مقایسه دبیران ریاضی تجربی
-
سلام و خسته نباشید خدمت زحمت کشان آلایی های عزیز میشه بگید بین آقای امینی و ثابتی بیشتر آلایی ها کدوم تدریس رو میپسندن و بهتره برا کسی که میخواد ریاضی رو از صفر شروع کنه؟
-
سلام و خسته نباشید خدمت زحمت کشان آلایی های عزیز میشه بگید بین آقای امینی و ثابتی بیشتر آلایی ها کدوم تدریس رو میپسندن و بهتره برا کسی که میخواد ریاضی رو از صفر شروع کنه؟
Sherwin Amd
ببین دوست عزیز
اول باید خودت به مبحث مشترک انتخاب کنی و از جفتشون نگاه کنی
ولی آقای ثابتی فک کنم چون مباحثو پایه ای و عمیق درس میدن برا شما بهتر باشه -
دمت گرم داداش
-
دمت گرم داداش
Sherwin Amd
خواهش داداش -
-
Sherwin Amd
ببین دوست عزیز
ولی آقای ثابتی فک کنم چون مباحثو پایه ای و عمیق درس میدن برا شما بهتر باشه@amirhossein-hf در مقایسه دبیران ریاضی تجربی گفته است:
Sherwin Amd
ببین دوست عزیز
ولی آقای ثابتی فک کنم چون مباحثو پایه ای و عمیق درس میدن برا شما بهتر باشهدقیقا
-
Sherwin Amd
اگه سطحت متوسط به بالاس استاد ثابتی. اگه متوسطی آقای امینی راد -
ببخشید من میخوام فیلم اقای ثابتی را بگیرم به ن/رتون الان بگیرم یا برای عید جمع بندی بگیرم
-
ببخشید من میخوام فیلم اقای ثابتی را بگیرم به ن/رتون الان بگیرم یا برای عید جمع بندی بگیرم
tohidi ahmadreza بنده هر دو رو دیدم وبه شخصه از تدریس جناب ثابتی بیشتر استفاده کردم چون بنظرم رون تر میومد هر چند که جناب امینی هم عالی هستن...از یک مبحث یکسان تدریس هردو رو نگاه کنید ببینید باکدوم بهتر میتونید ارتباط برقرار کنید...موفق باشید