کسی تجربه ای برای فیزیک نداره لطفاا
-
سلام من دوست دارم از همین حالا شروع کنم که فیزیک یکی از نقاط قوتم باشه اما واقعا سر در گم هستم نمیدونم چه کتابی یا چه ویدیویی بیبینم برای دهم
کدوم معلم بهتره :exclamation_question_mark:
یا کدوم کتاب مثلا اموزش شگفت انگیز فیزک خوبه خیلی سبز :exclamation_question_mark: -
سلام اقای کازرانیان خوبن. به نظر من تسلط روی فرمولا داشته باشین و از لحاظ مفهومی کار کنید به همراه تست فراوان . ایشالا نتیجه میگیرید.
@samannn-bf ببخشید برای دهم چی اخه گشتم کازرانیان نبود
-
فیزکتون الان در چه حدیه ؟
اگه نسبتا خوبه اقای کازرانیان (تو کلیپایی که برای کنکور نظام جدیده صفر تا صد فیزیک کنکور 20 تا کلیپ اول برای دهمه) اگه نه اقای داداشی عالین
کتابم که
خیلی سبز خیلی خوبه (اموزش شگفت انگیزش رو نداشتم ولی درسنامه کتاب تستش هم عالیه) -
فیلمای کارزانیانو ببین
کتابتم میکرو باشه
از همشون بهتره -
@samannn-bf ببخشید برای دهم چی اخه گشتم کازرانیان نبود
لاله زار های من چرا هست
-
ممنون دوستان حالا من اقای دداداشی رو میرم جلو بیبینم چی میشه ایشالا که جواب بده اخه میخواهم تا تابستون فیزیکو تموم کنم بعد تشتا رو کار کنم
-
ممنون دوستان حالا من اقای دداداشی رو میرم جلو بیبینم چی میشه ایشالا که جواب بده اخه میخواهم تا تابستون فیزیکو تموم کنم بعد تشتا رو کار کنم
لاله زار های من ///موفق باشید
-
سلام من دوست دارم از همین حالا شروع کنم که فیزیک یکی از نقاط قوتم باشه اما واقعا سر در گم هستم نمیدونم چه کتابی یا چه ویدیویی بیبینم برای دهم
کدوم معلم بهتره :exclamation_question_mark:
یا کدوم کتاب مثلا اموزش شگفت انگیز فیزک خوبه خیلی سبز :exclamation_question_mark:لاله زار های من سلام......منم دهمی ام....به نظر من آقای یاری بهترینن....تست و سوالو نکته هم تااااااادلت بخوااااد......نکته هاشم ک عالین......منکه مستمرامو صفرم نمیگیرم:face_with_tears_of_joy: :face_palm: اما ترممو19میگیرم(چون تازه و درطول دوروز فیلماشونو دیدم)خلاصه بگم برات عااالین ایشون......البته آقای کازرانیان هم هستن ولی ایشون توضیحاتشون خیلی کمه و تست زیاد حل میکنن که نکاتشم تو تستهاش میگه............
حالا تصمیم با خودته هرکدومو میخوای -
سلام منم دهمم فیزیکم داغون داغون داغون بود نمی خوام تبلیغ کنما نه اصلا ولی راستیتش تو تلگرام یه کانالی هست به نام فیزیک دانان جوان که من خیلی خیلی خوب نتیجه گرفتم ازش با اینکه دو روز مونده بود به امتحان ولی نتیجه گرفتم نمره تک نیاوردم با اینکه خیلی از بچه های کلاسمون به زور ارفاغ اومدن بالا من خیلی خوب نتیجه گرفتم اموزشاشم خیلی ارزونن خیلی هم خوب هم ارزون نه مثل حرف اخر 400 تومنا فصلی 30 تومن و کمتر اگه بتونی تخفیف بگیری خیلی عالی درس میدن خیلی ولی من تجربه ای که کلا کسب کردم که تو سال های قبل مشکل ساز نبود امسال مشکل ساز شد این بود که ریاضی فیزیک و شیمی به خصوص هندسه که باید از قبل خونده باشی تمرین کرده باشی اماده باشی تا بتونی نمره خوب بگیری دروس عمومی هم باید از قبل هی نگاه کرده باشی خونده باشیشون اگرنه بدجوری گیر میکنی امسال من این خطا رو نوبت اول انجام دادم بد جوری ضربه خوردم