم که سریعا ریز مباحث رو میزارن :))یاد بگیرن بقیه
-
سلام، باتشکر از آقای طلوعی به خاطر زحماتشون فقط میخواستم بدونم یه سری از مباحث فیزیک مثل گازها مایعات آینه و عدسی اینها کی مطرح میشه چون تو کنکور خیلی مهمن با تشکر
-
سلام دوستان ببخشید من تازه وارد الا شدم میخواستم بپرسم که فیلم هایه استاد طلوعی همه مباحث رو برایه کنکور پوشش میده و با خوندنش میتونم رتبه بالایی بیارم؟؟ ممنون میشم یکی از دوستان جواب بده
-
Enrique s78
سلام
به آلاء خوش اومدین
بله 0تا 100 کنکور رو پوشش میده
چرا که نه حتما
فیلم رو میبینید یاد میگیرید با تست و مرور و تمرین هست که می تونید به درصدهای عالی متمایل به 100 برسید -
سلام دوستان ...خداقوت آلایی های عزیز.....دوستان من فک کردم که جزوه نوسان رو سایت هست ولی متاسفانه اینطور نبود..کسی هست که جزوه نوسان رو کامل نوشته باشه بزاره روسایت بتونم باهاش پیش برم....ممنون میشم اجرتون باخدا # آلا_سپاس