عاشقان عامو جلال (ماکروفاژ)
-
مهدی من میرم درس بخونم فعلا
-
ما میخوایم بدونیم که ایا فاگوسیت ها گلبول سفید محسوب میشوند؟
amirhossin eskandari یعنی چی اخه فاگوسیت گلبول سفیده؟ اگه گلبول سفید نیست پس چیه؟ حتما گلبول قرمزه و اینکه ماکروفاژ هم نوعی گلبول سفیده که در بافت دیده میشه
-
@N-R میگه فقط گلبول های سفید خونی گلبول اند، یعنی نه ماکروفاژ نه ماستوسیت ن دارین ای جز گلبول سفید نیستن
mehdiosw شر ور میگه
-
مهدی من میرم درس بخونم فعلا
amirhossin eskandari یا علی
-
@N-R میگه فقط گلبول های سفید خونی گلبول اند، یعنی نه ماکروفاژ نه ماستوسیت ن دارین ای جز گلبول سفید نیستن
-
amirhossin eskandari یعنی چی اخه فاگوسیت گلبول سفیده؟ اگه گلبول سفید نیست پس چیه؟ حتما گلبول قرمزه و اینکه ماکروفاژ هم نوعی گلبول سفیده که در بافت دیده میشه
-
dramir معلم ما میگه نیست ده حساب بکن ما چقدر محروم و بد بختیم
-
mehdiosw خخخخخخخخ
-
dramir معلم ما میگه نیست ده حساب بکن ما چقدر محروم و بد بختیم
amirhossin eskandari دوست عزیز تلاش وتلاش وتلاش ، در ایران فقط به تلاش وهمت خودت بستگی داره
-
amirhossin eskandari در عاشقان عامو جلال (ماکروفاژ) گفته است:
این جمله درسته؟
-
این جمله درسته؟
amirhossin eskandari ببخشید ولی مگه نمی فهمید؟؟ هزار بار گفتم و گفتن
-
این جمله درسته؟
این جمله درسته؟
همه ی فاگوسیت ها -
mehdiosw خیر در رفرنس ها اشاره شده که ماکروفاژ نوعی مونوسیت است که تغییر شکل یافته و در بافت فعالیت میکند، پس چی؟؟؟؟ گلبول سفیده
-
amirhossin eskandari ببخشید ولی مگه نمی فهمید؟؟ هزار بار گفتم و گفتن
@samannn-bf ممنون
-
dramir فقط ی جمله تو کتابه گفته گلبول سفید همه شون دیاپتز دارن، یعنی ماکروفاژ که دیاپتز نداره گلبول سفید نیست معلممون به این جمله فکر کنم تکیه کرده که یکم شک میکنم درست باشه ولی عامو جلال خلافشو میگه
mehdiosw خخخ
-
@samannn-bf ممنون
amirhossin eskandari خواهش
-
dramir فقط ی جمله تو کتابه گفته گلبول سفید همه شون دیاپتز دارن، یعنی ماکروفاژ که دیاپتز نداره گلبول سفید نیست معلممون به این جمله فکر کنم تکیه کرده که یکم شک میکنم درست باشه ولی عامو جلال خلافشو میگه