همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
negar2012 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام . بچه ها کتاب تست زیست خوب چیه؟ چقدر این کتای تستا بیخود شدن. همه شون پره اشتباس.
منم پرسبده بودم الگو رو گفتن
-
negar2012 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام . بچه ها کتاب تست زیست خوب چیه؟ چقدر این کتای تستا بیخود شدن. همه شون پره اشتباس.
منم پرسبده بودم الگو رو گفتن
-
Tara سلام تارا جان. خوبی؟ الگو رو من دارم سال دوم رو. توی فصل ۶ خیلی اشتباه داره
سلام نگار جان مرسی تو خوبی؟
اوهههم من نمیدونستم آی کیو هم هستکه بچه ها میگفتن اونم غلط داره -
Tara سلام تارا جان. خوبی؟ الگو رو من دارم سال دوم رو. توی فصل ۶ خیلی اشتباه داره
سلام نگار جان مرسی تو خوبی؟
اوهههم من نمیدونستم آی کیو هم هستکه بچه ها میگفتن اونم غلط داره -
دددددددککککترنمیشه بعده ژنتیک خارج از نوبت فصل۸زیست سال دوم رومنفجرکنین واسموووون😍
-
جناب آقای دکتر رحیمی بابت تدریس فوق العاده شما از صمیم قلب آرزوی توفیق و بهروزی براتون داری.دست گلتون درد نکنه.
آلای عزیز بسیار ممنون از این همه بزرگی. -
سلام اقای رحیمی جواب حد اقل و حد اکثر تعداد الل 0 میشود
-
سلام دوستان سوال 3 جزوه زنتیک احیانا جواباش غلط نیس؟؟
-
سلام جناب دكتر، مرسي از تدريس فوق العادتون، واقعأ با ديدن تدريستون زيست برام راحتتر شده و قابل فهمتر، فقط خواهشي ك دارم اينه كه بقيه فصلايي ك تدريس نكردين رو هم ضبط كنيد ك ما با روشه شما پيش بريم، از همه ي اساتيد بي نظير آلاء ممنونم و همه ي كساني ك تو اين راه زحمت ميكشن دعاي خير ما هميشه بدرقه زندگيتون هست، باشد كه با موفقيتمون تو رشته مورد نظرمون با عث خوشحاليتون بشيم و يخورده از سنگيني كارتون كم بشه، بازم از همتون ممنون و سپاسگزارم
-
سلاااااااااااام استاد واقعاااااااااا محشر ب تمام معنا ک میگن شمایی با تدریستون .........دمتون گرم ممنون
-
با سلام
جواب اخرین سوالی که استاد پرسیده بودند ( مربوط به تفاوت حداقل و حداکثر اللها ) = 6 ؟
11-5=6
؟؟؟؟؟؟ -
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مجموعه ی آلا 1-چرا سرعت زیست آقای رحیمی کند شد 2- اگه میشه فصل 10سال سوم و 8سال دوم رو نیز در برنامه بگذارید که تدریس شوند باتشکر.
در پناه حق -
سلام .
ببخشید اگه راه داره یکم سریع تر تدریس بشه تا همه فصل ها تا سال نو تموم بشه .....ممنونم ;-) -
ميشه استاد خواهش كنيم فصل ١٠ زيست سومم ضبط كنيد، من فك كردم قسمت گياهيو كامل گذاشتين😰
تدريستون بي نظيره، چقدر از ابهامايه من برطرف شد، خدا خيرتون بده، البته دست مريزاد ب همه ي زحمت كشايه آلاء، إن شالله انعكاس كار خيرتون ب زندگياتون برگرده ، كلي ما رو از دست كلاس كنكوري نجات دادين -
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مجموعه ی آلا 1-چرا سرعت زیست آقای رحیمی کند شد 2- اگه میشه فصل 10سال سوم و 8سال دوم رو نیز در برنامه بگذارید که تدریس شوند باتشکر.
در پناه حقmilad4862 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
در پناه حقلاااااایک
-
سلام ببخشید یک سوال برام پیش اومده . در قسمت دوم فصل 11(رشد ونمو جانوران) استاد میگن که اسپرماتید ها به اپی دیدیم میرن. در کتا ب نوشته که اسپرم ها به اپی دیدیم میروند. همچنین من جایی خوندم که اسپرماتید ها فاقد تاژک هستند و نمیتونن حرکت کنند. الان کدوم درسته؟؟؟
-
milad4862 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
در پناه حقلاااااایک
مینااا در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
milad4862 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
در پناه حقلاااااایک
لاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایک
-
با سلام
پس از پایان تقسیم میوزII اسپرم به صورت اسپرماتید است . و فاقد تاژک می باشد . شکل صفحه ی 223 هم نشون میده که اسپرماتید تاژک نداره .و استاد هم همینو گفتند.
در واقع اسپرهای این شکلی نابالغ هستن . ینی تاژک ندارن که بتونن حرکت کنند . پس به لوله یپر پیچ و خم دیگری به نام اپی دیدیم میروند تا بالغ شوند و تاژک داشته باشند. -
خب یعنی الان اونایی که میرن به اپی دیدیم اسپرم شدن یا اسپرماتید هان که میرن به اپی دیدیم ودر اپی دیدیم اسپرم میشن دیگه؟