سوال زمین شناسی
-
سلام بچه ها این پیوند با ریاضی خیلی وقته رو مخه میشه با یه روش ساده وبیان روان برام توضیحش بدید خصوصا قسمت دوم سوال میانگین آبدهی ممنون
-
سلام بچه ها این پیوند با ریاضی خیلی وقته رو مخه میشه با یه روش ساده وبیان روان برام توضیحش بدید خصوصا قسمت دوم سوال میانگین آبدهی ممنون
@Shahryar-Rakhshandeh سوال کتاب هست در حقیقت ضرب عدد 30 روز در حجم آب تخلیه شده رو نمیفهمم
-
این شکلها هم برام جانیفتاده دوستان ژئولوژی دوست خواهشمند م دست بکارشین@زمین شناسی
-
@Shahryar-Rakhshandeh سوال کتاب هست در حقیقت ضرب عدد 30 روز در حجم آب تخلیه شده رو نمیفهمم
@Shahryar-Rakhshandeh @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
-
دوستان دست مریزاد واقعا مشکلم به مدد الهی حل شد کلا بچه های تجربی تو زمینه زمین خیییلی فعالن جون خودمون
-
دوستان دست مریزاد واقعا مشکلم به مدد الهی حل شد کلا بچه های تجربی تو زمینه زمین خیییلی فعالن جون خودمون
-
سلام بچه ها توی یه جای زمین گفته که در مناطق مرطوب مقدار بارندگی زیاد وتبخیر کمه! و در مناطق گرم و خشک بارندگی کم وتبخیر زیاده
خب این ینی چی اگه تو مرطوب تخیر کمه پس چطوری رطوبت ایجاد شده اصن؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچه ها توی یه جای زمین گفته که در مناطق مرطوب مقدار بارندگی زیاد وتبخیر کمه! و در مناطق گرم و خشک بارندگی کم وتبخیر زیاده
خب این ینی چی اگه تو مرطوب تخیر کمه پس چطوری رطوبت ایجاد شده اصن؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Rakhshandeh خانم
-
خب این ینی چی اگه تو مرطوب تخیر کمه پس چطوری رطوبت ایجاد شده اصن؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Rakhshandeh در سوال زمین شناسی گفته است:
خب این ینی چی اگه تو مرطوب تخیر کمه پس چطوری رطوبت ایجاد شده اصن؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاخب یجورایی هوا از بخار اب اشباع شده دیگه نیازی نیست بیشتر ازین تبخیر بشه ولی مناطق خشک تو هوا بخار اب کمه برا همین تبخیر زیاده و هنوز به حالت اشباع نرسیده
من هیچوقت زمین نخوندم اینم از خودم گفتم نمیدونم درسته یانه