Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام . اگر ممکن یکی که بلده با یه مثال خوب اون قضیه هست که استاد تو جلسه های اخیر دینامیک استفاده میکنند-اگر دوخط عمودی بر دو خط عموددیگر.....-رو توضیح بدن.
-
سلام خدمت استاد طلوعی عزیز
خیلی ممنون بابت تدریس فوق العاده
فقط استاد یه خواهش که داشتم منم مثه بیشتر بچه ها این که اگه بشه مبحث آینه هارو استاد عزیز شروع کنن به زودی خیلی خیلی ممنون میشیم -
دوستاني كه خواهان جزوه استاد هستن به اطلاع همه ميرسانم كه جزوه استاد طلوعي در حال مراحل اخر چاپ خودش هست و به جرات ميگوييم يكي از بهترين جزوات جمع بندي كنكور در كشور ميباشد كه انشالله تا دو ماه آينده تموم ميشه و بعد عيد ميتونين استفاده كنين .و به درصد دلخواهتون برسيد
️اين جزوه بيش از ٩٠ درصد سوالات كنكور ٩٦ رو تو دل خودش داره مطمعن باشين ️ -
بچه ها الکتریسیته ساکن جزوه نداره ؟
-
سلام ببخشید جرا دو روزه فیلم های فیزیک قرار نمی گیره
-
alit در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید جرا دو روزه فیلم های فیزیک قرار نمی گیره
:| خب معلومه دیگه!ضبط شده داره آپ میشه!توروخدا صبر داشته باشین!من خودم خیلی وقته منتظر دینامیک بودم! -
در جلسه 37حل سوال سراسری خارج 94 رشته ریاضی اشتباه حل شده
درسته جوابش درست درومده اما فکر میکنم شانسی درست شده دلیلشم اینه که جناب طلوعی بیشترین ولتاژو اومدن به ظرفیت معادل سه خازن دادند در صورتی که بیشترین ولتاژ مال یکی از خازن هاست،
خوب دقت کنید روش حل سوالو من اینجوری حل کردم که یکی از خازن ها را با ولتاژ v فرض کردم و بعد ولتاژ تک تک خازن ها را بر اساس ان بدست آوردم و بزرگترین ولتاژ را 10 دادم و ...اما جناب دکتر طلوعی عزیز اگر فرض کنیم دو خازن با ظرفیت c که به صورت سری بسته شده اند اگر ظرفیت یکی c و ظرفیت دیگری c/2 باشد دیگر راه حل شما جوابگو نیست.بلز تاکید میکنم راه حل درست پیدا کردن ولتاژ تک تک خازن هاست تا ببینیم کدام خازن ولتاژ 10 ولت را میگیرد -
در همین سوال ظرفیت یکی از دو خازن c که در بالای مجموعه هستش رو اگر c/2 کنید دیگر راه حل استاد طلوعی جوابگو نیست
-
shayan1377 نه
-
M_kavyani_f چی نه ؟
-
shayan1377 الکتریسیته جاری(فصل دوم سال سوم) فصول سال دوم مهم ترن و تعداد تست هاشونم بیشتره چ تو کنکور چ تو کتابای تست ک باید خووب خووب کار بشه،اینه ها و عدسی ها ب چندان تست زیادی احتیاج ندارن
خواهش من از استاد طلوعی اینه ک فصل دوم سال سوم یا فصول سال دوم رو شروع کنن، -
ehsan moradi پاسخ سوالی رو دادم ک گفته بودن فصل الکتریسیته ساکن جزوه نداره_منم گفتم نه
-
به هر شكلي باشه درست هست جواب ميده اخرش منتهي ميشه به دو خازن متوالي
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﺳﻼﻡ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻓﯿﻠﻤﺒﺮﺩﺍﺭ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺧﺪﺍﻗﻮﺕ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺯﻭﻡ ﮐﻨﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺍﺻﻼ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﺳﺘﺪﯾﻮ ﻗﺒﻠﯽ ﻧﻮﺭ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﺘﻪ ﻧﻤﯽ ﺍﻓﺘﺪ ﻭ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﺴﺖ ﺁﺧﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﻠﺴﻪ ۵ ﺩﯾﻨﺎﻣﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﻫﺴﺖ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺁﻻﺀ ﻣﺤﻮﺭ ﺍﺻﻠﯽ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺍﺳﺖ
سلام کجای فیلم و کدوم فیلم توش زوم نشده بود یا نور افتاده بود ؟
-
maryam1370 جواب نمیده با راهی که گفتم جواب میشه 28 ولت با راه حل استاد میشه 30 ولت
-
ehsan moradi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درسته جوابش درست درومده اما فکر میکنم شانسی درست شده دلیلشم اینه که جناب طلوعی بیشترین ولتاژو اومدن به ظرفیت معادل سه خازن دادند در صورتی که بیشترین ولتاژ مال یکی از خازن هاست،
خوب دقت کنید روش حل سوالو من اینجوری حل کردم که یکی از خازن ها را با ولتاژ v فرض کردم و بعد ولتاژ تک تک خازن ها را بر اساس ان بدست آوردم و بزرگترین ولتاژ را 10 دادم و ...اما جناب دکتر طلوعی عزیز اگر فرض کنیم دو خازن با ظرفیت c که به صورت سری بسته شده اند اگر ظرفیت یکی c و ظرفیت دیگری c/2 باشد دیگر راه حل شما جوابگو نیست.بلز تاکید میکنم راه حل درست پیدا کردن ولتاژ تک تک خازن هاست تا ببینیم کدام خازن ولتاژ 10 ولت را میگیرداگر خازن رو جور دیگه ببندی مدار عوض میشه و دیگه این سوال نیست پس طبیعیه که راه حل دکتر جواب نمیده، مثل این می مونه که بگی اگه خازن رو برداریم مقاومت بذاریم دیگه همه چی غلط میشه
-
maryam1370 جواب نمیده با راهی که گفتم جواب میشه 28 ولت با راه حل استاد میشه 30 ولت
اگه اشتباهی شده شماره تست و جلسه ای که تست توش حل شده رو بدید بدم استاد نگاه کنند
-
pourya نگفتم جور دیگه ببندی که،گفتم همین سوال فقط ظرفیت یکی از سری های بالارو بکن c/2
-
pourya در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خوب دقت کنید روش حل سوالو من اینجوری حل کردم که یکی از خازن ها را با ولتاژ v فرض کردم و بعد ولتاژ تک تک خازن ها را بر اساس ان بدست آوردم و بزرگترین ولتاژ را 10 دادم و ...اما جناب دکتر طلوعی عزیز اگر فرض کنیم دو خازن با ظرفیت c که به صورت سری بسته شده اند اگر ظرفیت یکی c و ظرفیت دیگری c/2 باشد دیگر راه حل شما جوابگو نیست.بلز تاکید میکنم راه حل درست پیدا کردن ولتاژ تک تک خازن هاست تا ببینیم کدام خازن ولتاژ 10 ولت را میگیرداگر خازن رو جور دیگه ببندی مدار عوض میشه و دیگه این سوال نیست پس طبیعیه که راه حل دکتر جواب نمیده، مثل این می مونه که بگی اگه خازن رو برداریم مقاومت بذاریم دیگه همه چی غلط میشه
تو بحث های علمی شیرین بازی در میاری
-
sohrab جلسه 37 سوال سراسری ریاضی خارج 94