سردرگمی در تست زنی
-
@Shahryar-Rakhshandeh پارسال کنکور داد خیرکلم
-
@Shahryar-Rakhshandeh :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :joy: :joy: :joy: :joy:
خیر کلم -
@m-bahrami1378 بهت پیشنهاد میکنم وقت کم اواردی به خودت استرس وارد نکنی که بگی نصفه نیمه همرو بخونی....تا درسیو کاملل یاد نگرفتی نرو بعدی که لاقل اگه تستی از اون درس اومد نگی اینو خونده بودم ولی الان بلدش نیستم یا یادم نمیاد:hand_with_index_and_middle_fingers_crossed: :hand_with_index_and_middle_fingers_crossed:
Zaraa در سردرگمی در تست زنی گفته است:
@m-bahrami1378 بهت پیشنهاد میکنم وقت کم اواردی به خودت استرس وارد نکنی که بگی نصفه نیمه همرو بخونی....تا درسیو کاملل یاد نگرفتی نرو بعدی که لاقل اگه تستی از اون درس اومد نگی اینو خونده بودم ولی الان بلدش نیستم یا یادم نمیاد:hand_with_index_and_middle_fingers_crossed: :hand_with_index_and_middle_fingers_crossed:
چشم😐🙄
-
Zaraa چه موضوعی
-
Zaraa چه موضوعی
@Shahryar-Rakhshandeh اها ممنون
-
چشم😐🙄
-
RAMIN1380 مرسی
این تاپیک مخصوص احوال پرسی نیست .....هرچی تو دلته بریز بیرون جای این حرفاست:slightly_smiling_face:
-
@m-bahrami1378 خخ خواستم حرفتو تایید کرده باشم که جواب حرفتو دادم.....خطابم همتون بودید
بله مرسی🌹