سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد.
-
به نظر من اشتباه کردن هواپیمای اوکراینی رو گردن گرفتن
-
به نظر من اشتباه کردن هواپیمای اوکراینی رو گردن گرفتن
یعنی چی ؟ یعنی نمیزدنش ؟
-
یعنی چی ؟ یعنی نمیزدنش ؟
MahdiNOVE
نه اینکه گفتن ما زدیم اشتباه بود. حالا مثلا گردن گرفتید اونا زنده شدن؟ زنده نشدن هیچ وجهه بین المللی ایران رو هم خراب کردن. -
MahdiNOVE
نه اینکه گفتن ما زدیم اشتباه بود. حالا مثلا گردن گرفتید اونا زنده شدن؟ زنده نشدن هیچ وجهه بین المللی ایران رو هم خراب کردن.یعنی شما واقعا فک میکنید اینا واقعا به خاطر رو راستی و منافع خودشون گردن گرفتن ؟ پروپاگاندای حکومت 3 روزه شبانه روز به ملت دروغ میگه اینا دست خودشون نبود مجبور بودن (تازه همین الانش کلی منت میزان که رو راستن و بعد 3 روز دروغ به مردم واقعیت روگفتن یعنی مرز های وقاحت رو فرسنگ ها جابجا کردن). جعبه سیاه هواپیما که اطلاعاتش بازخونی بشه همه میفهمیدن به قول خیلیا اگه این پرواز داخلی بود و هیچ تبعه خارجی نداشت حکومت به دروغش ادامه میداد کسی هم که نمیتونست پیگیری کنه .
-
marzyeh78
من که جواب این *****ها رو دیگه نمیدم ولی دعا میکنم این اتفاق برا تک تک عزیزاشون بیفته تا بفهمن غم مردن 147 بیگناه چه دردناکه ایران جایی که پخمه ها نخبه هارو با موشک میزنن .MahdiNOVE کسایی که سالهاست دارن برای امنیت کشور زندگی و عمرشونو میذارن پخمه خطاب نکنین! همونقد که وجود نخبه ها مهمه وجود امنیت هم مهمه.
بعدم خطای انسانی بوده مث پرواز 655 نیومدن مدال افتخار بدن. دارن میگن اشتباه کردیم! کل نیروها آماده باش بودن. تهدیدای ترامپ هم یادمون بیاد!
اینجا(هرمزگان) هم همش هواپیماهای جنگی آماده باش بودن.
جوری حرف میزنین انگار عمدی بوده. کشور تو بدترین شرایط بود
یکم جدا از اخبار اونور اینورم بخونیم! -
MahdiNOVE کسایی که سالهاست دارن برای امنیت کشور زندگی و عمرشونو میذارن پخمه خطاب نکنین! همونقد که وجود نخبه ها مهمه وجود امنیت هم مهمه.
بعدم خطای انسانی بوده مث پرواز 655 نیومدن مدال افتخار بدن. دارن میگن اشتباه کردیم! کل نیروها آماده باش بودن. تهدیدای ترامپ هم یادمون بیاد!
اینجا(هرمزگان) هم همش هواپیماهای جنگی آماده باش بودن.
جوری حرف میزنین انگار عمدی بوده. کشور تو بدترین شرایط بود
یکم جدا از اخبار اونور اینورم بخونیم! -
بآهار
اولا کسی به کشتن هموطن خودش مدال نمیده .دوما خطای انسانی باعث این حادثه شد قبول . این دروغ گویی چیه که 3 روزه ملت رو مسخره خودشون کردن به همه دروغ گفتن ؟
MahdiNOVE شما یه جوری میگین انگار بقیه خوشحالن! یا عمدی بوده
سازمان هواپیمایی طلاعی نداشته (اگه خونده باشین بیانیه رو) و گفته نقص فنی بوده.
نیروهای مسلح هم تا مطمئن شدن اطلاع ندادن.فرمانده هوافضای سپاه پاسداران:
بعد از شنیدن خبر سقوط هواپیمای اوکراینی آرزوی مرگ کردم.
ای کاش میمردم و چنین سانحهای را شاهد نبودم.
ما یک عمر خودمان را پیشمرگ مردم کردیم.
گردن ما از مو باریکتر است و هر تصمیمی مسئولان بگیریم مطیع اجرای آن هستیم.
بیش از یک هفته شرایط منطقه و التهابات منطقه و احتمال درگیری نسبت به سالهای گذشته شاید از ابتدای انقلاب بی سابقه بود و احتمال درگیری بالا بود.
نیروهای هر دو طرف در آماده باش صددرصد بودند بخصوص که آمریکاییها اعلام کرده بودند ۵۲ نقطه در ایران را میزنند. برای همین همهی یگانهای آفندی و پدافندی در آماده باش صددرصد بودند.
آنچه در بررسیهای ما انجام شد شب حادثه وضعیت آمادگی را در سطح جنگی قرار دادند و بالاترین سطح آماده باش توسط شبکه یکپارچه پدافند به سامانهها ابلاغ میشود.
در این شرایط تعدادی از سامانههای پدافندی به رینگ پدافند تهران اضافه شد. یعنی اولین سامانههای که در محدودهی غرب تهران مستقر میشود، این حادثه توسط آن رقم خورده است.
در چندین مرحله به همهی سامانهها اعلام میشود که موشکهای کروزی به سمت کشور شلیک شده و آماده باشند.
-
از نشانه های آخر الزمان این است که هنوز فتنه ای تمام نشده فتنه بعدی میاید که آنقدر فتنه ها زیاد میشود که مردم میگویند خدایا فرصتی برای نفس کشیدن و هضم فتنه قبلی عنایت کن که کار سخت شده ...
در چنین شرایطی حکمت نهج البلاغه باید اعمال شود...
️امیرالمومنین فرمودند: در زمان فتنه مانند شتر دو ساله باش نه شیر بده نه سواری ....اگر اینطور نباشد جزء ریزشهای فتنه خواهید شد...
تمنای بصیرت
-
MahdiNOVE شما یه جوری میگین انگار بقیه خوشحالن! یا عمدی بوده
سازمان هواپیمایی طلاعی نداشته (اگه خونده باشین بیانیه رو) و گفته نقص فنی بوده.
نیروهای مسلح هم تا مطمئن شدن اطلاع ندادن.فرمانده هوافضای سپاه پاسداران:
بعد از شنیدن خبر سقوط هواپیمای اوکراینی آرزوی مرگ کردم.
ای کاش میمردم و چنین سانحهای را شاهد نبودم.
ما یک عمر خودمان را پیشمرگ مردم کردیم.
گردن ما از مو باریکتر است و هر تصمیمی مسئولان بگیریم مطیع اجرای آن هستیم.
بیش از یک هفته شرایط منطقه و التهابات منطقه و احتمال درگیری نسبت به سالهای گذشته شاید از ابتدای انقلاب بی سابقه بود و احتمال درگیری بالا بود.
نیروهای هر دو طرف در آماده باش صددرصد بودند بخصوص که آمریکاییها اعلام کرده بودند ۵۲ نقطه در ایران را میزنند. برای همین همهی یگانهای آفندی و پدافندی در آماده باش صددرصد بودند.
آنچه در بررسیهای ما انجام شد شب حادثه وضعیت آمادگی را در سطح جنگی قرار دادند و بالاترین سطح آماده باش توسط شبکه یکپارچه پدافند به سامانهها ابلاغ میشود.
در این شرایط تعدادی از سامانههای پدافندی به رینگ پدافند تهران اضافه شد. یعنی اولین سامانههای که در محدودهی غرب تهران مستقر میشود، این حادثه توسط آن رقم خورده است.
در چندین مرحله به همهی سامانهها اعلام میشود که موشکهای کروزی به سمت کشور شلیک شده و آماده باشند.
بآهار بعضی ها کلا دوست دارن بگن ما بیچاره ایم غرب عالی...حالا هرچه میخوای بگی باز حرفی درمیاره...اینا همونهایی هستن که برای کشتن تعمدی ژنرال ایرانی توسط امریکا روزه سکوت گرفته بودن والان عقده گشایی میکنن...حالا فرض کنید که واقعا جای هواپیمای عادی واقعا جنگی بود ومیومد رو سر ملت موشکخالی میکردن باز این جماعت میگفت چرا نزدین؟؟؟الانم میگن چرا سپاه دروغ گفته درحالی که سپاه تازه الان صحبت کرده ویقینا اگر اندکی شعور سیاسی میداشتن متوجه میشدن که تصمیم گیرنده سپاه نیست... موفق باشید دوست من
-
بآهار بعضی ها کلا دوست دارن بگن ما بیچاره ایم غرب عالی...حالا هرچه میخوای بگی باز حرفی درمیاره...اینا همونهایی هستن که برای کشتن تعمدی ژنرال ایرانی توسط امریکا روزه سکوت گرفته بودن والان عقده گشایی میکنن...حالا فرض کنید که واقعا جای هواپیمای عادی واقعا جنگی بود ومیومد رو سر ملت موشکخالی میکردن باز این جماعت میگفت چرا نزدین؟؟؟الانم میگن چرا سپاه دروغ گفته درحالی که سپاه تازه الان صحبت کرده ویقینا اگر اندکی شعور سیاسی میداشتن متوجه میشدن که تصمیم گیرنده سپاه نیست... موفق باشید دوست من
-
MahdiNOVE در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
بچه جون در حدی نیستی بهت جواب بدم برو ساندیستو بخور.
بیا با کیک کشمشی بخور
https://www.mashreghnews.ir/photo/534028/فیلم-گریه-تفنگداران-آمریکایی -
MahdiNOVE اول مودب باش وقبل از استفاده از هرکلمه ای یه نگاه به ایینه بنداز دوما یادم نمیاد شما رو تگ کرده باشم که از قدیم گفتن حرف رو رو زمین میندازن صاحبس برش میداره سوما کافر همه را به کیش خود پندارد منتها ادم ساندیس وطن خودشو بخوره خیلی بهتر از خوردن ....اجنبی هست چهارما فعلا خوش باش اما وجدانت رو قاضی کن البته اگر داشتی که چرا واسه امثال حوادث قطار و...اینطور رگ گردنت باد نکرده...پنجما مگه نمبگفتی ما جرات نداریم امریکا مارو میزنه پس چرا اونی که سنگشو به سینه میزدی حتی نتونست حرف بزنه چه برسه به پاسخ...ششما خوشم نمیاد با هرکسی هم کلام بشم یعنی در شان من نیست پس بیخود منو تگ نکن والسلام
-
MahdiNOVE اول مودب باش وقبل از استفاده از هرکلمه ای یه نگاه به ایینه بنداز دوما یادم نمیاد شما رو تگ کرده باشم که از قدیم گفتن حرف رو رو زمین میندازن صاحبس برش میداره سوما کافر همه را به کیش خود پندارد منتها ادم ساندیس وطن خودشو بخوره خیلی بهتر از خوردن ....اجنبی هست چهارما فعلا خوش باش اما وجدانت رو قاضی کن البته اگر داشتی که چرا واسه امثال حوادث قطار و...اینطور رگ گردنت باد نکرده...پنجما مگه نمبگفتی ما جرات نداریم امریکا مارو میزنه پس چرا اونی که سنگشو به سینه میزدی حتی نتونست حرف بزنه چه برسه به پاسخ...ششما خوشم نمیاد با هرکسی هم کلام بشم یعنی در شان من نیست پس بیخود منو تگ نکن والسلام
-
بیا با کیک کشمشی بخور
https://www.mashreghnews.ir/photo/534028/فیلم-گریه-تفنگداران-آمریکاییmilad-am در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
بیا با کیک کشمشی بخور
https://www.mashreghnews.ir/photo/534028/فیلم-گریه-تفنگداران-آمریکاییاین خبر رو من وقتی دانشجوی کارشناسی ارشد بودم توی ترمینال دیدم. یادمه روز سه شنبه بود، دی ماه هم بود داشتیم میرفتیم فرجه.
-
http://upir.ir/images/dgqgktsmn8ai591hunwx.mp4
بهش گفتن:«برو کنار،داریم اسیب میبینیم»:) -
چند روز پیش پشت لوگوی آلاء را سیاه کردیم
"آه از غمی که تازه شود با غمی دگر / جز همدلی نباشدمان مرهمی دگر"
این روز ها همه غمگینیم
خواستیم لوگو را به حالت اول برگردانیم که رویداد های دردناک زجر آور مثل ماجرای کرمان و ماجرای هواپیمای مسافربری که دوستان همدانشگاهی خودمان هم در آن بودند، روی داد..دوست داریم فضای کانال آموزشی بماند همانطوری که همیشه بوده
اما واقعا تسلیت...
هم تسلیت به خانواده های داغدیده
هم تسلیت به خودمان و وضعیتماناین روز ها همه غمگینیم
یقینا همه ما به امید فردا های بهتر به آموزش و تعلیم و تعلم ادامه میدیم@alaa_sanatisharif
-
چقد زشت
بهتر نیست شخص محترمی که بسیجی هست سپاهی هست نمیدونم طرفدار انقلاب هست با شخص محترمی که انتقاد هایی داره هر دو به عقاید هم احترام بگذارند؟. یا اکه مناظره ای هست با احترام جواب همو بدن؟. نداشتن جنبه انتقاد پذیری همین میشه که بزرگ میشیم. کاندید میشیم. به جای توضیح به مردم دنبال دعواهایی میگردیم که جز فتنه انگیزی و دشمنی میان هم وطنان چیزی نداره...
بازهم میگم
%(#ff0000)[به عقاید هم احترام بگذاریم] -
چقد زشت
بهتر نیست شخص محترمی که بسیجی هست سپاهی هست نمیدونم طرفدار انقلاب هست با شخص محترمی که انتقاد هایی داره هر دو به عقاید هم احترام بگذارند؟. یا اکه مناظره ای هست با احترام جواب همو بدن؟. نداشتن جنبه انتقاد پذیری همین میشه که بزرگ میشیم. کاندید میشیم. به جای توضیح به مردم دنبال دعواهایی میگردیم که جز فتنه انگیزی و دشمنی میان هم وطنان چیزی نداره...
بازهم میگم
%(#ff0000)[به عقاید هم احترام بگذاریم] -
روایت چند دقیقه پیش:
گفتم بهش عجیبه نرفتی سیستان،تو همیشه اول نفر بودی ک،خوزستان،شمال و...
گفت:وقتی خطای یک نفر رو پای همه نوشتن،این روزا انقدر حرف شنیدم مستقیم و غیرمستقیم ک بیشتر از وظیفه ام دیگ قدم پیش نمیذارم،منم یکی مثل بقیه،اونجاهم استاندار و شهردار و... داره ب من چ
و... .داشتم فک میکردم اگ اون شخص توی سیستان یکی رو نجات میداد با رفتنش و الان نرفته،گناهش پای خیلی از ماس
همه چیز رو باهم قاطی نکنیم....