بهترین کتاب ریاضیات پایه؟
-
سلام دوستان بهترین کتاب ریاضیات پایه کدوم کتابه؟ (خیلی سبز، گاج، الگو، تخته سیاه و...)
لطفا از تجربیاتتون تو این درس بگید -
سلام دوستان بهترین کتاب ریاضیات پایه کدوم کتابه؟ (خیلی سبز، گاج، الگو، تخته سیاه و...)
لطفا از تجربیاتتون تو این درس بگیدمهدی2020 اگه میخوای از صفر شروع کنی مهر ماه
-
نه از صفر نمی خوام شروع کنم. نظرتون راجع به خیلی سبز؟
-
بنظر من خیلی سبز
درسنامش خوبه
نمونه سوالاتشم از آسون داره تا سخت -
کتابی برتر از کتاب های نقره ای(میکروطبقه بندی) برای ریاضی در ایران وجود ندارد
-
هر سال نزدیک دوران کنکور که میشه قریب به 1000000 کتاب وارد بازار می کنند و اگر یک جستجوی کوچیک تو گوگل کنی می فهمی که کتاب های سری میکروطبقه بندی گاج همیشه جز منابع مفید در سایت های معتبر اعلام می شوند اگر بخواهی می تونم لیک دانلود کاملا رایگان اش را در اینجا قرار بدم
-
اگه ریاضیتون خوبه ،گاج بعد یه مدت براتون تکراری میشه چون تستاش تقریبا یکنواخته ،اگه یکم سخت تر کار کنین و بیشتر خودتونو به چالش بکشین خیلی سبز ،من واسه ریاضیات پایه خودم مبتکرانم داشتم ولی تستی نبود تشریحی بود ولی تمرینای خیلی سخت و جالبی داشت
-
با اینکه مبتکران بیشتر رو سوالات تشریحی تمرکز کرده موافق هستم ولی خیلی سبز برای کنکور شاید گمراه کننده ترین و حجیم ترین منبع باشه و خیلی از سوالاتش منطبق بر آزمون های سراسری (کنکور ) قطعا نیست
من خودم از زیست خیلی سبز استفاده می کنم و ادعا هایی که کردم منطبق بر تجربه ای است که از این انتشارات داشتم -
با اینکه مبتکران بیشتر رو سوالات تشریحی تمرکز کرده موافق هستم ولی خیلی سبز برای کنکور شاید گمراه کننده ترین و حجیم ترین منبع باشه و خیلی از سوالاتش منطبق بر آزمون های سراسری (کنکور ) قطعا نیست
من خودم از زیست خیلی سبز استفاده می کنم و ادعا هایی که کردم منطبق بر تجربه ای است که از این انتشارات داشتمalireza2017 قبول دارم که خیلی سبز شباهتی به کنکور ها و ازمون ها نداره ،درمجموع کامل ترین منبع الگو
-
اگه ریاضیت در حد متوسط ب بالاس خیلی سبز و الگو خوبه