کمک
-
سلام.خیللی به کمکتون احتیاج دارم.جواب شما جهت پیشرفت منو مشخص میکنه.میشه بگید تو هر درس چه مباحثی مهمه.مثل فیزیک .شیمی وریاضی.راستی رشتمم ریاضیه
مباحثی که با زدنش به درصد پنجاه برسم:bowtie: هرچی کامل تر باشه بیشتر دعاتون میکنم -
سلام.خیللی به کمکتون احتیاج دارم.جواب شما جهت پیشرفت منو مشخص میکنه.میشه بگید تو هر درس چه مباحثی مهمه.مثل فیزیک .شیمی وریاضی.راستی رشتمم ریاضیه
مباحثی که با زدنش به درصد پنجاه برسم:bowtie: هرچی کامل تر باشه بیشتر دعاتون میکنمسلام.خیللی به کمکتون احتیاج دارم.جواب شما جهت پیشرفت منو مشخص میکنه.میشه بگید تو هر درس چه مباحثی مهمه.مثل فیزیک .شیمی وریاضی.راستی رشتمم ریاضیه
مباحثی که با زدنش به درصد پنجاه برسم:bowtie: هرچی کامل تر باشه لیشتر دعاتون میکنم
علیک سلام
ریاضی:هندسه تحلیلی کامل،گسسته فصل ترکیبیات و احتمال دیفرانسیل کامل ریاضیات پایه ماتریس لگاریتم دنباله البته باید مثلثات بلد باشی برا حد ومشتق و...
شیمی ترکیبیه باید کامل بخونی
فیزیک پیش 1حرکت و دینامیک رو نخون بقیه رو بخون -
مباحثی که با زدنش به درصد پنجاه برسم:bowtie: هرچی کامل تر باشه لیشتر دعاتون میکنم
علیک سلام
ریاضی:هندسه تحلیلی کامل،گسسته فصل ترکیبیات و احتمال دیفرانسیل کامل ریاضیات پایه ماتریس لگاریتم دنباله البته باید مثلثات بلد باشی برا حد ومشتق و...
شیمی ترکیبیه باید کامل بخونی
فیزیک پیش 1حرکت و دینامیک رو نخون بقیه رو بخونfarhadhamid29 میشه بیشتر توضیح راجع به فیزیک بیشتر توضیح بدین؟؟؟یعنی واقعا برای درصد نزدیک پنجاه باید به جز حرکت و دینامیک باید همه رو بخونم