زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
بله 18 برای منم باز نمیشه با متوسط دانلود کردم
-
سلام و وقت بخیر
جلسه ای 18 بازم همونجور بود که دیشب بود.
با کیفیت بالا دانلود کردم.با kmplayer &media player چک کردم ولی جوابی نگرفتم -
سلام و وقت بخیر
با کیفیت بالا دانلود کردم.با kmplayer &media player چک کردم ولی جوابی نگرفتمmehdizahed در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و وقت بخیر
با کیفیت بالا دانلود کردم.با kmplayer &media player چک کردم ولی جوابی نگرفتمسلام، در دست پیگیریه فردا فایل جدید آپلود میشه.
-
mehdizahed در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام و وقت بخیر
با کیفیت بالا دانلود کردم.با kmplayer &media player چک کردم ولی جوابی نگرفتمسلام، در دست پیگیریه فردا فایل جدید آپلود میشه.
-
mohammadhassan الان مجدد آپلود شد، خودم کیفیت پایینش رو دانلود کردم درست بود، یکی که سرعتش زیاده کیفیت بالا رو هم دانلود کنه ببینیم درست و کامل آپلود شده یا نه
-
سلام.باتشکر از پیگیریتان
خسته نباشید و خدا خیرتان دهد. یاعلی -
سلام به همگی @دانش-آموزان-آلاء
ی سوالی داشتم
چرا آقای امینی برا درس دوم تستهای کنکور رو تحلیل نکرد؟
مثل درس اول -
سلام،
رشد و نمو در گياهان فصل دهم آقاي امينى ميتونيد لينك بديد چون هر چى گشتم نتونستم پيدا كنم
ممنون -
سلام،
رشد و نمو در گياهان فصل دهم آقاي امينى ميتونيد لينك بديد چون هر چى گشتم نتونستم پيدا كنم
ممنون -
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم - فصل 3 (قسمت 5)
آقای #امینی راد
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5741
@alaa_sanatisharif
-
سلام.اقا محمد این همون جلسه ی بیسته دیگه ؟!
-
mehdizahed در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام، اگه با من هستید بله این جلسه بیستمه.
-
با تشکر بسیار و عرض خسته نباشید . در پناه حق تعالی باشید انشاءالله
-
خیلی عالیه
خسته نباشین استاد -
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم - فصل 3 (قسمت 6)
آقای #امینی راد
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5758
@alaa_sanatisharif
-
نمیدونم چرا قسمتای ۲۰ و ۲۱ باز نشدن ! دوستان شما این دو تا قسمت رو با چی باز کردین ؟
-
با نرم افزار IDM دانلودشون کن من با POT player باز کردم اصلا مشکلی نداشت
-
سلام...در قسمت 7 استاد میگن اسپروزوئیت 2n کروموزومی میباشد ک غلطه...اسپروزوئیت n کروموزومیه...استاد میگه با تقسیم میوز به مروزوئیت تبدیل میشه ک بازم غلطه..تقسیمش میتوزه
ولی انصافا دور از اشتباهات علمیش مرد باحالیه...دم همه الایی ها گرم...اجرتون با خدا -
دوستان عزیز الایی حتما جواب منو بدین لطفا.. اقای ارشی واسه سوم خوبن یا اقای امینی؟ در کل کدومشون باعث تسلط بیشتر روی مطلب میشن؟ لطفا جواب بدین