سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟
-
دستتون درد نکنه برای همسان سازی شرایط برای همه دانش آموزا
اساتید برجسته ویدیو هاشونو پولی گذاشتن
این قسمت رایگانش انگار دون پاشیدن برای استادای نمونه اس که ادم جذبشون بشه
مرسی از دانشگاه شریف
مرسیاحتمالا این پست هم تایید نشه و پاک بشه
-
متاسفم برای این طرز فکر
چی درباره الا فکر کردی؟ فکر میکنی الا همونه که جیب مردمو بالا میکشه تو تلویزیون؟؟؟ یا اونی که بش میگن مافیای کنکور؟؟؟
داداش الا همونه که به خاطر نداشتن 60 میلیون گرفت لایو رو قطع کرد... اونوقت ببین مافیای کنکور چندین و چند میلیارد دارن میکشن بالا...
ضمنا میشه بپرسم شما با همین معلما هم نه ... با معلم در پیت بخوای کلاس خصوصی بگیری چقده جلسه ای؟؟؟؟
یه دبیر ریاضی جلسه ای 300 تومن میاد برا یهههه جلسه. اونوقت شما یه راه ابریشم میگیری 300 تومن اونم بعضی وقتا میشه 150 تومن. همایشی که شما بخوای بری توسط مافیای کنکور چقده؟؟؟؟ اره همایشا اخر سال میزارن جمع بندی...چقدن؟؟؟ اونوقت یه همایش طلایی میگیری با حداقل قیمت اونم منت باید سر الا بزاریم؟؟؟؟
یه دانش اموز اگه باشید که ان شا الله هستید همه اینارو میدونید...
با قدرت پشت الا هستیم...
#ماه -
Alireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
دستتون درد نکنه برای همسان سازی شرایط برای همه دانش آموزا
اساتید برجسته ویدیو هاشونو پولی گذاشتن
این قسمت رایگانش انگار دون پاشیدن برای استادای نمونه اس که ادم جذبشون بشه
مرسی از دانشگاه شریف
مرسیاحتمالا این پست هم تایید نشه و پاک بشه
سلام
استاد برجسته صفر تا صد های رایگان و کارگاه های تست درجه یک دارن
که میتونید به رایگان استفاده کنیدفکر نمیکنم بیش از 5000 هزار فیلم آموزشی که صفر تا صد کنکور رو پوشش میدن و کارگاه های درجه یک دارن و کاملا رایگان هستن به معنی دوم پاشیدن باشن!
همایش های جمع بندی و گدار مکمل و تکمیل کننده هستن ولی این صفر تا صد ها و کلاس های آموزشی پایه دهم و یازدهم هستن که خط به خط آموزش رو تقدیم شما میکننالتماس تفکر
-
میشه فقط در جواب شما سکوت کرد و لبخند زد
بعضی وقتها زبان قاصره از پاسخگویی ...
ما آلایی ها مثل کوه پشت آلا هستیم شما مختاری هرجور میخوای فکرکنی ...:moon: -
آلاء از اولین روزی که شروع به کار کرد هدفش همین بوده
%(#ff0000)[آلاء رایگان هست و به لطف خدا همیشه رایگان خواهد ماند]هدف آلاء ارائه خدمات اصلی آموزشی با بالاترین کیفیت چه محتوایی و چه کیفیتی تکنولوژی بوده و هست
اولین سال خودش رو با ضبط و انتشار کلاس های کنکور شروع کرد و خب نتیجه هم گرفت
بعد از اون به مرور کلاس های ۰تا ۱۰۰ اضافه شد
شب امتحان ها
جمع بندی های رایگانشبیه سازهای امتحان نهایی
و امسال هم علاوه بر خدمات قبلی کارگاه های نکته و تست رایگان رو ارائه داده
بله آلاء فراتر از هدف اولیه خودش قدم برداشته آلاء نه تنها رایگان مانده بلکه رایگان تر هم شده
-
سلام.
ممنون که اسم چیزی مثل جزوه تست کامل آقای کازرانیان با قیمت 3ت یا راه ابریشم با قیمت یک جلسه دبیر خصوصی رو گذاشتید «پولی» و اسم فیلم های رایگان و کامل همین اساتید رو هم گذاشتید «دون پاشیدن» -
سلام
یعنی میخوام بگم دیدید که تایید شد پیامتونو میخوام از صمیم قلبم ازتون بابت این طرز صحبت کردن و ادب و مهر و محبتتون تشکر کنم
و خیلی خوشحالم که پیام ها نیازی ب تایید مدیر و ادمین و ناظم نداره تا شما فکر نکنید که ما از ترس ممکنه پیامتون رو تایید و منتشر نکنیم
اجازه بدید باز هم ازتون تشکر کنم
بابت این که صدای زیبای رودخونمون رو به وجود اوردید
حتما درجریانید که تا سنگ های کف بستر رودخونه نباشن صدایی هم نیستو اشکالی نداره ما کسی رو مجبور به استفاده از آلاء نکردیم:)
به قولی ;
اگه دشمن نداشتیم باید به قدرت خودمون شک میکردیم
علی علی
-
Alireza Habibi تقصیر شما نیست....مابهمون خوبی میکنن فکرمیکنیم اون شخص وظیفشه....نه اینکه داره لطف میکنه...!!!!!!....
درضمن آلا جاییه که آزادی بیان به هرکسیو داده.....
.........خوشحالم که جوابتو گرفتی و ناراحتم که زوود قضاوت و زیاااده خواهی کردی.......... -
نمیفهمم دلیل تراشی و مقایسه با فلان کلاس خصوصی دلیلش چیه
از همون اول همه میگفتن الا اومده تا برای بصورت رایگان و امری خدا پسندانه رایگان همه اموزشاشو در اختیار عموم قرار بده ، این چیزی بود که شندیده بودن و بهم گفتن و سر همین اومدم اینجا
من دانشجو ام و تو بدترین شرایط دارم انصراف میدم و دوباره اماده میشم برا کنکور و شما بگو دو هزار تومنم برا من دوهزار تومنه، و الان تو آلا با چیزای جالبی مواجه شدم قیمت های رنگارنگ و الان شخص بنده به ویدیو های آقای ثابتی نیاز دارم، چون دوستم از ویدیو های ایشون پارسال استفاده کرد نظام قدیم و الان من اومدم دیدم پولیهخوب شمایی که میگی سیصد تومن آلا با شعار رایگان هست و رایگان خواهد بود و همسان سازی شرایط برا همه افراد و دلیلای خدا پسندانه اومده نه قیمتای تعاونی و منصفانه
اشتباه میکنم بگین اشتباه میکنی فلسفه و تاسف نثارم نکنین -
و به طور ویژه بسته اموزش راه ابریشم دقیقا دقیقا همون چیزیه که الا قرار بود رایگان در اختیار مردم قرار بده که رایگان نیست
توجیه فلان جا با فلان قیمت دارن یک جلسه کلاس برگزار میکنن واقعا چیز خنده داریه -
Alireza Habibi ببخشید شما زیاده از حد خدمات میخوای
-
Alireza Habibi پولی نیست جناب
-
وای من حتی از فیلمای چهار سال پیش زیست دارماستفاده میکنم فوق العادس
-
M.an
جناب میشه بفرمایین بهترین استاد ریاضی برای درس تجربی تو الا کیه؟ آقای ثابتی که دوستم فرستادم بیام اینجا
بنده ویدیو اموزی اختصاصی خودم نمیخوام، میگم الا دقیقا همون محتوای اموزشی ای که قرار بود رایگان بزاره و قبلا در برهه ای از زمان رایگان قرار داده بود برای نظام قدیم و الان برای فروش گذاشته -
M.an
جناب میشه بفرمایین بهترین استاد ریاضی برای درس تجربی تو الا کیه؟ آقای ثابتی که دوستم فرستادم بیام اینجا
بنده ویدیو اموزی اختصاصی خودم نمیخوام، میگم الا دقیقا همون محتوای اموزشی ای که قرار بود رایگان بزاره و قبلا در برهه ای از زمان رایگان قرار داده بود برای نظام قدیم و الان برای فروش گذاشتههمه اساتید آلاء جزو بهترین ها هستن
خیر اینطور نیست هیچ کدوم از محتواهای رایگان سایت غیر رایگان نشدن !
اول خوب سایت رو بررسی کنید بعدآلاء هدفش چیه ؟
%(#ff0000)[ارائه خدمات اصلی آموزشی رایگان]
دوره ای که دوستتون استفاده کرده هم کاملا رایگانه
چه پارسال چه امسال
بله رایگانه !
لینک پایین رو ببینید کاملا متوجه عرض بنده میشید:همه ی دوره های رایگان آقای ثابتی
و نکته قابل تامل اینکه تو خود راه ابریشم برای آموزش ( که میشه خدمت اصلی آموزشی ) گفته میشه که برید سراغ فیلم های 0 تا 100 رایگان سایت
وجود راه ابریشم هیچ مغایرتی با هدف و شعار سایت آلاء نداره
کسی که راه ابریشم رو تهیه می کنه یه سری موارد بهش ارائه میشه که شامل تست های متنوع هست و حل اون ها که با تهیه این مجموعه نیاز به کتاب تست نداره و همین تست ها نیازش رو برآروده می کنه و دیگه نیاز به تهیه کتاب کمکی نداره ! -
Alireza Habibi ببخشید، ناراحتین از آلا استفاده نکنین.....
آلا مثله مدارس دولتی ماله دولت و مردم نیست.....ماله یه گروه خیریه
صرفا جهت اطلاع
دیگه هم اگه بر ضد آلا میخواین حرف بزنین لطفا اول فکر کنین بعد
توهینم موقوف -
M.an یاد قلعه حیوانات و تغییر قوانین باوراشون میوفتم:))
آلا قرار بود امری خدا پسندانه باشه نه منبع درآمدفیلم های رایگان آلاء از روزی که شروع به کار کرد در کیفیت و کمیت ده برابر شده و بخش کوچکی از این افزایش به کمک محصولات پولی بوده. به نظر شما عاقلانه تر این نیست که تشریف بیارید از جیب خودتون خرج کنید و محصولی با ارزش رو بخرید و کمک کنید این خدمات رایگان گسترده تر و گسترده تر بشه؟
آیا اگر کسی تعهد داد که غذای همه مردم شهر رو رایگان تامین میکنه آیا واقعا باید آب و نون رو که تهیه اش نه در توان او هست و نه وظیفه اش، اون رو هم باید تامین کنه.
فکر نمیکنید زیاده خواهی ناخواسته باعث همچین اظهار نظری میشه.
اگر یک موسسه خیریه بتونه از درآمدهای دیگه اش کاری کنه تا افراد بیشتری رو خدمات رایگان بده که تعهدی هم در این مورد نداشته کار اشتباهی کرده و باید درآمدهای دیگه اش رو هم رایگان بده تا عده ای باور کنن که نیتش پاکه؟
شما میتونید این رو با خانواده خودتون امتحان کنید و از پدرتون که به رایگان به شما خدمات مالی میده بخواهید که دیگه درآمدی کسب نکنه و از آسمان غذا برای بچه هایش که شما باشید خواهد رسید.شما با هر روز استفاده از محصولات رایگان آلا به این مجموعه بدهکارتر و مدیون تر میشید نه طلب کارتر.
کمی در تنهایی به کلماتی که به کار میبرید دقت کنید.
در آلا با هزار تردید که آیا ما میتونیم به حرفمون پایبند بمونیم اون جمله طلایی در انتهای فیلم ها جاخوش کرده:%(#ff0000)[آلا رایگان هست و رایگان باقی خواهد ماند.]