وعده ما....پایه ای بسم الله..
-
آنادان دوز سوت امن.....سن کیمی اوغلان یاشاسین
سلام عرض شد...اما این بار فرق دارد..
کاری به تراز سابق و اینکه بعضی ها میگن تراز مهم نیست و...نداریم...(تراز در حکم ضربان قلب ماست..باهاش شوخی نداریم)
میخوایم اینجا باهاتون قرار بزاریم (بله با شمایی که اینو میخونید.)ما از امروز استارت کار جدیدمونو زدیم....روز مبارزه هم 15 بهمن هستش...تا حالا که تراز اختصاصی هایمان بالای 6500 و عمومی ها بالای 6000 نشده...اما گفتیم تا حالا...از حالا دیگه ما این ترازو داریم....جمعه ازمونم میایم کارنامه مونو میزاریم...اینا هم چند از ده هایمان تو ازمون 15 بهمن...
علت این که از ما استفاده میکنم اینه تنها نیستم(من و ...)
ریاضی پیش 4الی 6 ازده
ریاضی پایه 4 الی 6ازده
زیست پیش 5 الی 7ازده
زیست پایه 4 الی 6ازده
فیزیک پیش 8 الی 10از ده
فیزیک پایه 3 الی 5از ده
شیمی پیش 8 الی 10 از ده
شیمی پایه 4 الی 6 از ده
اگر پایه ای بسم الله بیا جلو ما از رقیب تازه نفس نمیترسیم...
اگه هم شک داری .بشین و تماشا کن..
هر چی هم راجع به ما فکر میکنی هم فراموش کن و فقط اینو تو ذهنتون فرو کنید که ما تراز اختصاصی هامون بالای 7000 و عموم ها هم بالای 6000 داریم...@javadm328 در وعده ما....پایه ای بسم الله.. گفته است:
ترکیدم از خنده
اقا بردار اینو درس کن -
:hand:
منم هستم
البته نه با این شدت! -
رقبا به آوانس میدیم بهتون....اونم اینکه فردا 5 و نیم صبح شایدم زود تر اینجا یه بمب میذاریم...بعدشم مثل بمب میترکیم تا خود شب..شب هم میایم آمار تلفات این حمله انتحاری رو اعلام میکنیم...منتظر ترور ها و حملات تروریستی ما به دروس باشید(نصر من الله و فتح قریب)(البته نا گفته نماند این حملات جزو حملات تروریستی محسوب نمیشود و عملیاتی شهادت طلبانه می باشد .):goberserk: :facepunch:
@javadm328 داداش من که نفهمیدم چی گفتی ولی باشه.هستم.
-
کاری به تراز سابق و اینکه بعضی ها میگن تراز مهم نیست و...نداریم...(تراز در حکم ضربان قلب ماست..باهاش شوخی نداریم)
میخوایم اینجا باهاتون قرار بزاریم (بله با شمایی که اینو میخونید.)ما از امروز استارت کار جدیدمونو زدیم....روز مبارزه هم 15 بهمن هستش...تا حالا که تراز اختصاصی هایمان بالای 6500 و عمومی ها بالای 6000 نشده...اما گفتیم تا حالا...از حالا دیگه ما این ترازو داریم....جمعه ازمونم میایم کارنامه مونو میزاریم...اینا هم چند از ده هایمان تو ازمون 15 بهمن...
ریاضی پیش 4الی 6 ازده
ریاضی پایه 4 الی 6ازده
زیست پیش 5 الی 7ازده
زیست پایه 4 الی 6ازده
فیزیک پیش 8 الی 10از ده
فیزیک پایه 3 الی 5از ده
شیمی پیش 8 الی 10 از ده
شیمی پایه 4 الی 6 از ده
هر چی هم راجع به ما فکر میکنی هم فراموش کن و فقط اینو تو ذهنتون فرو کنید که ما تراز اختصاصی هامون بالای 7000 و عموم ها هم بالای 6000 داریم... -
ریاضی پیش 4الی 6 ازده
ریاضی پایه 4 الی 6ازده
زیست پیش 5 الی 7ازده
زیست پایه 4 الی 6ازده
فیزیک پیش 8 الی 10از ده
فیزیک پایه 3 الی 5از ده
شیمی پیش 8 الی 10 از ده
شیمی پایه 4 الی 6 از ده
هر چی هم راجع به ما فکر میکنی هم فراموش کن و فقط اینو تو ذهنتون فرو کنید که ما تراز اختصاصی هامون بالای 7000 و عموم ها هم بالای 6000 داریم...سلام ....ظهر بخیر...تا حالا که دو تا عملیات انتحاری موفق داشتیم با تلفات خفن:goberserk: :facepunch: (طالبان اینطوری تلفات نمیگیره ما از درسا گرفتیم)....
یکی شو با عربی پر کردیم اون یکی رو با فیزیک(بیمارستان ها رو میگم)
منتظر حملات بی رحمانه تر ما باشید...()
-
ریاضی پیش 4الی 6 ازده
ریاضی پایه 4 الی 6ازده
زیست پیش 5 الی 7ازده
زیست پایه 4 الی 6ازده
فیزیک پیش 8 الی 10از ده
فیزیک پایه 3 الی 5از ده
شیمی پیش 8 الی 10 از ده
شیمی پایه 4 الی 6 از ده
هر چی هم راجع به ما فکر میکنی هم فراموش کن و فقط اینو تو ذهنتون فرو کنید که ما تراز اختصاصی هامون بالای 7000 و عموم ها هم بالای 6000 داریم... -
سلام ....ظهر بخیر...تا حالا که دو تا عملیات انتحاری موفق داشتیم با تلفات خفن:goberserk: :facepunch: (طالبان اینطوری تلفات نمیگیره ما از درسا گرفتیم)....
یکی شو با عربی پر کردیم اون یکی رو با فیزیک(بیمارستان ها رو میگم)
منتظر حملات بی رحمانه تر ما باشید...()
@javadm328 مشدی ایستگاه ما رو گرفتی خدا وکیلی.
-
meysam
چرا,خب دارن به صورت جدی و طوفانی درس میخونن شما هم اگه دوس داشتین بیایین اینجا http://www.copypastekon.ir/files/smiles/ColeQQGirl/601.gif و بگین با چه انرژی و چه کیفیتی درس خوندینhttp://www.copypastekon.ir/files/smiles/ColeQQGirl/602.gif
من و دوستان انرژی گرفتیم و بیشتر درس میخونیم -
meysam
چرا,خب دارن به صورت جدی و طوفانی درس میخونن شما هم اگه دوس داشتین بیایین اینجا http://www.copypastekon.ir/files/smiles/ColeQQGirl/601.gif و بگین با چه انرژی و چه کیفیتی درس خوندینhttp://www.copypastekon.ir/files/smiles/ColeQQGirl/602.gif
من و دوستان انرژی گرفتیم و بیشتر درس میخونیم -
meysam در وعده ما....پایه ای بسم الله.. گفته است:
m.m مشدی طوفانی خوندن مهم نیست.
طوفانی فهمیدن مهمه.
منم در کل هستم.متاسفانه برای من دیگه هیچ کدوم مهم نیست....فقط بمب گذاری میکنیم....عملیات انتحاری!!
-
@javadm328 مشدی ایستگاه ما رو گرفتی خدا وکیلی.
رقیب...منتظر باش...به وقتش میبینید که شما رو گرفتیم یا مدال قهرمانی رو...
-
ریاضی پیش 4الی 6 ازده
ریاضی پایه 4 الی 6ازده
زیست پیش 5 الی 7ازده
زیست پایه 4 الی 6ازده
فیزیک پیش 8 الی 10از ده
فیزیک پایه 3 الی 5از ده
شیمی پیش 8 الی 10 از ده
شیمی پایه 4 الی 6 از ده
هر چی هم راجع به ما فکر میکنی هم فراموش کن و فقط اینو تو ذهنتون فرو کنید که ما تراز اختصاصی هامون بالای 7000 و عموم ها هم بالای 6000 داریم...در شیمی عملیات انتحاری ما موفق آمز نبود بلکه موفقیت خودش عملیات انتحاری ما بود....شیمی یه چیزی میزنیم توپ توپ...هر چند هنوز خیلی عالی و حتی خوب هم نیستم تو اینکه تشخیص بدیم کجا ها حفظ کنیم کجا ها بخونیم کجا ها زیاد تست بزنیم...ولی مهم نیست دیگه کمال گرایی نداریم(تعطیل)و میریم جلو و تو مسیر همه چی رو میفهمیم:facepunch:
تو ریاضیات هم تنهایی از پسش برنیومدیم قبلنا...برا همین داریم با آموزش دهنده نحوه بمب گذاری زماندار و ترکیدن به موقع کنکور کار میکنیم...پیشاپیش وعده ترکیدن ریاضیات کنکورمون رو میدم...سر جلسه تلفات زیادی خواهد داشت:trollface:
-
طوفانی فهمیدن مهمه.
منم در کل هستم.متاسفانه برای من دیگه هیچ کدوم مهم نیست....فقط بمب گذاری میکنیم....عملیات انتحاری!!
@javadm328 داداشم حالت خوبه؟
نگرانتم مردونه.
اگه خیلی عملیاتی هستی جمع کن برو سوریه عملیاتای خوبی داره.یه بمب اتنحاری برات میزنن 5 رئز نمی خوابی. -
طوفانی فهمیدن مهمه.
منم در کل هستم.1.مشدی,وقتی میگم کیفیت ,یعنی فهمیدن
2.مشدی,طوفانی خوندن یعنی کمیت و کیفیت هردو با هم با سرعت و بازدهی بالا
در ضمن ,به جمع ما خوش آمدید
ما موفق میشیم http://www.copypastekon.ir/files/smiles/ColeQQGirl/602.gif -
نگرانتم مردونه.
اگه خیلی عملیاتی هستی جمع کن برو سوریه عملیاتای خوبی داره.یه بمب اتنحاری برات میزنن 5 رئز نمی خوابی.meysam در وعده ما....پایه ای بسم الله.. گفته است:
نگرانتم مردونه.
اگه خیلی عملیاتی هستی جمع کن برو سوریه عملیاتای خوبی داره.یه بمب اتنحاری برات میزنن 5 رئز نمی خوابی.منتظر افرادی مثل شما که این چنین تیکه هایی میندازن بودم(ایرادی ندارد...درک میکنیم...هر کس بر مبنای طرز تفکر و ظرفیتش یکسری چیز ها را قبول دارد و یکسری چیز ها را خوب و یکسری را ناممکن میپندارد.)
...خبر خوبی بود
..چون معنی این تیکه ها اینه که راه رو درست میرم
...میبینمتون:facepunch: ...منتظر باشید...
-
ریاضی پیش 4الی 6 ازده
ریاضی پایه 4 الی 6ازده
زیست پیش 5 الی 7ازده
زیست پایه 4 الی 6ازده
فیزیک پیش 8 الی 10از ده
فیزیک پایه 3 الی 5از ده
شیمی پیش 8 الی 10 از ده
شیمی پایه 4 الی 6 از ده
هر چی هم راجع به ما فکر میکنی هم فراموش کن و فقط اینو تو ذهنتون فرو کنید که ما تراز اختصاصی هامون بالای 7000 و عموم ها هم بالای 6000 داریم...امروز هشت و نیم مثل پلنگ پریدم.جوری که سرم خورد به سقف!!!!یه دوش آب ولرم گرفتیم و کمربند های انتحاری رو بستیم تا بریم سراغ دروس ....عملیات آزاد سازی عربی و زیست و ریاضی را در اولویت داریم
و سپس آزاداسازی فیزیک و شیمی
....و در آخر آزاد سازی دین و زندگی!!!!:facepunch:
امروز روز ماست....اگه نبود هم به زور مال خودمون میکنیم.... -
منم هستم
وعده ی ما 15 بهمن -
داعش اینجا اومده عاااایا???اینکه همش بمبه...
انرژیتون رو یه دفعه تخلیه نکنید هنوز راه هست نیازمندش میشید
موفق باشید -
امروز هشت و نیم مثل پلنگ پریدم.جوری که سرم خورد به سقف!!!!یه دوش آب ولرم گرفتیم و کمربند های انتحاری رو بستیم تا بریم سراغ دروس ....عملیات آزاد سازی عربی و زیست و ریاضی را در اولویت داریم
و سپس آزاداسازی فیزیک و شیمی
....و در آخر آزاد سازی دین و زندگی!!!!:facepunch:
امروز روز ماست....اگه نبود هم به زور مال خودمون میکنیم....@javadm328
عالی هست:facepunch: