عاشقان عامو جلال (ماکروفاژ)
-
به نظرم که می توان درباره ی فاگوسیت ها نظر داد و گفت که همشون گلبول سفید هستند.
-
به نظرم که می توان درباره ی فاگوسیت ها نظر داد و گفت که همشون گلبول سفید هستند.
amirhossin eskandari والا عقلی همینطوره ولی طبق گفته های استاد ملکی و خیلی سبز و ی جمله کتاب بنظرم ما داریم اشتباه میکنیم😑😂
-
من هرچی نگاه میکنم تو اینتر نت میبینم درست دارم میگم
-
طبق نظر اقای موقاری عزیز تر از جانم و خود من و کتاب میکرو و بر اساس کنکور سال های اخیر و متون معلمینی که تو سایت ها نوشتن به نظرم همه ی فا گوسیت ها گلبول سفید اند.
-
طبق نظر اقای موقاری عزیز تر از جانم و خود من و کتاب میکرو و بر اساس کنکور سال های اخیر و متون معلمینی که تو سایت ها نوشتن به نظرم همه ی فا گوسیت ها گلبول سفید اند.
-
amirhossin eskandari والا عقلی همینطوره ولی طبق گفته های استاد ملکی و خیلی سبز و ی جمله کتاب بنظرم ما داریم اشتباه میکنیم😑😂
mehdiosw استاد ملکی:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
mehdiosw استاد ملکی:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
mehdiosw امتحان امروز شطور بود🤣🤣جمالی میگف سوالا بو رفته بودن برا همین برگه هامون رو گرفتن
mehdiosw :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose:
-
ببخشید اگه موضوع رو اشتباه زدیم یا اسمشو بد زدیم، اولین تاپیکمونه. میخایم یه شکی که در مورد ماکروفاژ داریم رو ببرسی کنیم
mehdiosw مهدی سوال را کامل بنویس تا بچه های الا جواب بدن
-
مهدی
-
سلام خوش اومدین به انجمن 🌼
متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز لطفا سوالتون و هدف تون از تاپیک رو بیان کنید 🙂🌼 -
مهدی جواب بده
-
mehdiosw مهدی سوال را کامل بنویس تا بچه های الا جواب بدن
-
عامو یعنی عمو و جلال هم یعنی جلال موقاری
-
ما میخوایم بدونیم که ایا فاگوسیت ها گلبول سفید محسوب میشوند؟
-
عامو یعنی عمو و جلال هم یعنی جلال موقاری
-
سلام خوش اومدین به انجمن 🌼
متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز لطفا سوالتون و هدف تون از تاپیک رو بیان کنید 🙂🌼